Çatlak önleyici bal diyor? Onu mu kullanıyorsun canım?Canım ben duştan sonra bebe yağı sürüyorum günlük olarakta mustela kullsnıyorum ama iki gündür bulantılatdan fırsat bulup süremedim vslla
Canım ben hala çoğu kişiye açıklamadım hamileliğimi o yüzden gruba katılınca "acikcay 2016 ekim anneleri grubuna katıldı" bildirimi çıkacağından, katılamıyorum.HANIMLAR siz niye bizim face grubumuza gelmiyorsunuz burdan kopup gelin demiyorum ben burayı da takip ediyorum ama face iletişim açısından daha kolay bildirimler sesli geliyo her seyi anında görüyoruz ki burdan daha gizli ben giriş yapmadan bile herkesin mesajını görebiliyorum Orda arkadaşlarımız dahi görmüyo. facede kayıtlı oldugunuz mail adresini bana ya da @lysippe arkadaşımıza özelden yazın davet gönderelim kabul edin orda daha sıkı bi iletişim icindeyiz.
greyfurt ilac emilimini önlüyor hatta emilmeyen ilaclar midede birikip zarar verebiliyor diye biliyorum canim binarastir istersencanım teşekkür ediyorum deneyimlerini paylaştığın için.bende her gün portakal greyfurt yiyorum ama benim her sene nisan mayıs ayında bide polenler çıktığında grip nezle yakalayıveriyor. alerjik galiba hiç testte yaptırmadım ama ilerlemez inşallah hep sıcak şeyler içiyorum boğazlarımı yaksın ısıtsın diye.
Gecmis olsun herhangi bi belirti oldumu yoksa tesadufen tahlil sonucundami cikti?Kızlar ya kanda iltihaplanma olmuş bende, crp değeri 28 olmuş, hastaneye yatırdılar gözetim altında tutuyorlar , serum veriyorlar , düşmesini bkliyorlarrrr, dua edin hayırlısıyla atlatalım inşallahhhh , şimdilik Bebek iyi çok şükür , inşallah hep iyi olur
Cnm bende ole dusundugum icin hic girmeyi dusunmedim bile ama burdan hep takipteyimanladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallah
Teşekkür ederim Cnm , zaten ben fmf hastasıyım onda oluyor böyle. Ağrı kusma ishal iştahsızlık belirtileriydi....Gecmis olsun herhangi bi belirti oldumu yoksa tesadufen tahlil sonucundami cikti?
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatırsın canım.. Şükür ki bebiş iyiKızlar ya kanda iltihaplanma olmuş bende, crp değeri 28 olmuş, hastaneye yatırdılar gözetim altında tutuyorlar , serum veriyorlar , düşmesini bkliyorlarrrr, dua edin hayırlısıyla atlatalım inşallahhhh , şimdilik Bebek iyi çok şükür , inşallah hep iyi olur
bakmıstır inşallah canım zaten çok nadir görülen bişey ben temmuz annelerindeydim bir kişi bile yoktu böyle ekim annelerinde de ben denk geldim size benden başka 2 kişi daha var serklaj olacak ama ben cümle aleme duyurdum :)canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum
inşallah iyidir canım sen içini ferah tut
Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibi
Canim oyle olsa Bende girmezdim,cunku ben de Cok as kisiye soyledim henuz.Grup gizli.Hadi gelCanım ben hala çoğu kişiye açıklamadım hamileliğimi o yüzden gruba katılınca "acikcay 2016 ekim anneleri grubuna katıldı" bildirimi çıkacağından, katılamıyorum.
Açıklayınca katılmayı isterim
Bildirim çıkmıyor mu gruba katılırken??Canim oyle olsa Bende girmezdim,cunku ben de Cok as kisiye soyledim henuz.Grup gizli.Hadi gel
bakmıstır inşallah canım zaten çok nadir görülen bişey ben temmuz annelerindeydim bir kişi bile yoktu böyle ekim annelerinde de ben denk geldim size benden başka 2 kişi daha var serklaj olacak ama ben cümle aleme duyurdum :)canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum
inşallah iyidir canım sen içini ferah tut
Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibi
Ben bugün faceden ekledim ama umarim doğru grubu eklemisimdir.anladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallah
Kızlar merhaba.. Harmony test yaptırdım. Amerıkaya kan gönderilen sistem.
Şimdilik beklemedeyim. 15 iş günü sürüyormuş sonucun gelmesi.
Ense kalınlığı ile ilgili okumadıgım yazı kalmadı.
Bebeğim iyidir inşallah
Resmini koydum tatlım benimkinin çatlak önlryici krem benimkiÇatlak önleyici bal diyor? Onu mu kullanıyorsun canım?
dr da aynını dedi senede 2-3ü geçmez o sorunu olan sendede yok boşuna panik yapıyorsun dedibakmıstır inşallah canım zaten çok nadir görülen bişey ben temmuz annelerindeydim bir kişibile yoktu böyle ekim annelerinde de ben denk geldim size benden başka 2 kişi daha var serklaj olacak ama ben cümle aleme duyurdum :)
Mrb. Biraz aciklar misiniz? Neden yatirdinix. Kaca yaptirdiniz ? Dr mu onerdi. Amniyosentez onerilmedi mi? Bu testin ucreti ne kadar? Sonuc ne kadar guvenilir?
Ne cok soru sordum ama benimde karar vermem gerekiyor. Amnsentez yada bu test. Bilgi verirseniz cok makbule gecer.
Resmini koydum tatlım benimkinin çatlak önlryici krem benimki
Eki Görüntüle 1810801
dr da aynını dedi senede 2-3ü geçmez o sorunu olan sendede yok boşuna panik yapıyorsun dedi
Camım bende yaptırdım o testi türkiyede bu testi üç firma yapıyor harmony-nifty-prenatest 2500 ile 3000 arasında değişiyor fiyat kaç kromozoma nelere baktırdığına bağlı olarak güvenirliği %99 canım ve sonuçlar var yada yok şeklinde geliyor olasılık şeklinde değil üstelik anne kanından yapıldığı için bebeğe hiç bir zararı yok amniyosentez bebek için çok riskli
Çatlağın oldu mu canım yatkın mı vücudun? Ben dahs kilo almaya başlamadım ama önceden depolansın nem diye kullanıyorum düzenli kullanmaya çalıştım ama iki gündür kus kus sürmeye takatim yoktu vallaBen deilk hamileliğimde resimdeki kremi kullandım.2 tüp bitirdim
Çok memnun kaldım.fiyatı 80 tl sanırım.ben 6.ayımda kilo almaya basladığım için o zaman sürmeye basladım.ama hergün düzenli sürmek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?