ay bende öyle düşünüyorum çünkü eşimin doğum günü cinsiyeti süpriz yapmayı planlıyorum ona, bakalım bişi demiycem ona ama 15.haftamda gitmeyi planlıyorum16 olmuş olacaksın ben de dayanamayıp 15' de gitcem :)
canım benim hamileliğim maşallah iyi gidiyor bi sıkıntım olmuyor çok şükür doktordan hangi yüzle rapor isteyebilirimcanım hamilelerin 7,5 saatten fazla çalışması yasakmış, bunu istediğin gibi kullanabiliyomuşsun gün içinde. eğer riskli gebelik diye rapor alırsanda haftada 1 gün olarak kullanabiliyomuşsun, aklında olsun :) ben 4 te çıkıyorum akşamları iyi oluyo gidip direk yatıyorum sabahı telafi ediyorum
eğer hamileyken seni fazla çalıştırırsa sgkdan gelicek cezayıda ödemek zorunda. bide eğer sözleşmende falan yoksa hamileyi çıkartmakta cezaya sebebiyet diye biliyorum.canım benim hamileliğim maşallah iyi gidiyor bi sıkıntım olmuyor çok şükür doktordan hangi yüzle rapor isteyebilirimevet bu prosedürleri biliyorum ama tekstil sektörü çok nalet bir sektör bide ben daha senemi doldurmadan hamile kaldım adam beni işten çıkartsa çıkartırdı yani onuda yapmadı bende oyüzden ses çıkartmak istemiyorum nalet olsun tekstil sektörüne çok pis bir sektör.
Kizlar bugün cok fazla bel agrim var normal mi bu dönemde. Dun biraz fazla is yaptim çalışıyorum da evde de dinlenmeyince boyle oldu acaba ins bi sikinti yoktur
Kalsiyumu cok ihmal ettim hamileligimde hic icmedim desem yeri varcanım benimde bel ağrım çok oluyordu tabi ev işinin de etkisi vardır ama süt içmeni tavsiye ederim kalsiyum azlığıda ağrı yapıyor
Kalsiyumu cok ihmal ettim hamileligimde hic icmedim desem yeri var
Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
bana ikisini de verdi cnm . Ve ilk defa bu hafta yüzüm pembe pembe kabardı derim pul pul dökülüyorben sadece decavit kullanıyorum
bana ikisini de verdi cnm . Ve ilk defa bu hafta yüzüm pembe pembe kabardı derim pul pul dökülüyor
nemlendirici de sürdüm ama maalesef yara gibi duruyorlar bakınca yüzüm beyaz o kısımlar pembe yanık gibipul pul dökülme ve kuruma bende de var
cnm benim drum 12.hafatda multivitamin ve balık yağı hapı verdi.Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
Canımmm ne sözleşmesi burda ön muhasebeci olarak çalışıyrum.malimüşavirleri dandik patron daha da dandikmiş daha ortada sigortam yok.dün sigorta işiini konuştuk bana diyorki sigortanı şuan yapamam doğumdan sonra yapayım diyor afedersiniz insan başka bi tarafıyla gülesi gelmiyor.doğumdan sonra benim ne hakkım kalıyor da yapıcaksın sigorta kıt beyinli ben buraya doğumdan sonra asla gelmem zaten. dünden beri moralim bozuk ne geliyorsa başıma insanlığımdan geliyor.işveren acımayacaksın.eğer hamileyken seni fazla çalıştırırsa sgkdan gelicek cezayıda ödemek zorunda. bide eğer sözleşmende falan yoksa hamileyi çıkartmakta cezaya sebebiyet diye biliyorum.
bana ikisini de verdi cnm . Ve ilk defa bu hafta yüzüm pembe pembe kabardı derim pul pul dökülüyor
hamileliğimi öğrenir öğrenmez ikisinede başladım hala devam ediyorumDemir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
ah yaa özel sektörün anlayışsız sorumsuz patronları işte. ben senin yerinde olsam kafama göre hareket ederim kalkamıyosan geç git yada rapor al evde geçir o günü. seni hiç bi şekilde zorlamaya hakkı yok, takma kafana canını bebeğini sıkmana değmezCanımmm ne sözleşmesi burda ön muhasebeci olarak çalışıyrum.malimüşavirleri dandik patron daha da dandikmiş daha ortada sigortam yok.dün sigorta işiini konuştuk bana diyorki sigortanı şuan yapamam doğumdan sonra yapayım diyor afedersiniz insan başka bi tarafıyla gülesi gelmiyor.doğumdan sonra benim ne hakkım kalıyor da yapıcaksın sigorta kıt beyinli ben buraya doğumdan sonra asla gelmem zaten. dünden beri moralim bozuk ne geliyorsa başıma insanlığımdan geliyor.işveren acımayacaksın.
Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?