Canim iyice emin olmak icin sordum gruptaki arkadaslara,cikmiyor dediler.Kesin bilgiBildirim çıkmıyor mu gruba katılırken??
Mrb. Biraz aciklar misiniz? Neden yatirdinix. Kaca yaptirdiniz ? Dr mu onerdi. Amniyosentez onerilmedi mi? Bu testin ucreti ne kadar? Sonuc ne kadar guvenilir?
Ne cok soru sordum ama benimde karar vermem gerekiyor. Amnsentez yada bu test. Bilgi verirseniz cok makbule gecer.
Merhaba arkadaşlar inşallah ben de ekim annesi olacağım ikinci gebeliğim bu 2014 ocak doğumlu bir oğlum var inşallah vakit buldukça bilgi paylaşımı yapabilirim
Aaaa öyle bi bildirim gidiyor mu , ben grup gizli diye o bildirim de gitmez diye düşünüp mail adresimi yolladım, benim de 1. Dereceler dışında bilen yok , 1 ay sonra söyleyeceğim inşallahCanım ben hala çoğu kişiye açıklamadım hamileliğimi o yüzden gruba katılınca "acikcay 2016 ekim anneleri grubuna katıldı" bildirimi çıkacağından, katılamıyorum.
Açıklayınca katılmayı isterim
Çatlağın oldu mu canım yatkın mı vücudun? Ben dahs kilo almaya başlamadım ama önceden depolansın nem diye kullanıyorum düzenli kullanmaya çalıştım ama iki gündür kus kus sürmeye takatim yoktu valla
Canım merhaba.
Ense kalınlıgı sebebiyle yaptırdım .
Fiyatı 3,450
Sonuc %99,6
Amniyosentez ve diger yontemler kısmen riskli oldugu için oncelikle risksiz olan bu yontemi onerdi doktor.
Ve doktoru isterseniz arastıraBilirsiniz. Prf.dr. Zehra neşe kavak
İstedıgını sorBilirsin.
Senin problemin ne[/QUO
saol cnm. Benimde ikili test sonucu yas riski yuksek cikti. Amniyo sentez onerdiler yada bu testlerden
Son adete göre 14+1 bugün cnm. Usg de 14+0 çıktı. İkizler ya ondan minikler sanırım dr bir şey demedi gerçi .Takviminde 14.haftanda gorunuyorsun canim,o zaman 13+... larda olman gerekmiyor mu? Bu durumda ufak da olmuyorlar
canim, en etkili urun hangisidir bilmiyorum acikcasi ama bu catlak isi genllikle genetikle alakaliymis. ben de ilk hamileligimde kendim krem yapmistim, organik yaglarla, hic atlatmadan surdum gunde iki kere ama cok fazla catlagim olustu, annemde de olmus, kacarim olmadi yani :) yine de bisey kullanmak daha iyi tabi. en iyi onlem de bol bol su icip deriyi ozunden nemlendirmek :)Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende ekim de anne olacagim benim de simdiden karnımda kasintilar olmaya basladı banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum ama yeterli degil sanki var mi onerisi olan?
gecmis olsun canim, tez vakitte iyi haber duyariz insallah.Kızlar ya kanda iltihaplanma olmuş bende, crp değeri 28 olmuş, hastaneye yatırdılar gözetim altında tutuyorlar , serum veriyorlar , düşmesini bkliyorlarrrr, dua edin hayırlısıyla atlatalım inşallahhhh , şimdilik Bebek iyi çok şükür , inşallah hep iyi olur
Dogru söyluyosun en basinda su icmek lazim benim annemde cok fazla catlak olusmamis ama bence benim olcak gibi neyse hayirlisi artikcanim, en etkili urun hangisidir bilmiyorum acikcasi ama bu catlak isi genllikle genetikle alakaliymis. ben de ilk hamileligimde kendim krem yapmistim, organik yaglarla, hic atlatmadan surdum gunde iki kere ama cok fazla catlagim olustu, annemde de olmus, kacarim olmadi yani :) yine de bisey kullanmak daha iyi tabi. en iyi onlem de bol bol su icip deriyi ozunden nemlendirmek :)
Normalde gidiyor ama arkadaşlar gitmiyor demişler. Belki değişmiştir gizlilik, bilemiyorum.Aaaa öyle bi bildirim gidiyor mu , ben grup gizli diye o bildirim de gitmez diye düşünüp mail adresimi yolladım, benim de 1. Dereceler dışında bilen yok , 1 ay sonra söyleyeceğim inşallah
Resmini koydum tatlım benimkinin çatlak önlryici krem benimki
Eki Görüntüle 1810801
dr da aynını dedi senede 2-3ü geçmez o sorunu olan sendede yok boşuna panik yapıyorsun dedi
Camım bende yaptırdım o testi türkiyede bu testi üç firma yapıyor harmony-nifty-prenatest 2500 ile 3000 arasında değişiyor fiyat kaç kromozoma nelere baktırdığına bağlı olarak güvenirliği %99 canım ve sonuçlar var yada yok şeklinde geliyor olasılık şeklinde değil üstelik anne kanından yapıldığı için bebeğe hiç bir zararı yok amniyosentez bebek için çok riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?