hayret bişey nie gösterimoyr ki yaAh canim devlet hastanesindekiler konussa catlayak sanki,insanin kalbine indiriyorlar.ayrica 2 kez gittik ekrana bana cevirmedi bile,ciktidan bahsetmiyorum bile
aynen ama gidecegim doktora ust komsu gidiyomus gayet ilgili dedi devlet hastanesinde olabilcek nadir doktorlardan diyor...oyuzden kafama yatıordu hhemm bi doktor daha tanırdım bu 3. olcak gidersemmAaa öyle mi? O zmn gitme kuzikobesyo_86 İnsan içi rahatlasın diye gitmek istiyor. İyice fena olmak için değil
Ben suyu bıraktım idrar enfeksiyonu oldum aman bırakma antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim
Zil çaldı diye uyandırıyorlar beni o derece. Beş dakikada insan nasıl bu kadar uyuyabilir anlamıyorum.Ay bendede yogun canim ya surakli kusma istegi ve bulanti var. Kusmadim bu hafta hic. Ama bulantim surekli var ..
Bende kusucam diye su icmiyorum canim yaaa
Ayni ben ya bir an ben yazdim sandim evdeyken hep uzanma halindeyim oturunca cok rahatsiz oluyorum dedigin gibi hep.yorgunum
Evet canım fark ediyorum zaten, zaman zaman yanma hissediyorum. Ama içersem de on dakikada çıkarıyorumBen suyu bıraktım idrar enfeksiyonu oldum aman bırakma antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Ben de suan yeni atlattim sayilir canim cok saol pekmez oldum olasi sevmem midemi bulandiriyo ama balli limonlu ilik su iyi geldi bana sana da gecmis olsunçok geçmiş olsun canım bende gripi yeni atlatanlardanım hapşuruk öksürük burun akıntısı gözlerden yaş akması herşey vardı kafamı kaldırcak halim yoktu.pekmezli süt içtim bol bol.çok şükür 2 günde atlattım.
Banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum badem yaginida duydum ama dedigin gibi tuylenme yapiyormus zaten gobis tuylendi benim :)bebe yağı yada badem yağıda kullanılabilir ama badem yağı tüylenme yapabiliyomuş kokusu falanda yok aslında
Aynen benimde öyle cnm. Zaten az sacim var. Dokule dokule kel kalacam az kaldıKızlar şimdi duştan sonra saçlarımı taradım ama inanamadım. O kadar çok saçım döküldü ki ağlayasım geldi valla. Kaçtır böyle devam ediyor. Bir kaç aya saçım kalmıcak sanki. Sizlerin de böyle mi?? Ne yapmalıyım??
Ah iste hamilelik canim sorma yemek yemeyi ozledim bende. Ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum herşeyin tadi bir tuhaf.Zil çaldı diye uyandırıyorlar beni o derece. Beş dakikada insan nasıl bu kadar uyuyabilir anlamıyorum.
Ayni durumdayim kusmaktan korkunca icemiyorum ama icmem gerektiğini de biliyorum. Insallah gecer bir an önce de bebeklerimiz icin saglikli beslenmeye baslariz.Evet canım fark ediyorum zaten, zaman zaman yanma hissediyorum. Ama içersem de on dakikada çıkarıyorumBitsin artık. Beş kilo verdim iki ayda
Benimde cok asiri dökülüyor canim ama hersey zararli oldugu için hicbirsey kullanamiyorum. Yag karisimlari kullaniyordum ama artik zararli olur diye kullanamıyorumKızlar şimdi duştan sonra saçlarımı taradım ama inanamadım. O kadar çok saçım döküldü ki ağlayasım geldi valla. Kaçtır böyle devam ediyor. Bir kaç aya saçım kalmıcak sanki. Sizlerin de böyle mi?? Ne yapmalıyım??
Canım 3200 tl ye yaptırdım ben.Canım kaç liraya yaptırdın. Ben de istiyorum da
Canım o kadar mutsuzumki hayatım kabusa döndü. Ona birsey olmasından cok korkuyorum .Canım benim Bi akrabam da hamileyken test sonuçları kötü gelmişti ve senin gibi harmony testi taptırdı hemen.fakat boşuna endişelenmiş gayet sağlıklı bir kızı Var
kızlar benim bugün çok midem bulanıyorbi de başım çatlıyor. parol içebilirsin diyorlar ama siz içtiniz mi doktor içebilirsin dedi mi?
selam kızlar
şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben yaptırmayı düşünmüyorum canan karatayin gebelerde şeker yüklemesi yle ilgili videosu var internette onu izle istersen
Sana katılıyorum bende düşünmüyorum ilk çocukta yaptirmistim insan ilkte bilemiyor ama ikincisinde bilincleniyor tek canan Karatay değil yurt dışında da desteklemiyorlar önce aç bırakıp şekerini dusuruyorlar sonra yükleme yapıp tavan yapıyorlar bebek o sırada kalbi bile durabiliyormu kandan ölçsünler ya
Ankarada doktorumHangi doktora gidiyorsun
Ankarada canım . Baran altunakar 19 mayıs hastanesi dikmendeHangi doktora gidiyorsun
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Hareket eder annesi benimki kımıl kımıl 3. Gebelik olduğu için hissediyorum içimde oynayıp duruyor. Muayeneden yarım saat önce iki çikolata yedim gösterdi beyefendi:)))ayyy ne mutlu allah bağışlasın kızlarınıda karnındaki bebitonuda :)) rabbim sağsalim dünyaya getirmek nasip etsin inşallah bende 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim tabi hareket ederse :) sen cinsiyet öğrenmeye gidereken neler yedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?