2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım ben hala çoğu kişiye açıklamadım hamileliğimi o yüzden gruba katılınca "acikcay 2016 ekim anneleri grubuna katıldı" bildirimi çıkacağından, katılamıyorum.
Açıklayınca katılmayı isterim

greyfurt ilac emilimini önlüyor hatta emilmeyen ilaclar midede birikip zarar verebiliyor diye biliyorum canim binarastir istersen

Kızlar ya kanda iltihaplanma olmuş bende, crp değeri 28 olmuş, hastaneye yatırdılar gözetim altında tutuyorlar , serum veriyorlar , düşmesini bkliyorlarrrr, dua edin hayırlısıyla atlatalım inşallahhhh , şimdilik Bebek iyi çok şükür , inşallah hep iyi olur

Gecmis olsun herhangi bi belirti oldumu yoksa tesadufen tahlil sonucundami cikti?

anladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallah
Cnm bende ole dusundugum icin hic girmeyi dusunmedim bile ama burdan hep takipteyim

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatırsın canım.. Şükür ki bebiş iyi

canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum

inşallah iyidir canım sen içini ferah tut

Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibi
bakmıstır inşallah canım zaten çok nadir görülen bişey ben temmuz annelerindeydim bir kişi bile yoktu böyle ekim annelerinde de ben denk geldim size benden başka 2 kişi daha var serklaj olacak ama ben cümle aleme duyurdum :)

Canim oyle olsa Bende girmezdim,cunku ben de Cok as kisiye soyledim henuz.Grup gizli.Hadi gel

canım çatlak kremini kaşınan diğer yerlerde sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum

inşallah iyidir canım sen içini ferah tut

Ben sorfum dr bana sende birşey yok panik yapma dedi ama sanki bakmadan söledi gibi
bakmıstır inşallah canım zaten çok nadir görülen bişey ben temmuz annelerindeydim bir kişi bile yoktu böyle ekim annelerinde de ben denk geldim size benden başka 2 kişi daha var serklaj olacak ama ben cümle aleme duyurdum :)

anladim canim kendine özel face acarsan bekleriz özel konular olacak belki ilerleyen zamanlarda foto paylascaz o yüzden çok uygun olmaz bi erkeğin görmesi kusura bakma kendine özel face adresin olursa bekleriz inşallah
Ben bugün faceden ekledim ama umarim doğru grubu eklemisimdir.

Mrb. Biraz aciklar misiniz? Neden yatirdinix. Kaca yaptirdiniz ? Dr mu onerdi. Amniyosentez onerilmedi mi? Bu testin ucreti ne kadar? Sonuc ne kadar guvenilir?

Ne cok soru sordum ama benimde karar vermem gerekiyor. Amnsentez yada bu test. Bilgi verirseniz cok makbule gecer.

Çatlak önleyici bal diyor? Onu mu kullanıyorsun canım?
Resmini koydum tatlım benimkinin çatlak önlryici krem benimki

dr da aynını dedi senede 2-3ü geçmez o sorunu olan sendede yok boşuna panik yapıyorsun dedi

Camım bende yaptırdım o testi türkiyede bu testi üç firma yapıyor harmony-nifty-prenatest 2500 ile 3000 arasında değişiyor fiyat kaç kromozoma nelere baktırdığına bağlı olarak güvenirliği %99 canım ve sonuçlar var yada yok şeklinde geliyor olasılık şeklinde değil üstelik anne kanından yapıldığı için bebeğe hiç bir zararı yok amniyosentez bebek için çok riskli

Eklentiler

• images-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42

Ben deilk hamileliğimde resimdeki kremi kullandım.2 tüp bitirdim
Çok memnun kaldım.fiyatı 80 tl sanırım.ben 6.ayımda kilo almaya basladığım için o zaman sürmeye basladım.ama hergün düzenli sürmek gerekiyo

Ayy ben bugün kuzumu gordum. Çok şükür herşey yolunda kıpır kıpır di. Tam 11+0 riz. Gelişimi güzel dedi. Artık progestan i birakabilirsin dedi çok mutlu oldum kan hapı ve decavit verdi. Bir dahaki randevum 3 mayıs o zaman cinsiyeti de öğrenirim herhalde o zaman 15 haftalık oluyoruz. Bu arada ikili testi istemedim. Doktorda sen bilirsin dedi

Çatlağın oldu mu canım yatkın mı vücudun? Ben dahs kilo almaya başlamadım ama önceden depolansın nem diye kullanıyorum düzenli kullanmaya çalıştım ama iki gündür kus kus sürmeye takatim yoktu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…