Amin canımm ,, hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah.canım maşallah senin ikilide temiz geldi takip ediyorum burdan bundan sonrada hep güzel haberler alırsın inş
gerçekten öle doğru dürüst girip yazmadım ama inanki hergün sayfaları kaçırmadan okumaya çalıştım biçok kişiden haberdarımmmAmin canımm ,, hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah.
Burada resmen bir aile olduk
kızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
ben daha 11 yarın 11+1 sen yine öndesin şekerimmmmBende bende 11+4 deyiz daha :)
ben 15. haftamdayımm ama o günelre gelcem die bekledim heppp şimdide aklım hepp 20. haftalardakızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
haklısın canım hep ileriyi düşünüyo insan dimi her kontrolde korkuyla karışık heyecanla gidiyo kötü bişi duymaktan korkuyo ama ne kadar büyüdüğünüde mrk ediyo insan işte böle karmaşığım yahuuuben 15. haftamdayımm ama o günelre gelcem die bekledim heppp şimdide aklım hepp 20. haftalardainş sag salim saglıklı gideriz ohaftalara hep beraber ve sona kadar... inşş AMİN....
EVET COK YAZMIYOSUN AMA MASALLAH BİLGİN VARSAgerçekten öle doğru dürüst girip yazmadım ama inanki hergün sayfaları kaçırmadan okumaya çalıştım biçok kişiden haberdarımmm
evet tatlım yattığım yerden telden okuyorum hergün sizleriiii yabancınız değilimEVET COK YAZMIYOSUN AMA MASALLAH BİLGİN VARSA
Süpersin :)) sen de güzel haberlerini paylaş bizlerle kuzum. Senin ne zmn 2'li?gerçekten öle doğru dürüst girip yazmadım ama inanki hergün sayfaları kaçırmadan okumaya çalıştım biçok kişiden haberdarımmm
Amiiiinnnnben 15. haftamdayımm ama o günelre gelcem die bekledim heppp şimdide aklım hepp 20. haftalardainş sag salim saglıklı gideriz ohaftalara hep beraber ve sona kadar... inşş AMİN....
tatlım dr ikili felan bişi demedi ama 1 ay sonra gel demişti kontrol yarın ama hep doluymuş randevu için geç kaldım yarın 11+1 olcaktık yaparmıydı bilmiyorum ama bana aç gel yapacağım tahliller var demişti bakalım çarşambaya kaldıSüpersin :)) sen de güzel haberlerini paylaş bizlerle kuzum. Senin ne zmn 2'li?
aynen ole canım her gecen günü merak ediyor insann :)haklısın canım hep ileriyi düşünüyo insan dimi her kontrolde korkuyla karışık heyecanla gidiyo kötü bişi duymaktan korkuyo ama ne kadar büyüdüğünüde mrk ediyo insan işte böle karmaşığım yahuuu
ahh o yattıgım yerdenn girdim nete kotamm bitmişşevet tatlım yattığım yerden telden okuyorum hergün sizleriiii yabancınız değilim
ayne canım sabah istem dışı genşeltim birazda kasığım ağrıdı ne kadar korktum anlatamam ama bugünlerde geçecek annem hep der görünen dağın arkası yakın olur diye bekleyip hergün tadını çıkarmak en güzeli aslındaaynen ole canım her gecen günü merak ediyor insann :)
burasız olmuyo vallaaaahh o yattıgım yerdenn girdim nete kotamm bitmişşbicare bulmam lazımm
Zaten 2li genelde 12,13. Hafta oluyor. Geç kalmamışsın yani, yaptırmak istiyorsan konuş doktorunla bence.tatlım dr ikili felan bişi demedi ama 1 ay sonra gel demişti kontrol yarın ama hep doluymuş randevu için geç kaldım yarın 11+1 olcaktık yaparmıydı bilmiyorum ama bana aç gel yapacağım tahliller var demişti bakalım çarşambaya kaldı
pek taraftar değilim aslında canım canım 2 tüp bebekten sonra bunu bana kendiliğinden nasip etti buna şükür ama dr yapalım derse itiriz etmem bakalım çarşamba kontrol heyecan yaptımmmmZaten 2li genelde 12,13. Hafta oluyor. Geç kalmamışsın yani, yaptırmak istiyorsan konuş doktorunla bence.
Anladım canım. İnşallah 2 tüp bebekten sonra, kendiliğinden annişine gelen bebişini sağlıkla kucağına alırsınpek taraftar değilim aslında canım canım 2 tüp bebekten sonra bunu bana kendiliğinden nasip etti buna şükür ama dr yapalım derse itiriz etmem bakalım çarşamba kontrol heyecan yaptımmmm
ben sennn cümlemiz inş canımAnladım canım. İnşallah 2 tüp bebekten sonra, kendiliğinden annişine gelen bebişini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?