Normalde gidiyor ama arkadaşlar gitmiyor demişler. Belki değişmiştir gizlilik, bilemiyorum.
Kapalı grup konuşması görünmüyor evet, ama ilk başta katılırken gidiyor diye biliy
bize dr onermisti,solante pregna ama.Hamilelere ozelmis.Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi
Ya ben bi yerden yazdım ama ins gormussundur isminin uzerine tikladim açılan sayfaya yazdım senin paylasimlarinin olduğu sayfaya özel i falan pek bilmiyorum da umarim doğru yerdir :)Canım çok zor bulunuyor grup muhtemelen yanlış grup ama doğru grubu bulabildiysen helal :) başa tutturulan gönderiyi gör diyince herkesin kkdeki nickinin yazılı olduğu paylaşım var öyle bi grupsa doğru değilse yanlış mail adresini özelden atarsan yardimci olurum inşallah
Evt cnm güzel görünüyor sonuçlarKizlar ikili tarama testi sonucumu aldim ama doktor yokmus gosteremedim benim anladığım kadarıyla çok şükür bi sknti yok birde siz baksanızEki Görüntüle 1811013
Çok şükür yaaa umarim hepimizin sonuçları tertemiz olurda saglikla hayirlisiyla kucaklariz bebislerimiziEvt cnm güzel görünüyor sonuçlar
Canım hangi modeli için konuştun ?Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi
Çok şükür yaaa umarim hepimizin sonuçları tertemiz olurda saglikla hayirlisiyla kucaklariz bebislerimizi
Canim grup kapali,o yuzden yanlis yerdesin muhtemelen. @leyl-i efruz ' a mesaj at o Sana yardim eder.Ya ben bi yerden yazdım ama ins gormussundur isminin uzerine tikladim açılan sayfaya yazdım senin paylasimlarinin olduğu sayfaya özel i falan pek bilmiyorum da umarim doğru yerdir :)
Cnm kalp atışı dakikada 165 ise kIzın olacak galiba seninKızlar ben geldim.. test sonuçlarımız iyi her şey yolunda :) bebiş kıpır kıpır.. şükür Rabbime.
Kalp atışları 165
İkili için bakılan bhcg 42 falan..
Ama dr cinsiyetle ilgili hiçbişi demedi, bakalım bi dedi , çevirdi bebeği ama göremedik...
Kısmet 1 ay sonraya :)
Sizler de güzel haberler veirrsiniz inşallah...
Cnm ben de öyle okumuştum. Ama bhcg de 50nin altındaysa erkek diye okumuştum 42ydi benim :) ne tahmin yapsam çürütcek bişiy çıkıyor :)Cnm kalp atışı dakikada 165 ise kIzın olacak galiba senin
Canım gördüm aldım adresini davet gonderen arkadaşın bugün muayenesi vardı musait olduğunda yollar davet mailini kontrol edersin 1-2 saat sonra. orda başkaları görebilir diye alıp sildim mailiniYa ben bi yerden yazdım ama ins gormussundur isminin uzerine tikladim açılan sayfaya yazdım senin paylasimlarinin olduğu sayfaya özel i falan pek bilmiyorum da umarim doğru yerdir :)
Tesekkurler canim sağol :)Canım gördüm aldım adresini davet gonderen arkadaşın bugün muayenesi vardı musait olduğunda yollar davet mailini kontrol edersin 1-2 saat sonra. orda başkaları görebilir diye alıp sildim mailini
Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi
bence de sorun yok görünüyor.Kizlar ikili tarama testi sonucumu aldim ama doktor yokmus gosteremedim benim anladığım kadarıyla çok şükür bi sknti yok birde siz baksanızEki Görüntüle 1811013
teşekkürler inşallah canım :)bence de sorun yok görünüyor.
Hamile icin olanida solanteninSolente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi
Canım benim doktorum mustelayı önerdiCanım hangi modeli için konuştun ?
Peki ne önerdiler ?
Ben dra sormayı unuttum bidahaki randevuya da taaaaaaa 23 gün var
kızlar ben hala balık yiyemiyorum ama imom kullanıyorum vicdanen rahat değilim aslında Bide grip oldum üstüne ilk günlerde bütün kemiklerim sızlıyodu midem bulanıyodu şuan burnum akıyo ve gözlerim yaşarıyo öksürükte var ama kemik ağrısı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?