Bu haftalarda hep erkek gibi gozukur dedi nadir kesin kiz diyolarmis zaten hayirlisi olsun hepsi kabulumuzgözün aydın canım maşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz inşallah valla böyle güzel şeyler duyunca içim açılıyor :) inşallah gösterir cinsiyetini de meraka sokmaz sizi :)))
Nasil anlasiliyor ki hepimizde olabilir mi yanirahim ne kadar büyürse büyüsün rahım ağzının açılmaması gerek canım bizimkiler gevşek dikişle tutcaklar o işleme serklaj deniyo
14. haftada bebişleriniz kaç mm idi arkadaşlar :) benimkiler çok minnak sanırım.
canım elancyl ne karara aldın? Ben henüz başlamadım, kokular hala çok etkiliyor, kokusuz bir şey olmalı. Elancyl Nasıl? Kokuyor mu?ben de lierac alacaktım ezcane elancyl önerdi baya büyük boy, kampanyası da vardı. ben bunu hery erime süreyim bol bol sonra da Lierac alayım 14. haftada filan diye düşündüm. kokusu dokusu filan güzel.
Ben kullanıyorum hep köyü renkli kabızlık yapıyor ishal hiç olmadimdecavit kullanan arkadaşlar sizde de önce kabızlık sonra ishal yaptı mı
normalde her doktorun serviks boyunu takip etmesi lazım canım ama benim ilk hamileligimde takip edilmedi ve 20. haftamda kaybettim 4 cm acilmam oldu su kesem aşağıya sarkti enfeksiyonda oldugu icin dikis atılmadı sonuç 20 haftalık oğlumu kaybettim sonra çok doktor gezdim buji testi yaptı en son gittigim doktor kalem gibi bir şeyi rahim ağzından içeri itiyor normalde almaması lazım ama benimki gevsekmis açıldı ve aldı. dikiş şart dedi şu an o doktora gitmiyorum bu doktorda takip etcem serviks boyun kisaldigi an atcam dikişi dedi. yani ben bilseydim bunları ilk hamileligimde doktora sorardım serviks boyum iyi mi gibi lerin den bilmediğim için bende sormadım siz sorun bence özellikle 16. Haftadan sonra serviks boyum iyi mi şu an diye tabi ilk çocuğu olanlar sorsun çünkü bu doğuştan gelen bir şey kürtaj rahimfilmi gibi şeylerde sebep olabiliyormus ama çok nadir.Nasil anlasiliyor ki hepimizde olabilir mi yani
Ben kullanıyorum hep köyü renkli kabızlık yapıyor ishal hiç olmadim
14+0 79 mm ikizler ya minnak olcaklar sanırım. :) teşekkürler cnm cvp icin. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins :)seninkiler çok tatlı olacak :) 6 sında 13+6 ydık. 78 mm dedi.
hangi mailim kayitli bilmuyorum nasil istek yollayacagiz tatlimHANIMLAR siz niye bizim face grubumuza gelmiyorsunuz burdan kopup gelin demiyorum ben burayı da takip ediyorum ama face iletişim açısından daha kolay bildirimler sesli geliyo her seyi anında görüyoruz ki burdan daha gizli ben giriş yapmadan bile herkesin mesajını görebiliyorum Orda arkadaşlarımız dahi görmüyo. facede kayıtlı oldugunuz mail adresini bana ya dalysippe arkadaşımıza özelden yazın davet gönderelim kabul edin orda daha sıkı bi iletişim icindeyiz.
sor canım bazı doktorlar senin söylemene gerek kalmadan takip ediyo ama.benim ilk hamileligimdeki doktor hiç bakma mis birden açılması imkansız kısalma olmustur dedi doktorlar o yüzden hakkımı helal etmiyorum o doktora26 sinda kontrolum var ilk soracagim sey bu olacak cok tesekkur ederim bilgi icin onemli bin konu. Ilk bebegim olacak insallah bilincli olmak onemli iyi varsiniz kizlarhangi mailim kayitli bilmuyorum nasil istek yollayacagiz tatlim
Alttan muayne ile mi belli oluyor pikisor canım bazı doktorlar senin söylemene gerek kalmadan takip ediyo ama.benim ilk hamileligimdeki doktor hiç bakma mis birden açılması imkansız kısalma olmustur dedi doktorlar o yüzden hakkımı helal etmiyorum o doktora
karından anlaşılıyor ama doktor emin olamazsa alttan bakıcam diyo o daha net sonuc veriyo kaç mm oldugunuAlttan muayne ile mi belli oluyor piki
Hahaha çok tatlısın yaakızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
canım maşallah senin ikilide temiz geldi takip ediyorum burdan bundan sonrada hep güzel haberler alırsın inşHahaha çok tatlısın yaaben de değilim 15. haftada yalnız değilsinnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?