2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayni benim sesimde kisilmişti boğazına bişey sar sıcak dursun ben boğazına viks surmustum zararının olup olmadığını bilmiyorum

ikiside aynı şey zaten canım. sen bi sor karıştırmış olmasın yazarken

canım ilaçlarıktan sonra ben ilaçları şöyle kullanıyorum bi hata olmasın diye teyit etmek istedim yazdım. dr da devit i tok karnına da içebilirsin. demiri aç karı al daha iyi emilir diye mesaj attı. devit elevit gyno üçünü de kullandığımı söyledim. bilmem ki kafam karıştı .

CANIM BENDE YÜRÜYÜŞ YAPABİLSSEM KEŞKE YA ÖYLE ÇOK İSTİYORUM Kİ

yarım saat de olsa çıkmaya çalışıyoun. bazen iş çıkışı yolu uzatıyorum 10 dk. falan. senin tehliken yoksa yürü caım bence zorla biraz kendini. evden çıkması zor oluyor ama sonrası iyi geliyor. mide bulantılarına bile iyi gelmişti bana.

Sizin uzmanlik alani ne idi sormayi unutmusum? Ben y.lisans ogrencilerimin motivasyonu bozulmasin diye henuz soylemedim. Zaten uzaktan verebildigim kadariyla destege devam etmeyi dusunuyorum.
Benim saglik bilimleri uzmanlık alanım, bizim her işimiz deneyle devam ediyor. Onların başında olmam gerekiyor. uzaktan çok bir yardımım olacağı için baştan söylemek istedim. Gerçi yeni söyledim. 3 ayı bekledim. Sonrasında durumum olursa ücretsiz izinde almak istiyorum çünkü, zamanlarını çalmak istemedim. Sevdiğim diğer hocalara pas atacağım muhtemelen. . .

Kızlar dün geceden beri migren ağrısı gibi bir baş ağrısı tuttu. Sabah kalktım tabi istifra ettim ama sonra biraz rahatladım. Meğer açlıktan olmuş, zaten midem kötü olduğu için buara pek yiyemiyorum. kahvaltı yapar yapmaz çok azaldı çok şükür. ben farkedememisim. Arkadaşlar siz siz olun aç susuz kalmamaya çalışın.

ilk 1 saat falan önemli sanırım ama sen yinede bi sor istersen doktoruna canım benim
pazartesi gittiğimde sorcam artık canım zaten saat 2 de 2. dozumu alcam ilk doz boşa gittiyse gitsin doktorum bugün tüm gün toplantidaymis rahatsız etmeyeyım :)

@leyl-i efruz canım sana ne zaman serklaj yapılacak?
bir bilsem canım normalde kanamam olmasaydi ya da kanamam olduğunda doktorum beni satmasaydı önümüzdeki hafta atılacaktı dikiş doktoru degistirdim şu an ki doktorda bana güven ben takip etcem senin serviks boyunu kısaldıgi an atcam dedi en son 35 mm di pazartesi tekrar ölcecek 35mmin altına düştüyse atcak ya düşmezde bir anda kısalırsa 20 li haftalarda diye korkuyorum o zaman dikiş atılamıyo

Canımm ya sıkma canını diyecem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum seni bana da serklaj yapılacakmış

canım teşekkür ediyorum deneyimlerini paylaştığın için.bende her gün portakal greyfurt yiyorum ama benim her sene nisan mayıs ayında bide polenler çıktığında grip nezle yakalayıveriyor. alerjik galiba hiç testte yaptırmadım ama ilerlemez inşallah hep sıcak şeyler içiyorum boğazlarımı yaksın ısıtsın diye.

Canımm ya sıkma canını diyecem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum seni bana da serklaj yapılacakmış
aaa gerçekten mi ilk hamileliğin mi serviks boyu mu kısaldı o yüzden mi atılacak dikiş kaçıncı haftandasın ve dikiş ne zaman atılacak belli mi ? çok soru sordum ama dikiş diyince çok heyecanlanıyorum kusura bakma canım

Kızlar çok fazla yazamasamda takip ediyorum Allahim darda olanların yardımcısı olsun insallahmaden suyundan bahşedilmiş çok fazla tüketiminde tansiyon yüksekliği yapabiliyor aman dikkat doktorunuza danışmadan tuketmeyinbenim tansiyonum yerlerde küçüğü hep 4 ile 5 arasında gidip geliyor napsam yukselmiyor hepiniz duamdasiniz.. kandilimiz mübarek olsun şu mübarek günlerde Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…