Kürtaj sonrası (3 mart) adetımıde oldum beklemededyım bakalım hayırlısıyla
Ne kadar buyumussunuz hepınız masallah ya ne guzel valla ılk sıze haber verıcem demıstım eger olursa ılk yıne buradayım sızler tecrubelendınız sımdıye
aaa Merhaba canım doğru mu görüyorum :)merhaba kızlar
CuteMom merhaba nasılsın?
Iyıyım valla ne olsun kızlar. kurtajdan sonra hemen 28 gun sonra adet oldum cok sukurİnşallah darısı sana olsun canım ,, ilk bizlere güzel haberlerini vericen ,,, ona göre bak
bir şey daha soracağım, ik'ya sordum, günlük çalışma saati 9 saat, 1,5 saat düşecek ama düşerken öğle arasındaki 1 saati de sayıp yarım saat erken çıkarmaya çalışıyor beni. yapabilir mi böyle bir şey?ben özelde çalışıyorum. ik departmanına dr kontrolünden sonra rapor verirken raporda gebelik yazdığını görünce bugünden itibaren 4te çıkın dediler. mesaimiz 7.45-17.30 arası bizim. nedenini sorunca hamilelerin 7,5 saatten fazla çalışması yasal olarak doğru değil dedi, tam güne çevirebiliyormuyum dedim ancak riskli gebelik olduğuna dair rapor getirirseniz olabilir dedi. ama bunu bütün riskli dönemlerim geçince söyledi bnde sinirlendim uğraşmadım doktordan tekrar rapor almakla. hamileliğin sonlarına doğru alırım raporu diye düşündüm
Ben de bu vakte kadar epey bekledim.. O iş bitsin bu bitsin sonra olur vs diyerek ancak hayatı ertelemekten başka bir şey yapmıyoruz bu şekilde.. Kendiliğinden geldi meleğim.. Her insanın bir doğum saati var.. O da gelmesi gerekiyormuş geldi :)Canım hoşgeldin aramıza bende akademisyenim arkadaşım
Canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun inş.
Evet ins. Patlama yaratacagiz, yüksek lisans öğrencilerim ne yapacaklarını düşünüyorlar keza bende öyle. .. ama bu bir mucize herşey is demek değil bence
Yok yok suanda bısey bellı degıl totem yapıyorum canım .aaa Merhaba canım doğru mu görüyorum :)
Aa ben bunu ben anlamadımbir şey daha soracağım, ik'ya sordum, günlük çalışma saati 9 saat, 1,5 saat düşecek ama düşerken öğle arasındaki 1 saati de sayıp yarım saat erken çıkarmaya çalışıyor beni. yapabilir mi böyle bir şey?
inşallah öyledir canım Rabbim en kisa surede nasip etsin Deniz bebeği :) yatışa devam canım yarin kontrol var dikiş mevzusu konuşulacak hem buji testinin güvenirliğini de sorcam ölccem diyo demiştim ya o zaman buji testi yeterli değil mi diye sorup öğrencemYok yok suanda bısey bellı degıl totem yapıyorum canım .
Sen nasılsın hersey yolunda dımı canım
benımde cuma gunu randevum vardı ama esım yan cızıyor canım sperm testı vermıyor zaten hemen hamıle kalıyorsun sendede bı sorun cıkmadı hepsı tesaduf dıyor ama ben korkuyorum belkı hamıle kalınca hemen ne bılım coraspın progestan kullanmam gerekır dr gıtmezsem bunları bılemıcem esımede ayrı bı uyuzum ama bakalım.inşallah öyledir canım Rabbim en kisa surede nasip etsin Deniz bebeği :) yatışa devam canım yarin kontrol var dikiş mevzusu konuşulacak hem buji testinin güvenirliğini de sorcam ölccem diyo demiştim ya o zaman buji testi yeterli değil mi diye sorup öğrencem
bizim şirketin hesaplamasına göre, 10 dk erken çıkarırlar seniAa ben bunu ben anlamadım
sabah 8 aksam 5 calısıyorum
sabahtan 20 dk oglen 40 dk ogleden sonrada 20 dk molaları dusunce benım 7.50 saatım kalıyor bu 7.50 saatten bu molaları dusmelerımı gerekıyor
Yanı ogle yemegını eklemek zorundalar mı :)bizim şirketin hesaplamasına göre, 10 dk erken çıkarırlar seni
şimdi bir iş hukukçusuyla konuştum, öğle arası yönetmelikte 1 saat olarak görünüyorsa sizin fiili çalışma saatiniz 8 saattir dedi. yarım saat önce çıkabilirsiniz yani dedi.
diğer molalar yönetmelikte olanlar mı? değilse yarım saat erken çıkarsın sen de :)Yanı ogle yemegını eklemek zorundalar mı :)
Yanı 10 dk cıkmak bısı etkılemezde su mola saatlerımı toplasam oglen yemegı yesem ve soyunma odasında uzansam 30 dk ne guzel olur
Yonetmelıgı bılmıyorum ozel sektor :)diğer molalar yönetmelikte olanlar mı? değilse yarım saat erken çıkarsın sen de :)
ben de özeldeyim :) bu arada bizim ik'nın böyle bir haktan haberi yok. ben söyleyince gördüler. burada okumasam benim de haberim olmayacaktı.Yonetmelıgı bılmıyorum ozel sektor :)
sen yaptır canım bütün testleri en azından benim her şey yolundaymis diye rahatlarsin ya da varsa bişey önlem alırsın. yaziyorum canım yazmam mi hiç bugün biri daha doğuma gitti 38. haftasında Rabbim bizede göstersin o haftalarıbenımde cuma gunu randevum vardı ama esım yan cızıyor canım sperm testı vermıyor zaten hemen hamıle kalıyorsun sendede bı sorun cıkmadı hepsı tesaduf dıyor ama ben korkuyorum belkı hamıle kalınca hemen ne bılım coraspın progestan kullanmam gerekır dr gıtmezsem bunları bılemıcem esımede ayrı bı uyuzum ama bakalım.
ınsallahhh :)
kendıne cok dıkkat et bızım sayfayada yazmayı unutma canım
benim aldığım normal dr kontrol raporuydu ama 4 haftalık gebelik nedeni ile muayne olmuştur yazıyodu onunla işlem yaptılar canımya ne güzel ik departmanıymış o. sözleşmeme baktım, 7,5 saatten fazla çalışamaz yazıyor bende de. haberleri olsa yetiyor mu yoksa doktordan hamile yazısı alsam mı?
diğer yandan çalıştığım yer 6 ay ücretsiz izni vermiyor, anlaşmaya gidiyorlar. Umarım bunda da böyle bir şey olmaz.
ben sormadım ama şükür iyi gidiyodu hamilellik diye denedik, zorlamadan oldu bişide olmadı. asistanı arkadaşım ona sordum geçenlerde böyle böyle diye bişi olmadıysa olabilir ama yinede dikkat edin çok zorlamayın dediBen de onu eşime sordurcam ben dışarda olduğumda ya da göbeğimi silerken içerdeyken :))
bence yapamaz sonuçta öğlen saatide yasal olarak çalışmadan sayılıyo, total saatten sayması lazım. ben bi avukata sorıyım de istersen sen onlarabir şey daha soracağım, ik'ya sordum, günlük çalışma saati 9 saat, 1,5 saat düşecek ama düşerken öğle arasındaki 1 saati de sayıp yarım saat erken çıkarmaya çalışıyor beni. yapabilir mi böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?