2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım benim hamileliğim maşallah iyi gidiyor bi sıkıntım olmuyor çok şükür doktordan hangi yüzle rapor isteyebilirim evet bu prosedürleri biliyorum ama tekstil sektörü çok nalet bir sektör bide ben daha senemi doldurmadan hamile kaldım adam beni işten çıkartsa çıkartırdı yani onuda yapmadı bende oyüzden ses çıkartmak istemiyorum nalet olsun tekstil sektörüne çok pis bir sektör.

eğer hamileyken seni fazla çalıştırırsa sgkdan gelicek cezayıda ödemek zorunda. bide eğer sözleşmende falan yoksa hamileyi çıkartmakta cezaya sebebiyet diye biliyorum.

Seker yüklenmesini cok gereksiz bulmuyorum ben cunku öncesinde seker olmamasi olmayacağı anlamina gelmez eltimin 2 hamilelikte yukselmeyen sekeri 3.de baya yuksek cikti cocugun böbreğine sıkıntı yapmıştı tedavi uyguladilar bence yapılmalı doktoruma dedim ilkte zararliymis die dedi ki 1 dilim baklava kadar seker veriyoruz baklva damı yemiyosunuz dedi guldum hatta o kadarinida hepimiz yiyoruz sanirim

Kizlar bugün cok fazla bel agrim var normal mi bu dönemde. Dun biraz fazla is yaptim çalışıyorum da evde de dinlenmeyince boyle oldu acaba ins bi sikinti yoktur

Kizlar bugün cok fazla bel agrim var normal mi bu dönemde. Dun biraz fazla is yaptim çalışıyorum da evde de dinlenmeyince boyle oldu acaba ins bi sikinti yoktur

canım benimde bel ağrım çok oluyordu tabi ev işinin de etkisi vardır ama süt içmeni tavsiye ederim kalsiyum azlığıda ağrı yapıyor

Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)

eğer hamileyken seni fazla çalıştırırsa sgkdan gelicek cezayıda ödemek zorunda. bide eğer sözleşmende falan yoksa hamileyi çıkartmakta cezaya sebebiyet diye biliyorum.
Canımmm ne sözleşmesi burda ön muhasebeci olarak çalışıyrum.malimüşavirleri dandik patron daha da dandikmiş daha ortada sigortam yok.dün sigorta işiini konuştuk bana diyorki sigortanı şuan yapamam doğumdan sonra yapayım diyor afedersiniz insan başka bi tarafıyla gülesi gelmiyor.doğumdan sonra benim ne hakkım kalıyor da yapıcaksın sigorta kıt beyinli ben buraya doğumdan sonra asla gelmem zaten. dünden beri moralim bozuk ne geliyorsa başıma insanlığımdan geliyor.işveren acımayacaksın.

ah yaa özel sektörün anlayışsız sorumsuz patronları işte. ben senin yerinde olsam kafama göre hareket ederim kalkamıyosan geç git yada rapor al evde geçir o günü. seni hiç bi şekilde zorlamaya hakkı yok, takma kafana canını bebeğini sıkmana değmez

Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)

bana henüz bişi vermedi sadece decavit ve corasprin kullanıyorum, bende sormadım ne zaman başlarım diye. cumartesi gittiğimde yeni yaptırdığım hemogram vardı elimde sonuçlar güzel dedi ondanda vermemiş olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…