2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Normalde gidiyor ama arkadaşlar gitmiyor demişler. Belki değişmiştir gizlilik, bilemiyorum.
Kapalı grup konuşması görünmüyor evet, ama ilk başta katılırken gidiyor diye biliy
Solente için eczane ye sordum içindeki bir madde yuzunden hamilelikte önermiyoruz dedi
bize dr onermisti,solante pregna ama.Hamilelere ozelmis.

Ya ben bi yerden yazdım ama ins gormussundur isminin uzerine tikladim açılan sayfaya yazdım senin paylasimlarinin olduğu sayfaya özel i falan pek bilmiyorum da umarim doğru yerdir :)

Cnm kalp atışı dakikada 165 ise kIzın olacak galiba senin

Cnm kalp atışı dakikada 165 ise kIzın olacak galiba senin
Cnm ben de öyle okumuştum. Ama bhcg de 50nin altındaysa erkek diye okumuştum 42ydi benim :) ne tahmin yapsam çürütcek bişiy çıkıyor :)
Diyorum göbeğim bi anda çok çıktı ve öne doğru sivri. Diyorum erkek heralde. Bu sefer annemler falan diyor ki ama sen çok çirkinledin çok zayıflafın kız geliyor diye:)
Tamamen bilinmeyen tamamen merak merak merak:)
Sağlıklı olsun da hepimizinkiler,gerisi mühim diiil

Ya ben bi yerden yazdım ama ins gormussundur isminin uzerine tikladim açılan sayfaya yazdım senin paylasimlarinin olduğu sayfaya özel i falan pek bilmiyorum da umarim doğru yerdir :)
Canım gördüm aldım adresini davet gonderen arkadaşın bugün muayenesi vardı musait olduğunda yollar davet mailini kontrol edersin 1-2 saat sonra. orda başkaları görebilir diye alıp sildim mailini

kızlar ben hala balık yiyemiyorum ama imom kullanıyorum vicdanen rahat değilim aslında Bide grip oldum üstüne ilk günlerde bütün kemiklerim sızlıyodu midem bulanıyodu şuan burnum akıyo ve gözlerim yaşarıyo öksürükte var ama kemik ağrısı kalmadı

Canım kemik ağrıları beni öldürecek süt yumurta peynir balık hiçbirini yiyemiyorum azıcık tavuk et kusmamayı başarırsam yoksa sadece karbonhidrat ve salata dr. Birşey olmaz dedi elevit , solgar omega3 ve demir kullanuyorum ama bu gidişle birde mineral takviyesi isteyeceğim kalsiyum magnezyum hiçbirini alamıyorum kemikler oyüzden ağrıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…