2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben de doktora sormak ıstıyorum. ama cok kızıyolar. bu sizin olay bende de olabilir mi acaba dıye doktora en uygun nasıl sorabılırım.

Aynen öyle canım.. bazı doktorlar tahmin yapıyo biz de 13+2 ydik bugun ama bizim dr tahmin bile yapmak istemiyor garantici :)
Ama önemli olan sağlığı cinsiyet farketmez.. sadece isim düşünmek hayal kurmak bişiyler almak için öğrenmek istemiştim ama kısmet :)))
Sen de dinlenmene bak tatlım güzel haberlerle gelmeni bekliyorız :)

ben de doktora sormak ıstıyorum. ama cok kızıyolar. bu sizin olay bende de olabilir mi acaba dıye doktora en uygun nasıl sorabılırım.
bi arkadaşım rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybetti böyle bişey bende olabilir mi diye sorabilirsin canım ya da Bi arkadaşım da serviks boyu kısaldı hamileligimiz aynı dikiş atılacagını söyledi bende korktum benim normal mi gibi sorsan bişey demez heralde ?

bidahaki gittiğinde daha garanti olur canım su an kesin söylemezdi yine için rahat etmezdi Ya degisir se diye 16. haftamızı görelim sonra değişmez inşallah ogreniriz kesin :)

şu aşamada yapılacak her şeyi yapmışsın, biz her ne kadar kendini strese sokma desek de lafla olacak bir şey değil. inşallah çok güzel haberler gelecek :) dualarımız seninle.
Can'ım benim akrabam da bu testten yaptı.aynı teşhisi koydular.çok sağlıklı bir kızı var şimdi.iyi düşün bence temiz çıkacak

Ben face imi esimle kullaniyorum burdada ozel konular oluyo onun gormesinden rahatsiz olabilecek arkadaslar vardir o yuzden o gruba gelmiyorum

Selamlar hanimlar ne guzel dr a gidilip guzel haberler alinmis..benim de haftaya randevum var insallah..yorucu bir cuma arti nobetle daha zor hale getirilerek sonlandi.tatili hakkettik
Sen de mi...ben de full ders+nobetciydim 2 gün uzak kalmak iyi gelecek

İnş geçer canım. Benim de cilt sorunlarım var kuruluk ve buna bağlı kaşıntı ((
canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum

inşallah iyidir canım sen içini ferah tut

Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibi

Kızlarrr benim göbek sivrildi gitti bende bir panikle göbeğimde çatlak oluşmasın diye bebe yağı sürmeye başladım. Sizler neler yapıyorsunuz? Önerisi olan??

kızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
Ayni durumdayiz canim.Ama olsun bunun da guzel taraflari var

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende ekim de anne olacagim benim de simdiden karnımda kasintilar olmaya basladı banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum ama yeterli degil sanki var mi onerisi olan?

Ben face imi esimle kullaniyorum burdada ozel konular oluyo onun gormesinden rahatsiz olabilecek arkadaslar vardir o yuzden o gruba gelmiyorum
anladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallah

Kızlarrr benim göbek sivrildi gitti bende bir panikle göbeğimde çatlak oluşmasın diye bebe yağı sürmeye başladım. Sizler neler yapıyorsunuz? Önerisi olan??
Canım ben duştan sonra bebe yağı sürüyorum günlük olarakta mustela kullsnıyorum ama iki gündür bulantılatdan fırsat bulup süremedim vslla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…