bende bende cok istiyorummCANIM BENDE YÜRÜYÜŞ YAPABİLSSEM KEŞKE YA ÖYLE ÇOK İSTİYORUM Kİ
ben de doktora sormak ıstıyorum. ama cok kızıyolar. bu sizin olay bende de olabilir mi acaba dıye doktora en uygun nasıl sorabılırım.maşallah çok güzel haberler :) bebisin keyfi yerinde cinsiyeti biraz daha merak edin diyo demekki :) iyi olsunlar da cinsiyet en son geliyo iyi olduğunu duymak her şeye bedel ben pazartesi gitcem 13+3 çok umutlu değilim cinsiyet için yeter ki bebeğim iyi olsun
Aynen öyle canım.. bazı doktorlar tahmin yapıyo biz de 13+2 ydik bugun ama bizim dr tahmin bile yapmak istemiyor garantici :)maşallah çok güzel haberler :) bebisin keyfi yerinde cinsiyeti biraz daha merak edin diyo demekki :) iyi olsunlar da cinsiyet en son geliyo iyi olduğunu duymak her şeye bedel ben pazartesi gitcem 13+3 çok umutlu değilim cinsiyet için yeter ki bebeğim iyi olsun
bi arkadaşım rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybetti böyle bişey bende olabilir mi diye sorabilirsin canım ya da Bi arkadaşım da serviks boyu kısaldı hamileligimiz aynı dikiş atılacagını söyledi bende korktum benim normal mi gibi sorsan bişey demez heralde ?ben de doktora sormak ıstıyorum. ama cok kızıyolar. bu sizin olay bende de olabilir mi acaba dıye doktora en uygun nasıl sorabılırım.
bidahaki gittiğinde daha garanti olur canım su an kesin söylemezdi yine için rahat etmezdi Ya degisir se diye 16. haftamızı görelim sonra değişmez inşallah ogreniriz kesin :)Aynen öyle canım.. bazı doktorlar tahmin yapıyo biz de 13+2 ydik bugun ama bizim dr tahmin bile yapmak istemiyor garantici :)
Ama önemli olan sağlığı cinsiyet farketmez.. sadece isim düşünmek hayal kurmak bişiyler almak için öğrenmek istemiştim ama kısmet :)))
Sen de dinlenmene bak tatlım güzel haberlerle gelmeni bekliyorız :)
Can'ım benim akrabam da bu testten yaptı.aynı teşhisi koydular.çok sağlıklı bir kızı var şimdi.iyi düşün bence temiz çıkacakşu aşamada yapılacak her şeyi yapmışsın, biz her ne kadar kendini strese sokma desek de lafla olacak bir şey değil. inşallah çok güzel haberler gelecek :) dualarımız seninle.
Kucukken daha hareketetli oluyorlarmis,buyudukce azaliyormus.Endiselenme sorun yoktur insallah.Çok şükür iyi bebıslerimin ikiside :)
Çok hareket etmiyorlar doktor normal dedi ama ben yine taktım kafama :)
Canim Sen 2'liye gittiginde kac hafta kac gunluktun?Çoook şükür canım ikisi de iyiymiş. Benimki de uyuyordu , çok takma kafana , hatta hiiiç takma
Ben face imi esimle kullaniyorum burdada ozel konular oluyo onun gormesinden rahatsiz olabilecek arkadaslar vardir o yuzden o gruba gelmiyorumHANIMLAR siz niye bizim face grubumuza gelmiyorsunuz burdan kopup gelin demiyorum ben burayı da takip ediyorum ama face iletişim açısından daha kolay bildirimler sesli geliyo her seyi anında görüyoruz ki burdan daha gizli ben giriş yapmadan bile herkesin mesajını görebiliyorum Orda arkadaşlarımız dahi görmüyo. facede kayıtlı oldugunuz mail adresini bana ya da @lysippe arkadaşımıza özelden yazın davet gönderelim kabul edin orda daha sıkı bi iletişim icindeyiz.
Sen de mi...ben de full ders+nobetciydimSelamlar hanimlar ne guzel dr a gidilip guzel haberler alinmis..benim de haftaya randevum var insallah..yorucu bir cuma arti nobetle daha zor hale getirilerek sonlandi.tatili hakkettik
canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorumİnş geçer canım. Benim de cilt sorunlarım var kuruluk ve buna bağlı kaşıntı((
Kızlar merhaba.. Harmony test yaptırdım. Amerıkaya kan gönderilen sistem.
Şimdilik beklemedeyim. 15 iş günü sürüyormuş sonucun gelmesi.
Ense kalınlığı ile ilgili okumadıgım yazı kalmadı.
Bebeğim iyidir inşallah
Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibibi arkadaşım rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybetti böyle bişey bende olabilir mi diye sorabilirsin canım ya da Bi arkadaşım da serviks boyu kısaldı hamileligimiz aynı dikiş atılacagını söyledi bende korktum benim normal mi gibi sorsan bişey demez heralde ?
11+6 çıktım canım. 12+2 sanıyordum. Geç döllenme olmuş bendeCanim Sen 2'liye gittiginde kac hafta kac gunluktun?
Takviminde 14.haftanda gorunuyorsun canim,o zaman 13+... larda olman gerekmiyor mu? Bu durumda ufak da olmuyorlar14+0 79 mm ikizler ya minnak olcaklar sanırım. :) teşekkürler cnm cvp icin. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins :)
kızlarrrrr arada giriyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorummm ve sizin bi çoğunuzu kıskanıyorummm neden 15. haftadasınızzzz diyeeee ben daha 11
tabi şaka şakaaaaa inş bizde o günleri görürüz canlarımmm
Ay lutfen en geriden gelen benimben daha 11 yarın 11+1 sen yine öndesin şekerimmmm
anladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallahBen face imi esimle kullaniyorum burdada ozel konular oluyo onun gormesinden rahatsiz olabilecek arkadaslar vardir o yuzden o gruba gelmiyorum
Canım ben duştan sonra bebe yağı sürüyorum günlük olarakta mustela kullsnıyorum ama iki gündür bulantılatdan fırsat bulup süremedim vsllaKızlarrr benim göbek sivrildi gitti bende bir panikle göbeğimde çatlak oluşmasın diye bebe yağı sürmeye başladım. Sizler neler yapıyorsunuz? Önerisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?