2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTE="tugbavebebik, post: 45981172, member: 732141"avsre aynı geç yati o geç kalkiyorum ve gece uyandimmi uyuyamiyorum alıştık valla yatmaya canım iş başı yapınca ne yapacaz bakalım :)[/QUOTE]
Sorma ya valla napcaz bilmiom... Boyle hayat mi olur avareee gibiyimm:)))

Canım harmont testinfiystı yerıne göre azalabiliyor artabiliyor. Bence arastır.
Çnkü cocugu riske atmamıs oluyorsun.

Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi

Benim iki oğlum var ikisindede benim oğlum olcak dedim ve 7. Ayinda öğrendim erkek ama oglanlar büyüdü babalari kız kız dediginden mi icimden kizda geçiyordu ama artik bende kız i çok isteyince hislerime guvenemedim ama hiç bir kız çocuğu yanima gelmez anlasamazlar benle bunda hiç yanasmayan kızlar bana gelip brnle oynuyor konuşuyor annelerine aylin e ayline deyip bana geliyorlardi acabami diyordum rabbim seni olacak olana hazırlıyor

ayyyy ne güzeeeell inşallah sağlıklı olsun da. bu arada 15. haftadasın ama daha tam belli olmamaış ben de 15 de gideyim diyordum.
Yok cnm gittiğim hastane devlet hastanesi bağışve yardımlarla ayakta duruyor ve cok eski ama temiz ve cok güleryüzlü çalışanları var diye dr gitmiş yok biliyordum ama dr duruyo denince gitmemestim giden arkadaş vaar deyince gittim oraya ya özel e yada devlet e iki devlet hastanesi var bir pis alakasız bu temiz diye tercih etyim burda imkanlar kısıtlı sen git ogrenirsin cnm

greyfurt ilac emilimini önlüyor hatta emilmeyen ilaclar midede birikip zarar verebiliyor diye biliyorum canim binarastir istersen
aaaa daha önce hiç duymamıştım çokta severim greyfurtu :S araştıratım doktoruma da sorayım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

aaaa daha önce hiç duymamıştım çokta severim greyfurtu :S araştıratım doktoruma da sorayım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Ben sordum tatlım druma ilaçlarla aynı zamanda alma 2-3 saat olsun arada birşey olmaz dedi. Zararı yok sadece emilimi engellediği için ilaçlar yararlıolmuyor yakın alınınca dedi bende greyfurt portakal limon sıkıp içiyordum bulantılardan önce

büyük bir ihtimal görülmeyecek canım grubu ben kurmama rağmen facede kimse bişey demedi :) benim kendi söylediklerim dışındakiler bilmiyo ama yinede olsun ya görünürse dersen öğrendiklerinde bekleriz :)

Ben bugün faceden ekledim ama umarim doğru grubu eklemisimdir.
Canım çok zor bulunuyor grup muhtemelen yanlış grup ama doğru grubu bulabildiysen helal :) başa tutturulan gönderiyi gör diyince herkesin kkdeki nickinin yazılı olduğu paylaşım var öyle bi grupsa doğru değilse yanlış mail adresini özelden atarsan yardimci olurum inşallah

Aynen canım çok sık görülen bişey olsa doktor kendi takip eder zaten görülmüyor içini ferah tut :)

Kizlar ikili tarama testi sonucumu aldim ama doktor yokmus gosteremedim benim anladığım kadarıyla çok şükür bi sknti yok birde siz baksanızEki Görüntüle 1811013

Eklentiler

• 20160409_104152-1.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…