2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bepantol kullandım dün doktora da sormadan. Bu kuruluklar derimde sertleşme yaptı pütür pütür oldu ellerimin üstü ( bepantolün prospektüsü de yoktu sizce sakıncalı olmuşmudur bir kere sürdüm sadece.

kızlar elevit ve ferrum verdi bi de omega 3 verdi.
eleviti sabah öğlen-ferrumu öğlen-akşam verdi. ama aç mı tok mu sabahki bilemedim siz nasıl içiyorsunuz?
omegayı yemekle birlikte 1 tane içiyorum.

canım ben devit içiyorum sabah aç. tok karnına elevit i içiyorum gece yatarken de portakal sıkıp bi tane onunla gyno ferro sanol içiyorum. dr um aç karnına daha iyi emileceğini söyledi demir ilacının. c vitamini de daha iyi emilmesini sağlıyormuş.

Yok canım ya nolcak bepantolü yeni doğmuş bebelerin yüzüne bile veriyorlar

Günaydınlar hayırlı cumalar bu arada , doktora gidecek anneler sizden eldir ayakyır göbüş titretmedir , performansları dinlemeyi bekliyoruz , çikolata yemeyi unutmayın
Her doktora gidenle bende heyecanlanıyorum gitmek istiyorum yaaa daha 2 hafta var

Canım benimde ellerim aynı şekilde okadar kuruduki pütür pütür olmayı bırak artık kanamaya başlamıştı ellerim. Nıvea baby krem sürdüm sürekli her elimi yıkadığımda. Şimdi yumuşacık oldu 2 fümde bişey kalmadı. Eskisindende yumusado diyebilirim. Hem hiç bi zararınyok denemeni tavsiye ederim

Sürerken ben de öyle düşündüm sonra içime kurt düştü iyice pimpirik oldum :)) benim de bir hafta var doktora gitmemize ve nasıl geçicek düşünüyorum cinsiyeti değişti mi, gelişimi nasıl gün atlamış mı merak merak hep :)

canlar ilaç firmasında çalışıyorum kullanma talimatında yazan bilgi şöyle; Gebelik döneminde geniş deri alanlarına uygulamaktan kaçınılması önerilir. Emziren anneler tarafından kullanılabilir ancak aşırı miktarda uygulanmamalıdır.

yani siz yinede doktorunuza sormadan kullanmayın. nivea olabilr yada arkonun zeytinyağlı kremi var ondan çok memnunum bende aklınızda olsun. bide türk kahvesinin telvesiyle ellerinizi ovuşturup bi süre bekleyin sonra yıkayın pamuk gibi oluyo. vücuduna uygulayan arkadaşlarımda var :)

niye hem devit hem elevit içiyosunki? ikiside aynı şey aslında canım

Günaydın, hayırlı cumalar...
Doktora gidecek anneler, güzel haberlerle dönün inşallah.. bebişlere selam söyleyin..

Doktor bana iMom Omega ve Ferrum Fort verdi. Ferrum'u günde 2 alacakmışım. tiroid ilacına devam ediyorum, düşmüş değerim ama muhtemelen ilaçla düşmüştür devam edelim demişti doktor. 4lü test için 17 hafta dolunca çağırdı. Sizler ne zaman gideceksiniz bir dahakine?
Ankara'ya gitmek istiyorum. memleketimi özledim, belki haftasonu kaçarım...
Sağlıcakla kalın...

Saol Cnm deniyim onu.

aaa ben de öyle yapayım iyi fikir valla :) sağol canım

Kız a benziyor dedi bebise ama kesin değil birdahakine tam bu derim dedi ayiyyy kızım mi olcak benimm
canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun. hani hamile anneler hissederler bebeğinin cinsiyetini diyorlar ya sen peki ne hissediyordun en başından beri? mesela ben en başından beri kızım olucakmış gibi hissediyorum kendimi erkek annesi olucakmışım gibi hissedemedim hiç.gerçekten bu hislerimizin doğruluk payı var mı acaba çok merak ediyorum allahın izniyle 2 hafta sonra doktorum benide çağırdı cinsiyet öğrenmek için inşallah gösterir

valla ben de paraben yoksa içinde süüryorum herşeyi. benim de inanılmaz kurudu.
Bir çoğunda paraben ve kimyasallar var diye ben de az miktar zeytinyağı sürüyorum genelde. Kulağa kötü gelebilir yağlı yağlı ama az miktar sürdüğümde hemen emiliyor ve hiç yağlı olmuyor ayrıca zararı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…