- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Benim ikiz diye erken veriyorum dedi ama daha başlamadım ben içmeye korkuyorum tadı kötüymüş :)cnm benim drum 12.hafatda multivitamin ve balık yağı hapı verdi.
16.haftada demr ilacı vericekmiş..
demir ilacını daha kullanmadım cnm decavitte bayadır kullanıyorum ama mevsimsel mi acaba :S
değerlere bakmadan verildi değil mi canım ?hamileliğimi öğrenir öğrenmez ikisinede başladım hala devam ediyorum
ben coraspin kan sulandırıcı iğne progestan decavit balık hapı kullanıyorum şimdi demir ve kalsiyum eklenecek..bana henüz bişi vermedi sadece decavit ve corasprin kullanıyorum, bende sormadım ne zaman başlarım diye. cumartesi gittiğimde yeni yaptırdığım hemogram vardı elimde sonuçlar güzel dedi ondanda vermemiş olabilir belki
zaten benden memnun kalmasalardı beni çıkartırlardı ama ben burayı gerçekten döndürüyorum.o yüzden benden de vazgeçmiyor.bende direticem bakalım bugün sigorta konusundaah yaa özel sektörün anlayışsız sorumsuz patronları işte. ben senin yerinde olsam kafama göre hareket ederim kalkamıyosan geç git yada rapor al evde geçir o günü. seni hiç bi şekilde zorlamaya hakkı yok, takma kafana canını bebeğini sıkmana değmez
canım hamilelerin 7,5 saatten fazla çalışması yasakmış, bunu istediğin gibi kullanabiliyomuşsun gün içinde. eğer riskli gebelik diye rapor alırsanda haftada 1 gün olarak kullanabiliyomuşsun, aklında olsun :) ben 4 te çıkıyorum akşamları iyi oluyo gidip direk yatıyorum sabahı telafi ediyorum
evet değerlerime hiç bakılmadan verildi.ama bi yan etki görmedimBenim ikiz diye erken veriyorum dedi ama daha başlamadım ben içmeye korkuyorum tadı kötüymüş :)
demir ilacını daha kullanmadım cnm decavitte bayadır kullanıyorum ama mevsimsel mi acaba :S
değerlere bakmadan verildi değil mi canım ?
Ben sadece 2 kez yedim balık. Benim doktor her hastasına veriyor kullanmak sana kalmış diyor yararlarını söylüyor.. ama ben çok süt peynir yoğurt yiyemiyorum dediğimde kalsiyum verdi.Kızlar balık hapından bahsetmişsiniz ben hamile kaldığımdan beri ya iki ya üç yedim balıktan. Et de yiyemiyorum. Bu yüzden mi verdiler size balık hapını. Ben sadece Demir hapı ve decavit kullanıyorum 1 aydır o da. Öncesinde sadece folikasit kullandım.
diğer sorular ne :) ben de şunu bunu sorcam diyorum hep unutuyorum benim ilk sorum saç boyama :)zeynepzumra Tamam Cnm saol bunu da sorayım liste yaptım 9.soru bu olucak :)
diğer sorular ne cnm :):)zeynepzumra Tamam Cnm saol bunu da sorayım liste yaptım 9.soru bu olucak :)
progestana neden devam hala? riskin devammı ediyo?bide coraspin hem kan sulandırıcı iğnemi kullanıyosunben coraspin kan sulandırıcı iğne progestan decavit balık hapı kullanıyorum şimdi demir ve kalsiyum eklenecek..
:)
ikiz olduğu için ve iğne ile coraspin kullandığım için devam ediyorum cnmprogestana neden devam hala? riskin devammı ediyo?bide coraspin hem kan sulandırıcı iğnemi kullanıyosun
İkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi dediğer sorular ne :) ben de şunu bunu sorcam diyorum hep unutuyorum benim ilk sorum saç boyama :)
cnm.. regl dönemlerimde oluyo benim.. yani şöyle, gebe kaldık ya, kalmasaydık diyelim ki 10 nsanda regl olcaktık tahminen.. ogünlerde alt tarafımda aağrı gerginlik sızı oluyor.. ama geçiyor 2 güne..kızlar genital bölgemde nedenini anlayamadığım bir ağrı var yürürken hissediyorum bacaklarımı titretiyor ağrısı.hani adet olduğumuzda ilk günler bi ağrı yapar yaa aynı onun gibi bir ağrı neden olabilir?böyle bi durum yaşayanınız varmı?
evet hepsi güzel sorular :)))) cvpları da merak ederizİkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi de
sondaki hariç benim sorularİkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi de
Ben de oyle kullaniyorum canim.Hem coraspin hem kan sulandirici igneprogestana neden devam hala? riskin devammı ediyo?bide coraspin hem kan sulandırıcı iğnemi kullanıyosun
kesin pıhtılaşma var mı sende cnm . ben ihtimal üzerine kullanıyorum şuan.Ben de oyle kullaniyorum canim.Hem coraspin hem kan sulandirici igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?