- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Ayni benim sesimde kisilmişti boğazına bişey sar sıcak dursun ben boğazına viks surmustum zararının olup olmadığını bilmiyorumkaranfilin bi zararı olmaz umarım dimi?? çok teşekkür ederim canım benim süt kaynatıp içine de çilek doğradım sade süt içemiyorum bari en azından öyle içebilirim diye yaptım boğazlarımı yumuşatır diye ama bugün sesim hafiften kaybolmaya başladı.inşallah ilerelemeden kurtulurum.
@Nursultani M melek1212 kızlar dün biraz yürüyüş yaptım akşam denk geldi bi a101 iki patik buldum aldım ikisni de :)
@Niloya07 ben de karar verdim bugün çıkışta alacam solante pregna yı
ikiside aynı şey zaten canım. sen bi sor karıştırmış olmasın yazarken
CANIM BENDE YÜRÜYÜŞ YAPABİLSSEM KEŞKE YA ÖYLE ÇOK İSTİYORUM Kİ
Bi an önce öğrenip alışveriş yapmak istiyorum:)Bazı Şanslı anneler öğrendi , ama öğrenemeyen benim gibi beklemede olanlar da var , doktor şüpheler var dedi, şüphesini bile söylemedi cinsiyet için
Aynen Can'ım bende öyle düşünüyorum inşallah doğru sonuçlarla öğrenirim bi an önce :)Ogrenenler oldu canim,ama degisebilir daha...
Benim saglik bilimleri uzmanlık alanım, bizim her işimiz deneyle devam ediyor. Onların başında olmam gerekiyor. uzaktan çok bir yardımım olacağı için baştan söylemek istedim. Gerçi yeni söyledim. 3 ayı bekledim. Sonrasında durumum olursa ücretsiz izinde almak istiyorum çünkü, zamanlarını çalmak istemedim. Sevdiğim diğer hocalara pas atacağım muhtemelen. . .Sizin uzmanlik alani ne idi sormayi unutmusum? Ben y.lisans ogrencilerimin motivasyonu bozulmasin diye henuz soylemedim. Zaten uzaktan verebildigim kadariyla destege devam etmeyi dusunuyorum.
pazartesi gittiğimde sorcam artık canım zaten saat 2 de 2. dozumu alcam ilk doz boşa gittiyse gitsin doktorum bugün tüm gün toplantidaymis rahatsız etmeyeyım :)ilk 1 saat falan önemli sanırım ama sen yinede bi sor istersen doktoruna canım benim
@leyl-i efruz canım sana ne zaman serklaj yapılacak?
bir bilsem canım normalde kanamam olmasaydi ya da kanamam olduğunda doktorum beni satmasaydı önümüzdeki hafta atılacaktı dikiş doktoru degistirdim şu an ki doktorda bana güven ben takip etcem senin serviks boyunu kısaldıgi an atcam dedi en son 35 mm di pazartesi tekrar ölcecek 35mmin altına düştüyse atcak ya düşmezde bir anda kısalırsa 20 li haftalarda diye korkuyorum o zaman dikiş atılamıyo
canım teşekkür ediyorum deneyimlerini paylaştığın için.bende her gün portakal greyfurt yiyorum ama benim her sene nisan mayıs ayında bide polenler çıktığında grip nezle yakalayıveriyor. alerjik galiba hiç testte yaptırmadım ama ilerlemez inşallah hep sıcak şeyler içiyorum boğazlarımı yaksın ısıtsın diye.Oyle ya ben dun perisan oldum en guzeli hic riske atmamak
Canim bosver riskli seyleri 6 7 ay sonra yeriz. Simdi yemeyelim en guzeli
Bende hep limonlu balli ilik su kullaniyorum cok ise yariyor. Ama hergun 2 portakal yiyorum bu sayede hic hastalanmiyorum tavsiye ederim.
Ay hadi hayirli haberlerle gel canim
Guzel haberler bekliyoruz
Canim o krem benim bildigim zararli degil bende kullaniyorum yaralara falan. Dudalarim cok catliyor balm zararli diye bepantol suruyordum bende sürmese m mi ki tereddute düştüm simdi
teşekkür ediyorum canısı bu tavsiyelerinizi uygulucam inşallah ilerlemeden daha fazla hemen atlatırım.Ayni benim sesimde kisilmişti boğazına bişey sar sıcak dursun ben boğazına viks surmustum zararının olup olmadığını bilmiyorum
aaa gerçekten mi ilk hamileliğin mi serviks boyu mu kısaldı o yüzden mi atılacak dikiş kaçıncı haftandasın ve dikiş ne zaman atılacak belli mi ? çok soru sordum ama dikiş diyince çok heyecanlanıyorum kusura bakma canımCanımm ya sıkma canını diyecem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum seni bana da serklaj yapılacakmış
Sanmıyorum Cnm Allaha emanet olsun bebişlerimiz. Ben de kullandım dünHic düşünmedim ya zararli diye birsey olmaz dimi kullandık ya biraz
Serklaj ne kizlar
rahim ne kadar büyürse büyüsün rahım ağzının açılmaması gerek canım bizimkiler gevşek dikişle tutcaklar o işleme serklaj deniyoSerklaj ne kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?