2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canim doktorlar da bilemiyorlar bu haftalarda, sabirli olmak gerek :) benim ilk hamileligim de hep tahminde bulundu. 20. hafta da detayli ultrasonla kesin birsey soyleyebiliyorlar. normalde doktorlar ultrason cihazini basit sekilde kullanmayi biliyorlar. detayli ultrasonu genelde aletin uzmani yaptigi icin onlar daha iyi goruntu aliyo. ben de cok merak ediyorum ama beklemedeyim artik. Allah hepimizin gonlune gore hayirlisini versin insallah :)

Benim Dr seker yüklemesi konusunda kati sanirim ben sormadim ama bi hastasina kesinlikle yaptirmalisin diyordu...sanirim bana da öyle diyecek kacis olmayacak gibi duruor
canim ben amerika'dayim, burda seker testi yapiyorlar. belki verdikleri seker miktari degisiktir bilmiyorum ama ben bir sikintisini gormedim. ama acikcasi konuyla ilgili cok bir arastima da yapmadim. doktoruma biraktim sadece.

canim ben amerika'dayim, burda seker testi yapiyorlar. belki verdikleri seker miktari degisiktir bilmiyorum ama ben bir sikintisini gormedim. ama acikcasi konuyla ilgili cok bir arastima da yapmadim. doktoruma biraktim sadece.
bende karar vermedim ama doktorum kesin yapalım diyecek büyük ihtimalle

şeker yüklemesini bizim isteğimiz dahilinde yapıyorlar değil mi kızlar. Sonuçta zorla yapılacak diye bi kaide olmamalı.

sabah sabah güzel mesajlarınızı okuyunca mutlu oldum :) geçen senenin anneleri bizleri ziyarete gelmişler :)
ne mutlu size bebitolarınızı kucaklarınıza almışssınız rabbim bizede bu duyguları yaşatıcak inşallah :) sabah sabah gerçekten motive gibi oldu allah razı olsun anneler :))) arada kaçıp kaçıp gelin bizim telaşımıza endişelerimize deneyimleriniz tecrübelerinizle bilgilendirin

ben de 12 de gittim 1 ay sonra gel dedi de ben 3 hafta sonra gitcem 23 nisana denk geliyor işte. ama çatlicam yani

hayırlısı olsun inşallah
benim eşim ilk zamandan beri kız diyo son gittiğimizde doktor kız gibi dedi
ama net olması için iki hafta sonra gel dedi bakalım nasip

yaptırmak istiyorsan söyle tabi bazen sen sormadan doktorlar çok konuşmuyor konuşturmak lazım doktoru

ben aslında istemiyorum ama nasip bakalım aklım karıştı bazıları yaptırmıyo son zamanlar şekeri yükseliyormuş
o zamanda doktor yaptırsaydın olmazdı diyormuş

kızlar günaydın, bugün hiç enerjim yok keşke evde olsam da uyusam
hamilelere yeni yasa getirsinler saat 10 dan önce işe gelmeyelim gerçekten sabah kalkmak kadar zor bir şey yok ben ki bir hafta öncesine kadar sabah erken kalkıp kahvaltımı bile yapıyorken şimdi bırak kahvaltıyı 5 dk daha yatakta durayım çabasındayım.

canım hamilelerin 7,5 saatten fazla çalışması yasakmış, bunu istediğin gibi kullanabiliyomuşsun gün içinde. eğer riskli gebelik diye rapor alırsanda haftada 1 gün olarak kullanabiliyomuşsun, aklında olsun :) ben 4 te çıkıyorum akşamları iyi oluyo gidip direk yatıyorum sabahı telafi ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…