2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

İnşallah darısı sana olsun canım ,, ilk bizlere güzel haberlerini vericen ,,, ona göre bak

İnşallah darısı sana olsun canım ,, ilk bizlere güzel haberlerini vericen ,,, ona göre bak
Iyıyım valla ne olsun kızlar. kurtajdan sonra hemen 28 gun sonra adet oldum cok sukur
bakalım ne denızlere ne zaman yelken acacagım :)sızler nasılsınız? papatya vardı benle aynıydı durumu o arkadas ne oldu, bırde yolk sacı buyuk olan bı arkadas vardı onlar nasıllar?

bir şey daha soracağım, ik'ya sordum, günlük çalışma saati 9 saat, 1,5 saat düşecek ama düşerken öğle arasındaki 1 saati de sayıp yarım saat erken çıkarmaya çalışıyor beni. yapabilir mi böyle bir şey?

Ben de bu vakte kadar epey bekledim.. O iş bitsin bu bitsin sonra olur vs diyerek ancak hayatı ertelemekten başka bir şey yapmıyoruz bu şekilde.. Kendiliğinden geldi meleğim.. Her insanın bir doğum saati var.. O da gelmesi gerekiyormuş geldi :)

Aa ben bunu ben anlamadım
sabah 8 aksam 5 calısıyorum
sabahtan 20 dk oglen 40 dk ogleden sonrada 20 dk molaları dusunce benım 7.50 saatım kalıyor bu 7.50 saatten bu molaları dusmelerımı gerekıyor

Yok yok suanda bısey bellı degıl totem yapıyorum canım .
Sen nasılsın hersey yolunda dımı canım
inşallah öyledir canım Rabbim en kisa surede nasip etsin Deniz bebeği :) yatışa devam canım yarin kontrol var dikiş mevzusu konuşulacak hem buji testinin güvenirliğini de sorcam ölccem diyo demiştim ya o zaman buji testi yeterli değil mi diye sorup öğrencem

benımde cuma gunu randevum vardı ama esım yan cızıyor canım sperm testı vermıyor zaten hemen hamıle kalıyorsun sendede bı sorun cıkmadı hepsı tesaduf dıyor ama ben korkuyorum belkı hamıle kalınca hemen ne bılım coraspın progestan kullanmam gerekır dr gıtmezsem bunları bılemıcem esımede ayrı bı uyuzum ama bakalım.
ınsallahhh :)
kendıne cok dıkkat et bızım sayfayada yazmayı unutma canım

Aa ben bunu ben anlamadım
sabah 8 aksam 5 calısıyorum
sabahtan 20 dk oglen 40 dk ogleden sonrada 20 dk molaları dusunce benım 7.50 saatım kalıyor bu 7.50 saatten bu molaları dusmelerımı gerekıyor
bizim şirketin hesaplamasına göre, 10 dk erken çıkarırlar seni
şimdi bir iş hukukçusuyla konuştum, öğle arası yönetmelikte 1 saat olarak görünüyorsa sizin fiili çalışma saatiniz 8 saattir dedi. yarım saat önce çıkabilirsiniz yani dedi.

Yanı ogle yemegını eklemek zorundalar mı :)
Yanı 10 dk cıkmak bısı etkılemezde su mola saatlerımı toplasam oglen yemegı yesem ve soyunma odasında uzansam 30 dk ne guzel olur

Yanı ogle yemegını eklemek zorundalar mı :)
Yanı 10 dk cıkmak bısı etkılemezde su mola saatlerımı toplasam oglen yemegı yesem ve soyunma odasında uzansam 30 dk ne guzel olur
diğer molalar yönetmelikte olanlar mı? değilse yarım saat erken çıkarsın sen de :)

sen yaptır canım bütün testleri en azından benim her şey yolundaymis diye rahatlarsin ya da varsa bişey önlem alırsın. yaziyorum canım yazmam mi hiç bugün biri daha doğuma gitti 38. haftasında Rabbim bizede göstersin o haftaları

benim aldığım normal dr kontrol raporuydu ama 4 haftalık gebelik nedeni ile muayne olmuştur yazıyodu onunla işlem yaptılar canım

Ben de onu eşime sordurcam ben dışarda olduğumda ya da göbeğimi silerken içerdeyken :))
ben sormadım ama şükür iyi gidiyodu hamilellik diye denedik, zorlamadan oldu bişide olmadı. asistanı arkadaşım ona sordum geçenlerde böyle böyle diye bişi olmadıysa olabilir ama yinede dikkat edin çok zorlamayın dedi

bence yapamaz sonuçta öğlen saatide yasal olarak çalışmadan sayılıyo, total saatten sayması lazım. ben bi avukata sorıyım de istersen sen onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…