2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar benden haberler guzel cok sukur bebegim gayet iyi ikili zaten istemiyodum ama burun ve ense olcumu iyi cok sukur 12+4 olmusuz 10 gun sonra cinsiyet icin gidicez insallah
gözün aydın canım maşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz inşallah valla böyle güzel şeyler duyunca içim açılıyor :) inşallah gösterir cinsiyetini de meraka sokmaz sizi :)))

Kızlar az önce decaviti okudum yaygın olmayan yan etkilerinde kızarıklık deride kaşıntı yazıyo o da etkilemiş olabilir mi en iyisi doktoru aramak. Bu arada ben de ishal durumu da var. Hiç yaramadı bana bu vitaminler :)))

mantıklı, ben çatlak kremine başladım onu sürerken elime de sürüyorum. gün içinde de nivea sürüyorum ne yapayım idare ediyoz işte. bu kadarcıktan da bişi olmaz galiba ya

mantıklı, ben çatlak kremine başladım onu sürerken elime de sürüyorum. gün içinde de nivea sürüyorum ne yapayım idare ediyoz işte. bu kadarcıktan da bişi olmaz galiba ya
ne kullanıyorsun canım? ben de başlayacağım da çabuk emilsin istiyorum. lierac aldım, haftaya falan başlayacağım herhalde.

Hayırlı cumalar hanımlar . ilaçlar kaç saatte etkili olur? mesela ilacı aldım 3 saat geçti kustum önemli değildir dimi artık ilaç etkisini çoktan göstermiştir ?

ne kullanıyorsun canım? ben de başlayacağım da çabuk emilsin istiyorum. lierac aldım, haftaya falan başlayacağım herhalde.
ben de lierac alacaktım ezcane elancyl önerdi baya büyük boy, kampanyası da vardı. ben bunu hery erime süreyim bol bol sonra da Lierac alayım 14. haftada filan diye düşündüm. kokusu dokusu filan güzel.

canım kaşıntıyı sor bi doktora yan etki olmasın. ishal falan ortalarda salgın var bu ara ona yakalanmış olmayasın sakın. bi doktoruna söyle mutlaka

Hayırlı cumalar hanımlar . ilaçlar kaç saatte etkili olur? mesela ilacı aldım 3 saat geçti kustum önemli değildir dimi artık ilaç etkisini çoktan göstermiştir ?
ilk 1 saat falan önemli sanırım ama sen yinede bi sor istersen doktoruna canım benim

Bende almayim bari :/ Allah korusun ihtimal bilr korkutuyo insani
Oyle ya ben dun perisan oldum en guzeli hic riske atmamak
Kızlar ben de ısırgan otu aldım, yapalım akşama diye ama önermiyorlarmış hamilelere. Adet söktürücü etkisi var, hamilelikte düşük riski olur diyor. Cesaret edip yiyemedim ben de. Bileniniz var mı?
Canim bosver riskli seyleri 6 7 ay sonra yeriz. Simdi yemeyelim en guzeli
Bende hep limonlu balli ilik su kullaniyorum cok ise yariyor. Ama hergun 2 portakal yiyorum bu sayede hic hastalanmiyorum tavsiye ederim.
Günaydın bebişlerimi gorucem bugün dua bekleriz teyzelerimizden :)
Ay hadi hayirli haberlerle gel canim
Günaydın kızlar .. sonçlar için dra gidiyoruz..belki cinsiyeti de söyler .. dua edin bize teyzoşlar:)
Guzel haberler bekliyoruz
Canim o krem benim bildigim zararli degil bende kullaniyorum yaralara falan. Dudalarim cok catliyor balm zararli diye bepantol suruyordum bende sürmese m mi ki tereddute düştüm simdi

Doktora danışmadan sürmeyelim en iyisi Cnm nolur nolmaz.

canımmm benimmm sen hala kusuyor musun ay kıyamam yaa
16 hafta garanti bende canım :) aslında daha çok kuscamda hapı tekrar almak zorunda kalmamak için direniyorum bugün tutamadım daha fazla hastanede kusarsan tekrar al dedi ama su kadar zaman içerisinde demedi 3 saat yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…