2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ah canim devlet hastanesindekiler konussa catlayak sanki,insanin kalbine indiriyorlar.ayrica 2 kez gittik ekrana bana cevirmedi bile,ciktidan bahsetmiyorum bile
hayret bişey nie gösterimoyr ki ya ne anlıyorlar böle yaınca anlamıyorumm

Aaa öyle mi? O zmn gitme kuziko besyo_86 İnsan içi rahatlasın diye gitmek istiyor. İyice fena olmak için değil
aynen ama gidecegim doktora ust komsu gidiyomus gayet ilgili dedi devlet hastanesinde olabilcek nadir doktorlardan diyor...oyuzden kafama yatıordu hhemm bi doktor daha tanırdım bu 3. olcak gidersemmesim kanka makarna oolduk doktorlarla diyorr

Ben suyu bıraktım idrar enfeksiyonu oldum aman bırakma antibiyotik kullanmak zorunda kaldım

Zil çaldı diye uyandırıyorlar beni o derece. Beş dakikada insan nasıl bu kadar uyuyabilir anlamıyorum.

Ben istanbulda en az 16 kadin dogumcunun oldugu bi hastaneye gittim. Iki farkli doktora gittim,ikisi de gostermedi. Zaten iceri 2 hasta ayni anda aliyorlar. Beni dinlio,gec hazirlan dio ben hazirlanirken digerini dinliyo.. bir daha gitsem sikayet edecektim zaten.tahliller icin gitmistim.

Kızlar şimdi duştan sonra saçlarımı taradım ama inanamadım. O kadar çok saçım döküldü ki ağlayasım geldi valla. Kaçtır böyle devam ediyor. Bir kaç aya saçım kalmıcak sanki. Sizlerin de böyle mi?? Ne yapmalıyım??

Ben de suan yeni atlattim sayilir canim cok saol pekmez oldum olasi sevmem midemi bulandiriyo ama balli limonlu ilik su iyi geldi bana sana da gecmis olsun

bebe yağı yada badem yağıda kullanılabilir ama badem yağı tüylenme yapabiliyomuş kokusu falanda yok aslında
Banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum badem yaginida duydum ama dedigin gibi tuylenme yapiyormus zaten gobis tuylendi benim :)

Aynen benimde öyle cnm. Zaten az sacim var. Dokule dokule kel kalacam az kaldı

Zil çaldı diye uyandırıyorlar beni o derece. Beş dakikada insan nasıl bu kadar uyuyabilir anlamıyorum.
Ah iste hamilelik canim sorma yemek yemeyi ozledim bende. Ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum herşeyin tadi bir tuhaf.
Evet canım fark ediyorum zaten, zaman zaman yanma hissediyorum. Ama içersem de on dakikada çıkarıyorum Bitsin artık. Beş kilo verdim iki ayda
Ayni durumdayim kusmaktan korkunca icemiyorum ama icmem gerektiğini de biliyorum. Insallah gecer bir an önce de bebeklerimiz icin saglikli beslenmeye baslariz.
Benimde cok asiri dökülüyor canim ama hersey zararli oldugu için hicbirsey kullanamiyorum. Yag karisimlari kullaniyordum ama artik zararli olur diye kullanamıyorum

Selam 2016 Ekim anneleri. Umarım iyisinizdir. Bu günlerinizin kıymetini bilin. Hamileliğin her günü ayrı bir heyecan. Heleki ilk hamileliği olanlar için beklenen o ilk tekmenin tarifi mümkün değil Hepinize kolay ve güzel hamilelikler dilerim. ( 2015 ekim annesi)

Merhaba 2016 Ekim anneleri.
Çok heyecanlısınız değil mi Kiminizde mide bulantıları var, kiminizde baş ağrıları. Bazen bunalıyorsunuz belki de. Zaman çabuk geçiyor...

İlerleyen dönemlerde uykusuz kalıp, koca göbeğinizle evi turlarken bebişinizin hareketleriyle kocaman gülümseyeceksiniz. Ayakkabınızı eğilip giyemediğinizde karnınızı okşayıp şükredeceksiniz belki de
Ve sonunda karnınızı tekmeleyen o neşeli ayaklara kavuşacaksınız Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla ve sağlıklı kucaklayın bebişlerinizi ve hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar Gezin, tozun, uyuyun

Hepinize kocaman sevgiler

(2015 Ekim Anne'si)

Canım benim Bi akrabam da hamileyken test sonuçları kötü gelmişti ve senin gibi harmony testi taptırdı hemen.fakat boşuna endişelenmiş gayet sağlıklı bir kızı Var
Canım o kadar mutsuzumki hayatım kabusa döndü. Ona birsey olmasından cok korkuyorum .

İnşallaah benim de sonucum temiz çıkar :)

kızlar benim bugün çok midem bulanıyor bi de başım çatlıyor. parol içebilirsin diyorlar ama siz içtiniz mi doktor içebilirsin dedi mi?

benim doktorum parol serbest dedi

selam kızlar
şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben yaptırmayı düşünmüyorum canan karatayin gebelerde şeker yüklemesi yle ilgili videosu var internette onu izle istersen

Benim doktorum kesinlikle yapılmalı diyor ben daha karar vermedim ama doktoruma güveniyorum yüksek ihtimal yaptırırım

Kızlar hamilelik çooook güzel hele bu aylar bu ikinci hamileligim insan özlüyor hele ilk hamilelikler daha güzel kafaniza takmayin ufak tefek şeyleri bebiş doğunca ayrı bir güzellik ama tabi annelik zor olduğu ve sorumluluk gerektirdiği için çok zor nasıl evlilik öncesi nişan suresi çok güzel ise doğum öncesi hamilelikte öyle güzel merak beklemek bütün ilgiler bizde ya şuan artık rahatladim bulantı ve sıkıntılar geçti hep böyle kalsam 2 sene :)

Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Hareket eder annesi benimki kımıl kımıl 3. Gebelik olduğu için hissediyorum içimde oynayıp duruyor. Muayeneden yarım saat önce iki çikolata yedim gösterdi beyefendi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…