yapıcam canım tavsiyen için çok teşekkür ederim.ben isteristemez mevsimsel geçişlerde heleki nisan ve mayıs ayını hasta olmadan geçirdiğim zaman hiç olmadı.dediklerni uygulucam.çok teşekkür ederim canım.inşallah bi daha tekrarlamaz.Benim bogazim fena agrimisti 2 hafta kadar once esim eczaneden otacinin pastilini aldi(bitkisel bir pastil,ilac degil) o biraz rahatlatiyordu,ama asil ilik suya 1 limon slklp ictim,bir de kivi yedim.Dinlendim,2 gün giciklandi acidi sonra gecti ama Ben yine de devam ettim,tirstim cunku devam Eder diye.Cok gecmis olsun canim,bunlari yap hemen vakit kaybetmeden ilerlicek gibi olur said hemen dr'a git.
karanfilin bi zararı olmaz umarım dimi?? çok teşekkür ederim canım benim süt kaynatıp içine de çilek doğradım sade süt içemiyorum bari en azından öyle içebilirim diye yaptım boğazlarımı yumuşatır diye ama bugün sesim hafiften kaybolmaya başladı.inşallah ilerelemeden kurtulurum.Ağzına karanfil al o kadar etkili ki benimde bogazim ağrıtacak gibi giciklaniyordu günde 2 bardak portakal suyu kivi ve bu karanfilden aldım geçti yapabilirsen karanfili kaynat gargara yap
canım ben de eskiden beri bikaç tane var. lazerle geçiyor üzülme doğumdan sonra lazer yaptırırsın. ben de yaptıracaktım ama hamile olunca erteledim.Eki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların
Cnm Sağol iyiyim ilaçlar bitti idrar enfeksiyonu için ve belki bebeğin cinsiyet i ni öğrenirim diye hastanedeyim erken geldim 4 numarayım muayene 9.30 basliycak hadi bakalım darısı sizede daha dün 6 haftalik derken şimdi oldum 15
elevit yerine decavit alsaydın ya canım.elevit hakkında domuz jelatini var gibi yorumlar almıştık ama sen bilirsin yinedekızlar elevit ve ferrum verdi bi de omega 3 verdi.
eleviti sabah öğlen-ferrumu öğlen-akşam verdi. ama aç mı tok mu sabahki bilemedim siz nasıl içiyorsunuz?
omegayı yemekle birlikte 1 tane içiyorum.
Elevit te domuz katkisi vardiye duydum istemedim decavit var aynı onu aldım ferrumu gece aliyorum kan ilacı ağırlık uyku yaparbelki decavit vitamin enerji yapar da sana niye 2.2 omega neden çokmu düşük degerlerin kan ilaci beni isal yapıyo bulantida vitaminde ayni bulanti yapıyor 1iken 2 daha fazla gibi kan i gece onunden arkasindan en az 1.2 saat süt ürünleri alma vitamin i kahvaltı yada yemek arası iyi oluhorkızlar elevit ve ferrum verdi bi de omega 3 verdi.
eleviti sabah öğlen-ferrumu öğlen-akşam verdi. ama aç mı tok mu sabahki bilemedim siz nasıl içiyorsunuz?
omegayı yemekle birlikte 1 tane içiyorum.
sanmıyorum ya, bitince decavit alırım belki.elevit yerine decavit alsaydın ya canım.elevit hakkında domuz jelatini var gibi yorumlar almıştık ama sen bilirsin yinede
değerlerim çok düşük değil aslında ama bilmemki öyle verdi. omegayı 1 kere içiyorum onu da isteğe bağlı dedi ama ben aldım. bana kabız yaptı ferrum. ben hiç süt ürünlerine filan dikkat etmedim. çok sağol canım dikkat edeyim.Elevit te domuz katkisi vardiye duydum istemedim decavit var aynı onu aldım ferrumu gece aliyorum kan ilacı ağırlık uyku yaparbelki decavit vitamin enerji yapar da sana niye 2.2 omega neden çokmu düşük degerlerin kan ilaci beni isal yapıyo bulantida vitaminde ayni bulanti yapıyor 1iken 2 daha fazla gibi kan i gece onunden arkasindan en az 1.2 saat süt ürünleri alma vitamin i kahvaltı yada yemek arası iyi oluhor
çok güzel bişey hareket ettiğini göreceksin, çikolata yiyerek gidenler var ben denemedim ama yine de hareket ediyordu biraz biraz :) güzel haberlerle gel canım.kızlar günaydın, hayırlı cumalar olsun hepimize. yarın bebişimi görmeye gidicem inşallah ikili testimizde var bakalım sonuçlar ne olucak? heyecan basıyo beni düşündükçe nasılda büyümüştür şimdi kuzum taaaaa 12 martta görmüştük minicikti o zaman
Kan ilaclari süt ürünleri alım sureleri yakin olmamali ferrum recetesindede gördüm galiba ve oda boş mideyle bulanti yapti oncesinde midem boş sa bir dilim meyve yiyorum vitaminide aç alırsam bulanti yaptı yemek arası iyi oluyor 4 haftadır kullanıyorum tirnaklarim çok hızlı uzuyor ve güçlendi kan ilacıni duzenli almaya başlayinca üşüme olayım bitti ellerim kollarim ayaklarim buz kesiyordudeğerlerim çok düşük değil aslında ama bilmemki öyle verdi. omegayı 1 kere içiyorum onu da isteğe bağlı dedi ama ben aldım. bana kabız yaptı ferrum. ben hiç süt ürünlerine filan dikkat etmedim. çok sağol canım dikkat edeyim.
vay be o kadar iyi geliyor demek ne güzel. ben de hepsini tok içiyorum. benim kollarım altta kalınca filan aniden uyuşmaya başlıyor belki kan ilacı iyi gelir. ben de yeni başladım. saçlara filan da iyi geliyormuş bu vitaminler.Kan ilaclari süt ürünleri alım sureleri yakin olmamali ferrum recetesindede gördüm galiba ve oda boş mideyle bulanti yapti oncesinde midem boş sa bir dilim meyve yiyorum vitaminide aç alırsam bulanti yaptı yemek arası iyi oluyor 4 haftadır kullanıyorum tirnaklarim çok hızlı uzuyor ve güçlendi kan ilacıni duzenli almaya başlayinca üşüme olayım bitti ellerim kollarim ayaklarim buz kesiyordu
eylemahu neden o damarlar kilo mu alınca oluyor yada kusmaktan mı benim 3. Ve bişey yok ama küçük oğlum birdonem hastalandı kortizon u cok kullandı ve şişti yanaklar helede şimdi 1 yil oldu geceli ve eski kilosuna döndü ama nanaklarda hala o damarlar duruyor dr la konuşcam bu konuyu onlar ne olcak büyüyünce
Lazerde yanık izi çukurluk kalıyor diye yazmışlar forumlara çok üzüldüm bendecanım ben de eskiden beri bikaç tane var. lazerle geçiyor üzülme doğumdan sonra lazer yaptırırsın. ben de yaptıracaktım ama hamile olunca erteledim.
aaa ama iyi bir yerde yaptırırsan sanmıyorum olacağını ya :Scanım ben hiç kilo almadım iki kilo verfim aksine kusarken yada kendi kendine oldu bilmiyorum
Lazerde yanık izi çukurluk kalıyor diye yazmışlar forumlara çok üzüldüm bende
Eki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların
İnş geçer canım. Benim de cilt sorunlarım var kuruluk ve buna bağlı kaşıntıHamilelikten öncedr damarlarım cildime çok yakındı ama birkaç tanesi gözüküyordu şimfi neredeyse hepsi gözüküyor yüzüm harita gibi grçmezse diye korktum dr randevum 25inde o zaman soracağım onads ama o zamana kadar belki fikri olan çıkar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?