çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin.boş gebelikte gerek yok dedı canım doktor. bır suru test yapıldı genetık pıhtılasma hormon kan sayımları bulasıcı hastalıkları prolaktın bılumum sey hepsı normal cıktı
ıyı bırsey de cıkmamıs cok sukur. benımde bır arkadasım gecen yaz bos gebelik gecırmıstı. sımdı 5 aylık hamıle. darısı sana ınsallahboş gebelikte gerek yok dedı canım doktor. bır suru test yapıldı genetık pıhtılasma hormon kan sayımları bulasıcı hastalıkları prolaktın bılumum sey hepsı normal cıktı
ınsallah canım tesekkur ederımıyı bırsey de cıkmamıs cok sukur. benımde bır arkadasım gecen yaz bos gebelik gecırmıstı. sımdı 5 aylık hamıle. darısı sana ınsallah
Ay ben hala kuanikrum lrogestannkızlar progestanları kullanırken karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı, bittikten 1 hafta sonra tekrarlayalım demişti doktor yaptırdım yeni testleri şükür düşmüşler. aklınızda olsun doktorunuza hatırlatın isterseniz
Canım haberlere çok sevindim kaç haftalık oldun inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve üç ay farkla da olsa alırız bebişlerimizi kucağımızaınsallah canım tesekkur ederım
benden tüp bebek doktorum istemişti ilk tahlilleri sonra sonuçlkarı kendi doktoruma gittiğimde gösterdiğimde oda tekrarlayalım demişti. sağlık ocağında yapıyolar canım istersen bi aile hekiminle konuş. bana yüksek çıktığında bi öneride bulunmadı iki doktorumda ama tekrarı önemli demişlerdi.Ay ben hala kuanikrum lrogestann(
Ben de erken detaylı ultrason yaptırdım bir sakıncası olmadı. Aksine milim milim bebişin her organı ölçülüyor, oldukça ayrıntılı gösteriyor doktor, anlatıyor da. Için rahat eder benceKizlar merhaba ben 2li testi yaptirmak istemedim medilife 240tl istedi test icin hem pahali olmasindan hem de kafami bulandirmasindan korktum ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum cerrahpasada, bi sakincasi olurmu ki dersiniz?
canım sen galiba decavitle eleviti karıştırdın sanırsam bulduğum bir kaynaktan yazıyı paylaşmak istedim.Selam kizlar decavit icinde domuz jelatini varmis.o yuzden elevit kullanmanizi tavsiye ederim.ben dr uma da sordum.dogrulugunu onayladi.icerik ayni sonucta bile bile icmeyin derim
Selam kizlar decavit icinde domuz jelatini varmis.o yuzden elevit kullanmanizi tavsiye ederim.ben dr uma da sordum.dogrulugunu onayladi.icerik ayni sonucta bile bile icmeyin derim
Benimki de tahmin etti 11.hafta.yarın bekli olcak inşalahGunaydin, benim doktorum masallah 10. Haftada kemiklerinden tahmin etti,cok umutlandirmayayim diyerek soyledi ama ben umutlandim kibakalim cumartesi de aynini soyleyecek mi
elevit decavit var hepp .. Benimkide farkli bende merak ettim oyuzden:))Evet hep elevitTE="acikcay, post: 46027794, member: 734507"]Benim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tek benim doktor mu önermiş anlamadım gitti.
Genelde elevit ya da decavit sanırım
Istahim o kadar azaldi ki ne yiyosam zorla yiyorum zaten canm kati yememeye calisiyorum uc gundur kayisi kuru kac tane yedim saymadim bile ikinmak zararli degildir insallah cunku gecmeyince insan zorluyorishal yapcak şeyleri yeme öyle su kaybı yaşarsın.bende çok kabızdım çatlıyordum daha 9 haftalıkken karnım 4 aylık gibi şişiyordu ama sabah aç karnına kuru kayısı ve incir yiyorum gün arasında da biraz atıştırıyorum.sanada tavsiye ederim.tabi bu arada pek fazla katı yiyeceklerden uzak duruyorum.sende istersen öyle deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?