2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence yapamaz sonuçta öğlen saatide yasal olarak çalışmadan sayılıyo, total saatten sayması lazım. ben bi avukata sorıyım de istersen sen onlara
sordum canım avukata, 9-6 çalışma sisteminde 9 saat çalışıyor görünseniz de yönetmelikte 1 saat öğle arası yazıyorsa 8 saate düşüyor dedi. o nedenle yarım saat erken çıkabiliyorum.

cnm benmde tek istegim saglikli olmasi kabizim bi haftadir tuvalete cikmak icin zorlamam gerekiyo aklim cikiyo bebegime bisey olcak die etraftan bagirsaklarinin dolulugu bebege zarar verir diyolar zorlayarak yapmak istemiyorum ona bisey olcak die simdi ishal yapacak herseyi yiyorum

Ayyy ben suan hala bulantilarla mucadele edince bunu diyemiyorum. Hamiel olmak gercekten muthis bir duygu.hele de hisstemeye az kaldigini dusununce insan mutlu oluyor kipir kipir olacaklar orada.ama bulantilar 3 gundur cok fazla ne zaman gececek acaba
Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
Canim ben 12 de basladim. Decavit vermedi bana daha.
Ben de yiyemiyoeum ne et ne balik bir haftadir demir ilaci kullaniyorum sadece.
Bazen benimde oluyor canim ozellikle yoruldugumda. Sanirim normal cunku 1 haftadir yoğunlaştı arrik bebekler hissedilorde derecede buyuk belki ondandir. Spnucta rahime baski yapıyor
İkili testte Burun kemiğini söylememişti onu sorcam çatlak kremi, güneş kremi, elimdeki ve ayaklarımdaki kuruluk, balık yağı, bebeğin kilosunu söylememişti o, bepantol zararlı mı, cinsel yaşam bi de
Ayyy ne guzel ayarlamissun vallabizim doktor ben sormadan hepsini soyluyor vakti gelince sagolsun. Balik yagini bende soracaktim unuttum. Kilo da sanirim 16. Haftaki kontrolden sonra söylenmeye basliyor.
idrarının rengi mi yoksa büyük abdestinin rengi mi koyulaştı benim ilaçlara bağlı olarak büyük abdestimin rengi koyulaştı.
Benimde aynen canim simsiyah oldu. Ama kabiz degilim neredeyse hergun cikabiliyorum. Ilk bas bende endiselendim. Ama prospektuste yaziyor. Rahatladim

sordum canım avukata, 9-6 çalışma sisteminde 9 saat çalışıyor görünseniz de yönetmelikte 1 saat öğle arası yazıyorsa 8 saate düşüyor dedi. o nedenle yarım saat erken çıkabiliyorum.
anladım canım bizim fabrika o yüzden mesai saati erken başlıyo sanırım o yüzden hesap farklı bizde.olsun sende erken çıkıyomuş gibi yap yarım saat bahçede falan dinlen sonra mesai çıkış saatinde servisine bin evine dön :)

kızlar ben demir hapını bıraktım çok bulantı yaptı doktorum da şimdilik keçiboynuzu pekmezi ile idare et bir dahaki geldiğinde kan değerin düşmüşse bir yolunu buluruz artık dedi. belki bulantıları devam edenler vardır diye söylüyorum hapları bıraktıktan 2 gün sonra midem bayağı düzeldi :)

kabızlık yok.eskiden 1-2 gun sonra zor giderdim. sımdı gunde 2 -3 kez gıder oldum. haplardan sanırım ya

cok sevındım. ama 3 ay bekleme dönemin olmalıydı sanki. yanlış mı bılıyorum

Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)

Banada ikisini vermisti,folik asidin bitince basla dedi. Yarin başlayacağım insallah. Demir hapi ferrum fort verdi,tok karnina alinandan yaziyorum dedi,eczaci kiz ac dedi. Siz nasil kullanıyorsunuz.
Ben sabah decavit,aksam yatarken ferrum iceyim diyorum ama

ishal yapcak şeyleri yeme öyle su kaybı yaşarsın.bende çok kabızdım çatlıyordum daha 9 haftalıkken karnım 4 aylık gibi şişiyordu ama sabah aç karnına kuru kayısı ve incir yiyorum gün arasında da biraz atıştırıyorum.sanada tavsiye ederim.tabi bu arada pek fazla katı yiyeceklerden uzak duruyorum.sende istersen öyle deneyebilirsin

tabi artık büyüyor bebeklerimiz inşallah büyüdüklerinden oluyordur bu sıkıntılar.
çok şükür kabızlığı atlattık bende hergün rahatlıkla çıkabiliyorum ilaçlardan diye pek fazla önemsemedim rengini.

bizde servis yok, kendim gidiyorum, erkenden kaçarım

buyuk abdestin. normal mı ozman haplar yapıyo sanıyorum.
tabi canım normaldir yani çünkü demir vitamin ilaçları ben hamile olmadan öncede demir eksikliği anemi dereceye düşmüştü aynı ilacımı kullanıyordum ve o zamanda aynı şekilde büyük abdest rengini değiştirmişti siyaha yakın renk çok koyu.

ben akşam decavit sabah gyno ferro sanol kullanıyorum.hiç bi rahatsızlık hissetmedim ama ilaç içmekten tiksinti geldi daha ilacı ağzıma atmadan öğüresm geliyor.

bizde servis yok, kendim gidiyorum, erkenden kaçarım
yarım saat yarım saattir olsun :) ben iş yerine 1 saat uzaktayım otobüsle. normalde servis var ama 1,5 saat boşuna beklemiyorum servisi otobüsle 45dk 1 saatte gidiyorum genelde ben gidip yatarken daha yeni çıkıyolar bizimkiler :)

ben akşam decavit sabah gyno ferro sanol kullanıyorum.hiç bi rahatsızlık hissetmedim ama ilaç içmekten tiksinti geldi daha ilacı ağzıma atmadan öğüresm geliyor.
benimde öyle oluyodu hatta artık suyla içemiyorum devaciti falan kaç kere yutmadan geri çıkardım. 2-3 yudum elma yada vişne suyuyla içiyorum doktorda olabilir dediği için sorun yok. bende çok sıkıldım ilaç içmekten artık kaç aydır her gün dünyanın ilacını içiyoruz.

kızlar progestanları kullanırken karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı, bittikten 1 hafta sonra tekrarlayalım demişti doktor yaptırdım yeni testleri şükür düşmüşler. aklınızda olsun doktorunuza hatırlatın isterseniz

ya yine çokşükür halimize ama ilaçlar eşşek kadar çok büyük o beni tiksindiriyor.

Bana birgün decavit bir gün Demir kullanacaksın dedi. Demir aç karnına gece WC'ye kalktığımda saat üç gibi içiyorum yoksa bana da bulantı yapmıştı.

cok sevındım. ama 3 ay bekleme dönemin olmalıydı sanki. yanlış mı bılıyorum
boş gebelikte gerek yok dedı canım doktor. bır suru test yapıldı genetık pıhtılasma hormon kan sayımları bulasıcı hastalıkları prolaktın bılumum sey hepsı normal cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…