Tatlım sen gidene kadar bişey kalmaz kimillet sabah 9 da kapının önünde bekliyor açılsın da alalım diye, gerçi oturduğun semte de bağlı .. Inşallah istediklerinden kalmıştır , kalmadıysa da üzülme, bu ürünler 3 -4 ayda bir tekrar geliyor , tekrar gelince ben haber veririm sana
Ya benim kafam iyice karistiBir ogretmwn arkadasim yeni dogum yapti..soylenene gore yasa degismis. Ister 32+0 da 37+0 da dogum sonrasina 5 haftayi eklemisler.yani normalde 37 hafta calisip o hakka sahiptik,simdi ister 32de cik yine dogum sonrasina 5 hafta ekliyorlarmis dedi..kendisi 34te ayrilmisti.yine de dogim sonrasina 13 hafta eklenmis.yine bir sey duyarsak paylasiriz.
Ahahaha yine anlamadikYa benim kafam iyice karisti0 zaman 32'de alir herkes,nasil olsa hersekilde ekleniyormus 5 hafta ..???
dünden beri cikamadinız işin içinden çalışmıyorum ama bana bile dert oldu sizin izinler :) en iyisi şimdi bosvermek su akar yolunu bulur bi 7 aylik olalım da halledersiniz inşallah izin olayını :)Ahahaha yine anlamadikSedebu benim kafam almadi gityi arkadas en son şoyle doguma iki ay kala sanitim mebtekilerle goruscem:)
karnıma koyunca ortaya doğru bana da pıtpıt geliyor 3 4 gündr :) bebişler değilse bile bebişler diye düşünmek müthiş bir duygu:)Ne zaman elimi atsam pıt pıt diye bişeler atıyor hayır psikolojikmi acaba diyorum ama sağda hissetmiyorum solda hissediyorm hep.
canım herkese doknumyormuş bazılarının alerjisi oluyormuş .aama nette araştırdım normalde 7 yaşına kadar çocuklara önermiyorlarmış bebeklerde artık bizim yediklerimizden etkilendiği için yenilmesi önerilmezz diyor.Kizlar yanlis mi anladim bakla yememelimiyizbu hafta alacaktim. Baska ne var boyle yenmemesi gereken
ayy baklayı çok severim ben ama ne zararı varmışkiii?
bünyeyle alakalıymış ama vücutta bir hormonu tetiklediği için bebeklere zararlymış bir araştırın isterseniz ama ben artık yemem.Vallaxben gecen haftalarda yedim sukur bi sikimti olmadi
Cnm soyle dusun kendi kalbimizi bile hissedemiyoruz elimizi koydugumuzda kaldi kucucuk kalbi hissedemeyiz ama sen ole hissetmek istiyosan ole dusun neticede bebeginin saglikli oldugunu dusunup mutlu oluyosunBelkide canım olabilir kendimi çok dinliyorum. Bazen psikolojik destek alsammı diye düşünüyorum 2 bebegimi kaybedince bu hamileliğimde hep diken üstündeyim. Kasıklarım agırsa stres yapıyorum ağırmasa ayrı bi stres ne bileyim sürekli bebegime bişe olmusmudur acaba diye düşünüyorum. En sonda psikolojik destek alacam sanırım.
Ya sana katılıyorum burdan anlatılmıyor bence öğretmen arkadaşlar 32. Haftaya yaklaşırken meb uğrayıp ayrıntılı şekilde dinlerlerse daha iyi olacakAhahaha yine anlamadikSedebu benim kafam almadi gityi arkadas en son şoyle doguma iki ay kala sanitim mebtekilerle goruscem:)
Canım hoşgeldin aramıza bende akademisyenim arkadaşımmerhaba arkadaslar, ben de Allah nasip ederse ekim annesi olucam . bu benim ikinci cocugum olacak insallah :) bir oglum var ve daha 11 aylik :))Rabbim buyuk bir surpriz verdi bize. cok sik takip edebilir miyim bilmiyorum ama listede yer varsa bilgilerim soyle:
yas: 32 ikamet yurtdisi, ikinci cocuk be BDT: 18 ekim 2016. akademisyenim bu arada :)
Allah hepimize saglikli hamilelikler versin insallah :)
Canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun inş.Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Evet ins. Patlama yaratacagiz, yüksek lisans öğrencilerim ne yapacaklarını düşünüyorlar keza bende öyle. .. ama bu bir mucize herşey is demek değil benceBen de akademisyenim.. ve fark ediyorum da epey bir akademisyen var bu sene doğuracak olan :)
Canım hoşgeldin aramıza bende akademisyenim arkadaşım
Canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun inş.
Evet ins. Patlama yaratacagiz, yüksek lisans öğrencilerim ne yapacaklarını düşünüyorlar keza bende öyle. .. ama bu bir mucize herşey is demek değil bence
Canım şöyle, ben esmerim , çok yoğun bir dokusu var, yüzümde ince beyaz bir tabaka oluşturuyor. Beyaz tenlilerde böyle bir sorun da olmaz.memnun musun cnm ona göre ben de alayım
Can'ım bu dönemde cilt hassaslaşıyor ve hormonların etkisiyle gebelik maskesi denilen geçmesi Zaman alabilen lekeler oluşuyormuş özellikle yüzde. Bence kullanmakta fayda var. Benim cildim lekelere açıktır. Korkuyorum bu yüzdenNEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
Canım güneş koruyucu kullanmaya başlamalısın bence. Havalar ısındı. Hamilelikten önce cilt doktorum kışın bile güneş ürünlerini kullanmamı önerirdi.Kızlar benim çeneme çiğ düşmeye başladı (kahverengi lekeler) cirkinleşiyorum sizde de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?