Toptan dengesizleştik :))))Çok geç uyumaya basladimmm geçte kalkiotum duzensizlesti iyice ya aman ...
Bende aynı geç yati o geç kalkiyorum ve gece uyandimmi uyuyamiyorum alıştık valla yatmaya canım iş başı yapınca ne yapacaz bakalım :)Çok geç uyumaya basladimmm geçte kalkiotum duzensizlesti iyice ya aman ...
Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dediBenim de cildim baya kurudu,bio oil suruyorum slime yuzume.Hamilelikte kullanilabilenlerdenmis.Gerci ozellikle ellerimdeki kurulugu neutregena disinda hic bir krem paklamaz ama idare ediyoruz.Yag kivaminda bio oil.Hem lekelere filan da iyimis uzun kullanmda ama bunu onaylayacak kadar kullanmadim.Gunes kremi olarak da solante pregna.
Benim iki oğlum var ikisindede benim oğlum olcak dedim ve 7. Ayinda öğrendim erkek ama oglanlar büyüdü babalari kız kız dediginden mi icimden kizda geçiyordu ama artik bende kız i çok isteyince hislerime guvenemedim ama hiç bir kız çocuğu yanima gelmez anlasamazlar benle bunda hiç yanasmayan kızlar bana gelip brnle oynuyor konuşuyor annelerine aylin e ayline deyip bana geliyorlardi acabami diyordum rabbim seni olacak olana hazırlıyorcanım sağlıklı olsunda ne olursa olsun. hani hamile anneler hissederler bebeğinin cinsiyetini diyorlar ya sen peki ne hissediyordun en başından beri? mesela ben en başından beri kızım olucakmış gibi hissediyorum kendimi erkek annesi olucakmışım gibi hissedemedim hiç.gerçekten bu hislerimizin doğruluk payı var mı acaba çok merak ediyorum allahın izniyle 2 hafta sonra doktorum benide çağırdı cinsiyet öğrenmek için inşallah gösterir
Yok cnm gittiğim hastane devlet hastanesi bağışve yardımlarla ayakta duruyor ve cok eski ama temiz ve cok güleryüzlü çalışanları var diye dr gitmiş yok biliyordum ama dr duruyo denince gitmemestim giden arkadaş vaar deyince gittim oraya ya özel e yada devlet e iki devlet hastanesi var bir pis alakasız bu temiz diye tercih etyim burda imkanlar kısıtlı sen git ogrenirsin cnmayyyy ne güzeeeell inşallah sağlıklı olsun da. bu arada 15. haftadasın ama daha tam belli olmamaış ben de 15 de gideyim diyordum.
ben şimdilik vazelin sürüyorum. ilerde krem alabilirim.Kızlarrr benim göbek sivrildi gitti bende bir panikle göbeğimde çatlak oluşmasın diye bebe yağı sürmeye başladım. Sizler neler yapıyorsunuz? Önerisi olan??
aaaa daha önce hiç duymamıştım çokta severim greyfurtu :S araştıratım doktoruma da sorayım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içingreyfurt ilac emilimini önlüyor hatta emilmeyen ilaclar midede birikip zarar verebiliyor diye biliyorum canim binarastir istersen
Canım harmont testinfiystı yerıne göre azalabiliyor artabiliyor. Bence arastır.
Çnkü cocugu riske atmamıs oluyorsun.
Ben sordum tatlım druma ilaçlarla aynı zamanda alma 2-3 saat olsun arada birşey olmaz dedi. Zararı yok sadece emilimi engellediği için ilaçlar yararlıolmuyor yakın alınınca dedi bende greyfurt portakal limon sıkıp içiyordum bulantılardan önceaaaa daha önce hiç duymamıştım çokta severim greyfurtu :S araştıratım doktoruma da sorayım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
büyük bir ihtimal görülmeyecek canım grubu ben kurmama rağmen facede kimse bişey demedi :) benim kendi söylediklerim dışındakiler bilmiyo ama yinede olsun ya görünürse dersen öğrendiklerinde bekleriz :)Canım ben hala çoğu kişiye açıklamadım hamileliğimi o yüzden gruba katılınca "acikcay 2016 ekim anneleri grubuna katıldı" bildirimi çıkacağından, katılamıyorum.
Açıklayınca katılmayı isterim
tamam canım burdan da kopmadık burda iletişim halinde oluruz inşallah :)Cnm bende ole dusundugum icin hic girmeyi dusunmedim bile ama burdan hep takipteyim
Canım çok zor bulunuyor grup muhtemelen yanlış grup ama doğru grubu bulabildiysen helal :) başa tutturulan gönderiyi gör diyince herkesin kkdeki nickinin yazılı olduğu paylaşım var öyle bi grupsa doğru değilse yanlış mail adresini özelden atarsan yardimci olurum inşallahBen bugün faceden ekledim ama umarim doğru grubu eklemisimdir.
Aynen canım çok sık görülen bişey olsa doktor kendi takip eder zaten görülmüyor içini ferah tut :)Resmini koydum tatlım benimkinin çatlak önlryici krem benimki
Eki Görüntüle 1810801
dr da aynını dedi senede 2-3ü geçmez o sorunu olan sendede yok boşuna panik yapıyorsun dedi
Camım bende yaptırdım o testi türkiyede bu testi üç firma yapıyor harmony-nifty-prenatest 2500 ile 3000 arasında değişiyor fiyat kaç kromozoma nelere baktırdığına bağlı olarak güvenirliği %99 canım ve sonuçlar var yada yok şeklinde geliyor olasılık şeklinde değil üstelik anne kanından yapıldığı için bebeğe hiç bir zararı yok amniyosentez bebek için çok riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?