2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ya gerçekten kalmamıştı :)))) bi daha ki haberini bekliyorum artık :)

Ya benim kafam iyice karisti 0 zaman 32'de alir herkes,nasil olsa hersekilde ekleniyormus 5 hafta ..???

cheesecake30 canım sende değiştir gitsin doktoru deli midir nedir sonuçlar belli neler diyor ondada en az 1000 lira falan girer cebine ondan istiyordur. 1/250 olursa anca öyle öneriyorlar cvs ve amniyosentez i. sen o sonuçla başka doktora gitsen değil amniyosentez üçlü bile yapma sonucun gayet iyi der ben değiştirdim doktorumu sende değiştir gitsin onlar bizi kaybettiğine yansın :)

Ahahaha yine anlamadik Sedebu benim kafam almadi gityi arkadas en son şoyle doguma iki ay kala sanitim mebtekilerle goruscem:)
dünden beri cikamadinız işin içinden çalışmıyorum ama bana bile dert oldu sizin izinler :) en iyisi şimdi bosvermek su akar yolunu bulur bi 7 aylik olalım da halledersiniz inşallah izin olayını :)

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız. Yarın randevu var çok heyecanlı yım bir ay oldu kuzumu görmeyeli en son 7 haftalikti. Bende çikolata yemeyi dusunuyoruz girmeden yarım saat önce. Bakalım işe yarayacak mı. İkili testi de yaptırmayı dusunmuyorum açıkçası. Benim kizimda ikili de üçlü de bozuk çıkmıştı. Aminosentez hiç düşünmedim. Çünkü onda sağlıklı bir bebeğe bile zarar gelebiliyordumus. Aldırmayı da hiç düşünmedim. Çünkü o bana Rabbimin bir emanetiydi. Ama 9 ayı nasıl geçirdim ben bilirim acaba iyi mi diye dusunmekten yoruldum. Sonra rabbime güvendim inandim. Kızım i doğum yapar yapmaz ilk sorum bebeğim iyi mi sorusuydu. Ve çok şükür bebeğim çok iyiydi. Elhamdülillah şimdi iki yasında ve hiçbir sıkıntısı yok. O yüzde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Ne zaman elimi atsam pıt pıt diye bişeler atıyor hayır psikolojikmi acaba diyorum ama sağda hissetmiyorum solda hissediyorm hep.
karnıma koyunca ortaya doğru bana da pıtpıt geliyor 3 4 gündr :) bebişler değilse bile bebişler diye düşünmek müthiş bir duygu:)

Kizlar yanlis mi anladim bakla yememelimiyiz bu hafta alacaktim. Baska ne var boyle yenmemesi gereken
canım herkese doknumyormuş bazılarının alerjisi oluyormuş .aama nette araştırdım normalde 7 yaşına kadar çocuklara önermiyorlarmış bebeklerde artık bizim yediklerimizden etkilendiği için yenilmesi önerilmezz diyor.
ayy baklayı çok severim ben ama ne zararı varmışkiii?

Vallaxben gecen haftalarda yedim sukur bi sikimti olmadi
bünyeyle alakalıymış ama vücutta bir hormonu tetiklediği için bebeklere zararlymış bir araştırın isterseniz ama ben artık yemem.

Cnm soyle dusun kendi kalbimizi bile hissedemiyoruz elimizi koydugumuzda kaldi kucucuk kalbi hissedemeyiz ama sen ole hissetmek istiyosan ole dusun neticede bebeginin saglikli oldugunu dusunup mutlu oluyosunbenm kuzenim 13 haftalikken tutturmustu hareketini hissediyorum die ben hemsireyim o zamn universitedeydim prof hocama sordum imkansiz o zamn bobreginin calismasini flnda hisseder normal hayatta kuzenime hic demedim cunku mutlu oluyodu o sekilde

Kizimda drumun dedigi bisey vardi izin konusunda son aylarda calisma bazen sıkıntılar cikabiliyor dogan buyur merak etme sen dinlen gez guzel bi hamilelik gecir demisti gecen arkadasim calisiyordu 31. Hafta kanama yasasi hemen birakti isi tabiki kizzlar son donemde cok dikkatli olinmali en rahat 3 ay 7 ay arasi bence

Canım hoşgeldin aramıza bende akademisyenim arkadaşım
Canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun inş.
Ben de akademisyenim.. ve fark ediyorum da epey bir akademisyen var bu sene doğuracak olan :)
Evet ins. Patlama yaratacagiz, yüksek lisans öğrencilerim ne yapacaklarını düşünüyorlar keza bende öyle. .. ama bu bir mucize herşey is demek değil bence

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim oğlum olacakmış. Değişir mi dedim bundan sonra değişmez dedi doktorum. Tam 14 haftalık. 2 li tarama testimde yaştan dolayı bi değer yüksek gibi dedi doktorum doktor bu testler % 100sonuç vermez adı üstünde tarama testi dedi ancak gerçek sonuç amniyosentezde çıkar değer yüksek çıktığında anca38 yaş üstünde amniyosentez öneriyoruz stres yapılacak bir durum yok dedi. 3 hafta sonra 4 lü tarama yaparız dedi oğlanın sevincinden nasıl ve niçin yapıldığını sormadan çıktım sizlerin bir bilgisi var mı acaba? Benim 3 hamileliğim fakat 4 lü taramayı hatırlamıyorum. ..hayırlısı diyelim...

Sizin uzmanlik alani ne idi sormayi unutmusum? Ben y.lisans ogrencilerimin motivasyonu bozulmasin diye henuz soylemedim. Zaten uzaktan verebildigim kadariyla destege devam etmeyi dusunuyorum.

Soa OTE="leyl-i efruz, post: 45960844, member: 635906"]dünden beri cikamadinız işin içinden çalışmıyorum ama bana bile dert oldu sizin izinler :) en iyisi şimdi bosvermek su akar yolunu bulur bi 7 aylik olalım da halledersiniz inşallah izin olayını :)[/QUOTE]
Sorma canim ya cikilmior isin içinden.. Belki erken ama iste ileriyi de biraz gormek te lazim bakalim nolur sağ salim doguralimda hele;:))

Arkadaslar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi? 10 haftalik karindan usg.
meraktan catlicam

Eklentiler

• 20160407_211921.webp
    8 KB · Görüntüleme: 62
iyi aksamlar arkadaslar ben 14 haftalik hamileyim ve hamileligimi ogrendigimden beri haftada 3 4 tane maden suyu iciyorum kalsiyum degeri yuksek olanlardan herhangi bi zarari var midir acaba ben faydali diye iciyorum ama yinede bi danismak istedim

NEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
Can'ım bu dönemde cilt hassaslaşıyor ve hormonların etkisiyle gebelik maskesi denilen geçmesi Zaman alabilen lekeler oluşuyormuş özellikle yüzde. Bence kullanmakta fayda var. Benim cildim lekelere açıktır. Korkuyorum bu yüzden

Kızlar benim çeneme çiğ düşmeye başladı (kahverengi lekeler) cirkinleşiyorum sizde de varmı
Canım güneş koruyucu kullanmaya başlamalısın bence. Havalar ısındı. Hamilelikten önce cilt doktorum kışın bile güneş ürünlerini kullanmamı önerirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…