2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ben geldim.. test sonuçlarımız iyi her şey yolunda :) bebiş kıpır kıpır.. şükür Rabbime.
Kalp atışları 165
İkili için bakılan bhcg 42 falan..
Ama dr cinsiyetle ilgili hiçbişi demedi, bakalım bi dedi , çevirdi bebeği ama göremedik...
Kısmet 1 ay sonraya :)
Sizler de güzel haberler veirrsiniz inşallah...

masallah masalla@cicekkokusu bi emin ögrenemedik adam akıllı cinsiyetleri zaten
Evet cnm.. ben dr a dedim ki geçen haftaki ultrasonda ben erkek diye şüphelendim dedim. Bu haftalarda kızın da erkeğin genital bölgesi aynı olur kabarık olur. Sadece bazı bebeklerin hızlı gelişirse bu haftada anlaşılabiliyo falan dedi..
Bakalım kısmet cnm :)

saglıklı olsunlarda tek.. bana kız dedi iki kere tahmin dedi ... zsonra da daha erken dedi bişey dicektim de demedim

Canim cok ta sicak icme daha fena tahris olur bogazin. Ilik ic hep.
14. haftada bebişleriniz kaç mm idi arkadaşlar :) benimkiler çok minnak sanırım.
Canim ya o yapiyla alakali bir de ikiz takama bunu
Canim mail i attim ama davet gelmedi katilmak istiyroun aalinda.
ben sennn cümlemiz inş canım
okadar alıştımki ona her sabah benimle uyanmasına çok güzel bi duyguymuş gerçekten ne kadar şükretsem az
Ay gercekten oyle insan inanamiyor bazen gercekten oraada olduklarina

Kızlar merhaba.. Harmony test yaptırdım. Amerıkaya kan gönderilen sistem.
Şimdilik beklemedeyim. 15 iş günü sürüyormuş sonucun gelmesi.

Ense kalınlığı ile ilgili okumadıgım yazı kalmadı.

Bebeğim iyidir inşallah

kızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
Haklısın Can'ım kıskanmaktan öte yavrun için Zaman hemen geçsin istiyorsun anlıyorum seniAma bak ben kaçıncı haftadayım

maşallah çok güzel haberler :) bebisin keyfi yerinde cinsiyeti biraz daha merak edin diyo demekki :) iyi olsunlar da cinsiyet en son geliyo iyi olduğunu duymak her şeye bedel ben pazartesi gitcem 13+3 çok umutlu değilim cinsiyet için yeter ki bebeğim iyi olsun

şu aşamada yapılacak her şeyi yapmışsın, biz her ne kadar kendini strese sokma desek de lafla olacak bir şey değil. inşallah çok güzel haberler gelecek :) dualarımız seninle.

mail adresine bakman gerekiyormuş canım oraya geliyormuş davet

iyi inşallah canım beklemek zor stres yapma desek demesi kolay ama sen her şeyi yaptın sonucu da güzel gelecek inşallah Rabbim en hayırlısini sizin için en güzelini verecek sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah

Benim de cildim baya kurudu,bio oil suruyorum slime yuzume.Hamilelikte kullanilabilenlerdenmis.Gerci ozellikle ellerimdeki kurulugu neutregena disinda hic bir krem paklamaz ama idare ediyoruz.Yag kivaminda bio oil.Hem lekelere filan da iyimis uzun kullanmda ama bunu onaylayacak kadar kullanmadim.Gunes kremi olarak da solante pregna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…