Bana doktorum günde bir tane sade olarak önermişti.iyi aksamlar arkadaslar ben 14 haftalik hamileyim ve hamileligimi ogrendigimden beri haftada 3 4 tane maden suyu iciyorum kalsiyum degeri yuksek olanlardan herhangi bi zarari var midir acaba ben faydali diye iciyorum ama yinede bi danismak istedim
Bende almayim bari :/ Allah korusun ihtimal bilr korkutuyo insanikarnıma koyunca ortaya doğru bana da pıtpıt geliyor 3 4 gündr :) bebişler değilse bile bebişler diye düşünmek müthiş bir duygu:)
canım herkese doknumyormuş bazılarının alerjisi oluyormuş .aama nette araştırdım normalde 7 yaşına kadar çocuklara önermiyorlarmış bebeklerde artık bizim yediklerimizden etkilendiği için yenilmesi önerilmezz diyor.
bünyeyle alakalıymış ama vücutta bir hormonu tetiklediği için bebeklere zararlymış bir araştırın isterseniz ama ben artık yemem.
Doktorum günde bir tane dedi tatlım keşke druna danışmadan bu kadar çok içmeseydiniyi aksamlar arkadaslar ben 14 haftalik hamileyim ve hamileligimi ogrendigimden beri haftada 3 4 tane maden suyu iciyorum kalsiyum degeri yuksek olanlardan herhangi bi zarari var midir acaba ben faydali diye iciyorum ama yinede bi danismak istedim
Canım kan basıncımız yükseldi ondan olmuş olabilir. Sonradan geçer diye düşünüyorum. Doktoruna bi danış CnmEki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların
Ya ben 2 aydır evdeyim kanamam olduğu için dışarı cikmadim ya hamilelikte kuruyor birde abdest aldıkça sürekli su deyince nemsiz kaldiCanım güneş koruyucu kullanmaya başlamalısın bence. Havalar ısındı. Hamilelikten önce cilt doktorum kışın bile güneş ürünlerini kullanmamı önerirdi.
Benim bogazim fena agrimisti 2 hafta kadar once esim eczaneden otacinin pastilini aldi(bitkisel bir pastil,ilac degil) o biraz rahatlatiyordu,ama asil ilik suya 1 limon slklp ictim,bir de kivi yedim.Dinlendim,2 gün giciklandi acidi sonra gecti ama Ben yine de devam ettim,tirstim cunku devam Eder diye.Cok gecmis olsun canim,bunlari yap hemen vakit kaybetmeden ilerlicek gibi olur said hemen dr'a git.Arkadaslar geçen hafta grip olan bi kaç arkadaşımız vardı malesef ki istemeden de olsa bende nezle oluyorumburun akıntısı bogazlarim aciyor hapsuruyorum daha fazla ilerlemesinden korkuyorum nasıl iyileştiniz banada yardimci olur musunuz yapılacak birsey varsa yapayım ilaç kullanmak istemiyorum hiç
Hamilelikte ciktiysa dogumdan sonra gecer sanki...Acaba bu kan sulandiricilar mi yapiyor kiEki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların
Ağzına karanfil al o kadar etkili ki benimde bogazim ağrıtacak gibi giciklaniyordu günde 2 bardak portakal suyu kivi ve bu karanfilden aldım geçti yapabilirsen karanfili kaynat gargara yapArkadaslar geçen hafta grip olan bi kaç arkadaşımız vardı malesef ki istemeden de olsa bende nezle oluyorumburun akıntısı bogazlarim aciyor hapsuruyorum daha fazla ilerlemesinden korkuyorum nasıl iyileştiniz banada yardimci olur musunuz yapılacak birsey varsa yapayım ilaç kullanmak istemiyorum hiç
İlk defa böyle bişey duyuyorum hamilelikte inşallah geçerEki Görüntüle 1810283
Hmm günde 1 de sorun yok ben haftada 3 4 tane iciyorum yani hergün değil netten baktığımda da günde 1 yazıyordu sade olmak şartıyla da ben yinede belki kötü etkisi olur diye haftada 3 4 tane iciyordum yarin veya bugün doktorundan bir sorarım teşekkürler bilgi için :)Doktorum günde bir tane dedi tatlım keşke druna danışmadan bu kadar çok içmeseydin
Tesekkurler canim o zaman sorun yok bende ben zaten haftada 3 4 tane sade soda iciyorum yine de doktorumada bir danisacagim her gittiğimde sorayim diyorum unutuyorum :)Bana doktorum günde bir tane sade olarak önermişti.
Canim ben sadece isrgan olarak değilde bi kac tane ot karışımı yapıp börek olarak yemiştim çok şükür hiç bisey olmadı ama sade nasıl olur bilmiyorumKızlar ben de ısırgan otu aldım, yapalım akşama diye ama önermiyorlarmış hamilelere. Adet söktürücü etkisi var, hamilelikte düşük riski olur diyor. Cesaret edip yiyemedim ben de. Bileniniz var mı?
Canım kan basıncımız yükseldi ondan olmuş olabilir. Sonradan geçer diye düşünüyorum. Doktoruna bi danış Cnm
Hamilelikte ciktiysa dogumdan sonra gecer sanki...Acaba bu kan sulandiricilar mi yapiyor ki
İlk defa böyle bişey duyuyorum hamilelikte inşallah geçer
bn dün sordum doktorumun asistanına üzeri tüylü olduğu için sirkeli suda bekletip güzelce yıkanması gerekiyo yoksa onun haricinde bi zararı yok dedi. ben zaten yanında yoğurtla yiyorum mutlaka harika oluyo valla :)karnıma koyunca ortaya doğru bana da pıtpıt geliyor 3 4 gündr :) bebişler değilse bile bebişler diye düşünmek müthiş bir duygu:)
canım herkese doknumyormuş bazılarının alerjisi oluyormuş .aama nette araştırdım normalde 7 yaşına kadar çocuklara önermiyorlarmış bebeklerde artık bizim yediklerimizden etkilendiği için yenilmesi önerilmezz diyor.
bünyeyle alakalıymış ama vücutta bir hormonu tetiklediği için bebeklere zararlymış bir araştırın isterseniz ama ben artık yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?