2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cnm benim drum 12.hafatda multivitamin ve balık yağı hapı verdi.
16.haftada demr ilacı vericekmiş..
Benim ikiz diye erken veriyorum dedi ama daha başlamadım ben içmeye korkuyorum tadı kötüymüş :)

zeynepzumra @melek1212 canlar alerji olmasın ilaca karşı, doktorunuzla konuşun hemen bence
demir ilacını daha kullanmadım cnm decavitte bayadır kullanıyorum ama mevsimsel mi acaba :S

hamileliğimi öğrenir öğrenmez ikisinede başladım hala devam ediyorum
değerlere bakmadan verildi değil mi canım ?

ben coraspin kan sulandırıcı iğne progestan decavit balık hapı kullanıyorum şimdi demir ve kalsiyum eklenecek..
:)

zaten benden memnun kalmasalardı beni çıkartırlardı ama ben burayı gerçekten döndürüyorum.o yüzden benden de vazgeçmiyor.bende direticem bakalım bugün sigorta konusunda

Evet bende 7,5 saat çalışıyorum artık Sabah 8 akşam 4.30 olmak üzere.Kanuni olarak bu hamilelerin yasal hakkı.Tabi ben kamu çalışanı olduğumdan iş yerimde sıkıntı çıkmadı ama özel sektör çalışanlarına zorluk çıkartabilir malesef.

evet değerlerime hiç bakılmadan verildi.ama bi yan etki görmedim

Kızlar balık hapından bahsetmişsiniz ben hamile kaldığımdan beri ya iki ya üç yedim balıktan. Et de yiyemiyorum. Bu yüzden mi verdiler size balık hapını. Ben sadece Demir hapı ve decavit kullanıyorum 1 aydır o da. Öncesinde sadece folikasit kullandım.

Ben sadece 2 kez yedim balık. Benim doktor her hastasına veriyor kullanmak sana kalmış diyor yararlarını söylüyor.. ama ben çok süt peynir yoğurt yiyemiyorum dediğimde kalsiyum verdi.

kızlar genital bölgemde nedenini anlayamadığım bir ağrı var yürürken hissediyorum bacaklarımı titretiyor ağrısı.hani adet olduğumuzda ilk günler bi ağrı yapar yaa aynı onun gibi bir ağrı neden olabilir?böyle bi durum yaşayanınız varmı?

diğer sorular ne :) ben de şunu bunu sorcam diyorum hep unutuyorum benim ilk sorum saç boyama :)
İkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi de

cnm.. regl dönemlerimde oluyo benim.. yani şöyle, gebe kaldık ya, kalmasaydık diyelim ki 10 nsanda regl olcaktık tahminen.. ogünlerde alt tarafımda aağrı gerginlik sızı oluyor.. ama geçiyor 2 güne..
ve her ay olurmuş..
bana oldu yani malum dönemlerin tarihlerinde..

İkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi de
sondaki hariç benim sorular sondakine eşim yanımda utanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…