2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
iyi aksamlar arkadaslar ben 14 haftalik hamileyim ve hamileligimi ogrendigimden beri haftada 3 4 tane maden suyu iciyorum kalsiyum degeri yuksek olanlardan herhangi bi zarari var midir acaba ben faydali diye iciyorum ama yinede bi danismak istedim
Bana doktorum günde bir tane sade olarak önermişti.

Bende almayim bari :/ Allah korusun ihtimal bilr korkutuyo insani

Kızlar ben de ısırgan otu aldım, yapalım akşama diye ama önermiyorlarmış hamilelere. Adet söktürücü etkisi var, hamilelikte düşük riski olur diyor. Cesaret edip yiyemedim ben de. Bileniniz var mı?

iyi aksamlar arkadaslar ben 14 haftalik hamileyim ve hamileligimi ogrendigimden beri haftada 3 4 tane maden suyu iciyorum kalsiyum degeri yuksek olanlardan herhangi bi zarari var midir acaba ben faydali diye iciyorum ama yinede bi danismak istedim
Doktorum günde bir tane dedi tatlım keşke druna danışmadan bu kadar çok içmeseydin

Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların

Arkadaslar geçen hafta grip olan bi kaç arkadaşımız vardı malesef ki istemeden de olsa bende nezle oluyorum burun akıntısı bogazlarim aciyor hapsuruyorum daha fazla ilerlemesinden korkuyorum nasıl iyileştiniz banada yardimci olur musunuz yapılacak birsey varsa yapayım ilaç kullanmak istemiyorum hiç

Canım güneş koruyucu kullanmaya başlamalısın bence. Havalar ısındı. Hamilelikten önce cilt doktorum kışın bile güneş ürünlerini kullanmamı önerirdi.
Ya ben 2 aydır evdeyim kanamam olduğu için dışarı cikmadim ya hamilelikte kuruyor birde abdest aldıkça sürekli su deyince nemsiz kaldi

Benim bogazim fena agrimisti 2 hafta kadar once esim eczaneden otacinin pastilini aldi(bitkisel bir pastil,ilac degil) o biraz rahatlatiyordu,ama asil ilik suya 1 limon slklp ictim,bir de kivi yedim.Dinlendim,2 gün giciklandi acidi sonra gecti ama Ben yine de devam ettim,tirstim cunku devam Eder diye.Cok gecmis olsun canim,bunlari yap hemen vakit kaybetmeden ilerlicek gibi olur said hemen dr'a git.

Ağzına karanfil al o kadar etkili ki benimde bogazim ağrıtacak gibi giciklaniyordu günde 2 bardak portakal suyu kivi ve bu karanfilden aldım geçti yapabilirsen karanfili kaynat gargara yap

Doktorum günde bir tane dedi tatlım keşke druna danışmadan bu kadar çok içmeseydin
Hmm günde 1 de sorun yok ben haftada 3 4 tane iciyorum yani hergün değil netten baktığımda da günde 1 yazıyordu sade olmak şartıyla da ben yinede belki kötü etkisi olur diye haftada 3 4 tane iciyordum yarin veya bugün doktorundan bir sorarım teşekkürler bilgi için :)

Kızlar ben de ısırgan otu aldım, yapalım akşama diye ama önermiyorlarmış hamilelere. Adet söktürücü etkisi var, hamilelikte düşük riski olur diyor. Cesaret edip yiyemedim ben de. Bileniniz var mı?
Canim ben sadece isrgan olarak değilde bi kac tane ot karışımı yapıp börek olarak yemiştim çok şükür hiç bisey olmadı ama sade nasıl olur bilmiyorum

Canım kan basıncımız yükseldi ondan olmuş olabilir. Sonradan geçer diye düşünüyorum. Doktoruna bi danış Cnm

Hamilelikte ciktiysa dogumdan sonra gecer sanki...Acaba bu kan sulandiricilar mi yapiyor ki

İlk defa böyle bişey duyuyorum hamilelikte inşallah geçer

Hamilelikten öncedr damarlarım cildime çok yakındı ama birkaç tanesi gözüküyordu şimfi neredeyse hepsi gözüküyor yüzüm harita gibi grçmezse diye korktum dr randevum 25inde o zaman soracağım onads ama o zamana kadar belki fikri olan çıkar diye düşündüm

bn dün sordum doktorumun asistanına üzeri tüylü olduğu için sirkeli suda bekletip güzelce yıkanması gerekiyo yoksa onun haricinde bi zararı yok dedi. ben zaten yanında yoğurtla yiyorum mutlaka harika oluyo valla :)

Kızlar çoklu alıntıyı beceremediğim için buradan yazayım. Dr la sonra tekrar konuştuk. O her ihtimali söylediğini bizde bir gerek olmadığını ama herkeste riskin olacağından bahsetti. Dediğiniz gibi oranım gayet iyi böylr bişeye gerek yok.
Ha doktora gelince ben sıkıntılarımı aktardım tarzıyla ilgili olanları o da üzüldü farketmedim dedi. Ama ben yine de doktor aramaya başlayacağım iyi birini bulursam değiştircem.
Hepinize çoookk kocaman teşekkürler.nne güzel arkadaşlar olduk biz valla çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…