2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yapıcam canım tavsiyen için çok teşekkür ederim.ben isteristemez mevsimsel geçişlerde heleki nisan ve mayıs ayını hasta olmadan geçirdiğim zaman hiç olmadı.dediklerni uygulucam.çok teşekkür ederim canım.inşallah bi daha tekrarlamaz.

Ağzına karanfil al o kadar etkili ki benimde bogazim ağrıtacak gibi giciklaniyordu günde 2 bardak portakal suyu kivi ve bu karanfilden aldım geçti yapabilirsen karanfili kaynat gargara yap
karanfilin bi zararı olmaz umarım dimi?? çok teşekkür ederim canım benim süt kaynatıp içine de çilek doğradım sade süt içemiyorum bari en azından öyle içebilirim diye yaptım boğazlarımı yumuşatır diye ama bugün sesim hafiften kaybolmaya başladı.inşallah ilerelemeden kurtulurum.

Eki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların
canım ben de eskiden beri bikaç tane var. lazerle geçiyor üzülme doğumdan sonra lazer yaptırırsın. ben de yaptıracaktım ama hamile olunca erteledim.

kızlar elevit ve ferrum verdi bi de omega 3 verdi.
eleviti sabah öğlen-ferrumu öğlen-akşam verdi. ama aç mı tok mu sabahki bilemedim siz nasıl içiyorsunuz?
omegayı yemekle birlikte 1 tane içiyorum.

eleviti sabah öğlen-ferrumu öğlen-akşam verdi. ama aç mı tok mu sabahki bilemedim siz nasıl içiyorsunuz?
elevit yerine decavit alsaydın ya canım.elevit hakkında domuz jelatini var gibi yorumlar almıştık ama sen bilirsin yinede

eylemahu neden o damarlar kilo mu alınca oluyor yada kusmaktan mı benim 3. Ve bişey yok ama küçük oğlum birdonem hastalandı kortizon u cok kullandı ve şişti yanaklar helede şimdi 1 yil oldu geceli ve eski kilosuna döndü ama nanaklarda hala o damarlar duruyor dr la konuşcam bu konuyu onlar ne olcak büyüyünce

Elevit te domuz katkisi vardiye duydum istemedim decavit var aynı onu aldım ferrumu gece aliyorum kan ilacı ağırlık uyku yaparbelki decavit vitamin enerji yapar da sana niye 2.2 omega neden çokmu düşük degerlerin kan ilaci beni isal yapıyo bulantida vitaminde ayni bulanti yapıyor 1iken 2 daha fazla gibi kan i gece onunden arkasindan en az 1.2 saat süt ürünleri alma vitamin i kahvaltı yada yemek arası iyi oluhor

değerlerim çok düşük değil aslında ama bilmemki öyle verdi. omegayı 1 kere içiyorum onu da isteğe bağlı dedi ama ben aldım. bana kabız yaptı ferrum. ben hiç süt ürünlerine filan dikkat etmedim. çok sağol canım dikkat edeyim.

Kızlar facebook ta ağustos eylül ekim anneleri gurubu var güzel iyi arkadaşlar var aklınızda olsun takıldığıniz konudada mutlaka yardımcı oluyorlar ben çok srvdim bu gurubu aklinizda olsun

kızlar günaydın, hayırlı cumalar olsun hepimize. yarın bebişimi görmeye gidicem inşallah ikili testimizde var bakalım sonuçlar ne olucak? heyecan basıyo beni düşündükçe nasılda büyümüştür şimdi kuzum taaaaa 12 martta görmüştük minicikti o zaman

çok güzel bişey hareket ettiğini göreceksin, çikolata yiyerek gidenler var ben denemedim ama yine de hareket ediyordu biraz biraz :) güzel haberlerle gel canım.

Kan ilaclari süt ürünleri alım sureleri yakin olmamali ferrum recetesindede gördüm galiba ve oda boş mideyle bulanti yapti oncesinde midem boş sa bir dilim meyve yiyorum vitaminide aç alırsam bulanti yaptı yemek arası iyi oluyor 4 haftadır kullanıyorum tirnaklarim çok hızlı uzuyor ve güçlendi kan ilacıni duzenli almaya başlayinca üşüme olayım bitti ellerim kollarim ayaklarim buz kesiyordu

vay be o kadar iyi geliyor demek ne güzel. ben de hepsini tok içiyorum. benim kollarım altta kalınca filan aniden uyuşmaya başlıyor belki kan ilacı iyi gelir. ben de yeni başladım. saçlara filan da iyi geliyormuş bu vitaminler.

canım ben hiç kilo almadım iki kilo verfim aksine kusarken yada kendi kendine oldu bilmiyorum

canım ben de eskiden beri bikaç tane var. lazerle geçiyor üzülme doğumdan sonra lazer yaptırırsın. ben de yaptıracaktım ama hamile olunca erteledim.
Lazerde yanık izi çukurluk kalıyor diye yazmışlar forumlara çok üzüldüm bende

Eki Görüntüle 1810283
Kızlar yüzümde kılcal damarlar oluşmaya başladı var mı başka böyle oluşan nasıl önlem alabilirim tedavisi de yokmuş bunların

aa çok ilginç ilk kez karşılaşıyorum. bir dermatoloğa mı gitsen ki. hangi bölüme gidilir ki bunun için de anlamadım. sağlığına olumsuz bi etkisi varsa sıkma canını onlar doğumla gider.

İnş geçer canım. Benim de cilt sorunlarım var kuruluk ve buna bağlı kaşıntı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…