2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
ben 15. haftamdayımm ama o günelre gelcem die bekledim heppp şimdide aklım hepp 20. haftalarda inş sag salim saglıklı gideriz ohaftalara hep beraber ve sona kadar... inşş AMİN....

ben 15. haftamdayımm ama o günelre gelcem die bekledim heppp şimdide aklım hepp 20. haftalarda inş sag salim saglıklı gideriz ohaftalara hep beraber ve sona kadar... inşş AMİN....
haklısın canım hep ileriyi düşünüyo insan dimi her kontrolde korkuyla karışık heyecanla gidiyo kötü bişi duymaktan korkuyo ama ne kadar büyüdüğünüde mrk ediyo insan işte böle karmaşığım yahuuu

Süpersin :)) sen de güzel haberlerini paylaş bizlerle kuzum. Senin ne zmn 2'li?
tatlım dr ikili felan bişi demedi ama 1 ay sonra gel demişti kontrol yarın ama hep doluymuş randevu için geç kaldım yarın 11+1 olcaktık yaparmıydı bilmiyorum ama bana aç gel yapacağım tahliller var demişti bakalım çarşambaya kaldı

aynen ole canım her gecen günü merak ediyor insann :)

aynen ole canım her gecen günü merak ediyor insann :)
ayne canım sabah istem dışı genşeltim birazda kasığım ağrıdı ne kadar korktum anlatamam ama bugünlerde geçecek annem hep der görünen dağın arkası yakın olur diye bekleyip hergün tadını çıkarmak en güzeli aslında

Zaten 2li genelde 12,13. Hafta oluyor. Geç kalmamışsın yani, yaptırmak istiyorsan konuş doktorunla bence.

Zaten 2li genelde 12,13. Hafta oluyor. Geç kalmamışsın yani, yaptırmak istiyorsan konuş doktorunla bence.
pek taraftar değilim aslında canım canım 2 tüp bebekten sonra bunu bana kendiliğinden nasip etti buna şükür ama dr yapalım derse itiriz etmem bakalım çarşamba kontrol heyecan yaptımmmm

pek taraftar değilim aslında canım canım 2 tüp bebekten sonra bunu bana kendiliğinden nasip etti buna şükür ama dr yapalım derse itiriz etmem bakalım çarşamba kontrol heyecan yaptımmmm
Anladım canım. İnşallah 2 tüp bebekten sonra, kendiliğinden annişine gelen bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…