gözün aydın canım maşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz inşallah valla böyle güzel şeyler duyunca içim açılıyor :) inşallah gösterir cinsiyetini de meraka sokmaz sizi :)))Kizlar benden haberler guzel cok sukur bebegim gayet iyi ikili zaten istemiyodum ama burun ve ense olcumu iyi cok sukur 12+4 olmusuz 10 gun sonra cinsiyet icin gidicez insallah
mantıklı, ben çatlak kremine başladım onu sürerken elime de sürüyorum. gün içinde de nivea sürüyorum ne yapayım idare ediyoz işte. bu kadarcıktan da bişi olmaz galiba yaBir çoğunda paraben ve kimyasallar var diye ben de az miktar zeytinyağı sürüyorum genelde. Kulağa kötü gelebilir yağlı yağlı ama az miktar sürdüğümde hemen emiliyor ve hiç yağlı olmuyor ayrıca zararı da yok
ne kullanıyorsun canım? ben de başlayacağım da çabuk emilsin istiyorum. lierac aldım, haftaya falan başlayacağım herhalde.mantıklı, ben çatlak kremine başladım onu sürerken elime de sürüyorum. gün içinde de nivea sürüyorum ne yapayım idare ediyoz işte. bu kadarcıktan da bişi olmaz galiba ya
Ohh çok şükür. Gözün aydınKizlar benden haberler guzel cok sukur bebegim gayet iyi ikili zaten istemiyodum ama burun ve ense olcumu iyi cok sukur 12+4 olmusuz 10 gun sonra cinsiyet icin gidicez insallah
ben de lierac alacaktım ezcane elancyl önerdi baya büyük boy, kampanyası da vardı. ben bunu hery erime süreyim bol bol sonra da Lierac alayım 14. haftada filan diye düşündüm. kokusu dokusu filan güzel.ne kullanıyorsun canım? ben de başlayacağım da çabuk emilsin istiyorum. lierac aldım, haftaya falan başlayacağım herhalde.
canımmm benimmm sen hala kusuyor musun ay kıyamam yaaHayırlı cumalar hanımlar . ilaçlar kaç saatte etkili olur? mesela ilacı aldım 3 saat geçti kustum önemli değildir dimi artık ilaç etkisini çoktan göstermiştir ?
canım kaşıntıyı sor bi doktora yan etki olmasın. ishal falan ortalarda salgın var bu ara ona yakalanmış olmayasın sakın. bi doktoruna söyle mutlakaKızlar az önce decaviti okudum yaygın olmayan yan etkilerinde kızarıklık deride kaşıntı yazıyo o da etkilemiş olabilir mi en iyisi doktoru aramak. Bu arada ben de ishal durumu da var. Hiç yaramadı bana bu vitaminler :)))
ilk 1 saat falan önemli sanırım ama sen yinede bi sor istersen doktoruna canım benimHayırlı cumalar hanımlar . ilaçlar kaç saatte etkili olur? mesela ilacı aldım 3 saat geçti kustum önemli değildir dimi artık ilaç etkisini çoktan göstermiştir ?
Oyle ya ben dun perisan oldum en guzeli hic riske atmamakBende almayim bari :/ Allah korusun ihtimal bilr korkutuyo insani
Canim bosver riskli seyleri 6 7 ay sonra yeriz. Simdi yemeyelim en guzeliKızlar ben de ısırgan otu aldım, yapalım akşama diye ama önermiyorlarmış hamilelere. Adet söktürücü etkisi var, hamilelikte düşük riski olur diyor. Cesaret edip yiyemedim ben de. Bileniniz var mı?
Bende hep limonlu balli ilik su kullaniyorum cok ise yariyor. Ama hergun 2 portakal yiyorum bu sayede hic hastalanmiyorum tavsiye ederim.Arkadaslar geçen hafta grip olan bi kaç arkadaşımız vardı malesef ki istemeden de olsa bende nezle oluyorumburun akıntısı bogazlarim aciyor hapsuruyorum daha fazla ilerlemesinden korkuyorum nasıl iyileştiniz banada yardimci olur musunuz yapılacak birsey varsa yapayım ilaç kullanmak istemiyorum hiç
Ay hadi hayirli haberlerle gel canimGünaydın bebişlerimi gorucem bugün dua bekleriz teyzelerimizden :)
Guzel haberler bekliyoruzGünaydın kızlar .. sonçlar için dra gidiyoruz..belki cinsiyeti de söyler .. dua edin bize teyzoşlar:)
Canim o krem benim bildigim zararli degil bende kullaniyorum yaralara falan. Dudalarim cok catliyor balm zararli diye bepantol suruyordum bende sürmese m mi ki tereddute düştüm simdiKızlar bepantol kullandım dün doktora da sormadan. Bu kuruluklar derimde sertleşme yaptı pütür pütür oldu ellerimin üstü( bepantolün prospektüsü de yoktu sizce sakıncalı olmuşmudur bir kere sürdüm sadece.
Doktora danışmadan sürmeyelim en iyisi Cnm nolur nolmaz.Oyle ya ben dun perisan oldum en guzeli hic riske atmamak
Canim bosver riskli seyleri 6 7 ay sonra yeriz. Simdi yemeyelim en guzeli
Bende hep limonlu balli ilik su kullaniyorum cok ise yariyor. Ama hergun 2 portakal yiyorum bu sayede hic hastalanmiyorum tavsiye ederim.
Ay hadi hayirli haberlerle gel canim
Guzel haberler bekliyoruz
Canim o krem benim bildigim zararli degil bende kullaniyorum yaralara falan. Dudalarim cok catliyor balm zararli diye bepantol suruyordum bende sürmese m mi ki tereddute düştüm simdi
Hic düşünmedim ya zararli diye birsey olmaz dimi kullandık ya birazDoktora danışmadan sürmeyelim en iyisi Cnm nolur nolmaz.
aaa ben de öyle yapayım iyi fikir valla :) sağol canım
niye hem devit hem elevit içiyosunki? ikiside aynı şey aslında canım
Çoook şükür canım ikisi de iyiymiş. Benimki de uyuyordu , çok takma kafana , hatta hiiiç takmaÇok şükür iyi bebıslerimin ikiside :)
Çok hareket etmiyorlar doktor normal dedi ama ben yine taktım kafama :)
ikiside aynı şey zaten canım. sen bi sor karıştırmış olmasın yazarkenbiliyorum ki dr ikisini de yazdı. benden başka ikisini aynı anda kullanan yok galiba
16 hafta garanti bende canım :) aslında daha çok kuscamda hapı tekrar almak zorunda kalmamak için direniyorum bugün tutamadım daha fazla hastanede kusarsan tekrar al dedi ama su kadar zaman içerisinde demedi 3 saat yeter diye düşünüyorumcanımmm benimmm sen hala kusuyor musun ay kıyamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?