2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
boş gebelikte gerek yok dedı canım doktor. bır suru test yapıldı genetık pıhtılasma hormon kan sayımları bulasıcı hastalıkları prolaktın bılumum sey hepsı normal cıktı
çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin.

boş gebelikte gerek yok dedı canım doktor. bır suru test yapıldı genetık pıhtılasma hormon kan sayımları bulasıcı hastalıkları prolaktın bılumum sey hepsı normal cıktı
ıyı bırsey de cıkmamıs cok sukur. benımde bır arkadasım gecen yaz bos gebelik gecırmıstı. sımdı 5 aylık hamıle. darısı sana ınsallah

Ay ben hala kuanikrum lrogestann(

Ay ben hala kuanikrum lrogestann(
benden tüp bebek doktorum istemişti ilk tahlilleri sonra sonuçlkarı kendi doktoruma gittiğimde gösterdiğimde oda tekrarlayalım demişti. sağlık ocağında yapıyolar canım istersen bi aile hekiminle konuş. bana yüksek çıktığında bi öneride bulunmadı iki doktorumda ama tekrarı önemli demişlerdi.

Kızlar merhaba,geçen haftalarda kahverengi lekelenmem olmuştu çok şükür bişey çıkmadı,bugünde 2li taramam vardı kan testi 2haftayı bulacak ama nt kalınlığı bilgileri şu şekilde; Crl 51mm,Fka pozitif fetus izlendi,nt kalınlığı 0,6 mm ölçüldü. Değerlerden anlayanınız yorumlayabilirmi ?

Kizlar merhaba ben 2li testi yaptirmak istemedim medilife 240tl istedi test icin hem pahali olmasindan hem de kafami bulandirmasindan korktum ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum cerrahpasada, bi sakincasi olurmu ki dersiniz?

Kizlar merhaba ben 2li testi yaptirmak istemedim medilife 240tl istedi test icin hem pahali olmasindan hem de kafami bulandirmasindan korktum ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum cerrahpasada, bi sakincasi olurmu ki dersiniz?
Ben de erken detaylı ultrason yaptırdım bir sakıncası olmadı. Aksine milim milim bebişin her organı ölçülüyor, oldukça ayrıntılı gösteriyor doktor, anlatıyor da. Için rahat eder bence

Selam kizlar decavit icinde domuz jelatini varmis.o yuzden elevit kullanmanizi tavsiye ederim.ben dr uma da sordum.dogrulugunu onayladi.icerik ayni sonucta bile bile icmeyin derim

Selam kizlar decavit icinde domuz jelatini varmis.o yuzden elevit kullanmanizi tavsiye ederim.ben dr uma da sordum.dogrulugunu onayladi.icerik ayni sonucta bile bile icmeyin derim
canım sen galiba decavitle eleviti karıştırdın sanırsam bulduğum bir kaynaktan yazıyı paylaşmak istedim.
Decavit Pronatal Duyuru
Kadınlarda genellikle gebelik sırasında multivitamin ve mineral desteği olarak kullanılan "Pronatal Multivitamin+Mineral kombinasyon" içerikli bir ürün ile ilgili son dönemde internette çıkan haberler ve firmamıza gelen bilgi edinme talepleri nedeniyle, Decavit Pronatal isimli kendi ürünümüzle ilgili olarak da açıklama yapmak ihtiyacı doğmuştur.
Firmamıza ait gebelikte multivitamin ve mineral desteği olarak kullanılan Decavit Pronatal adlı ürünümüz Sağlık Bakanlığından ruhsatlı olup doktor reçetesi ile geri ödeme kapsamındadır.
Decavit Pronatal adlı multivitamin ve mineral desteği ürünümüz içeriğinde domuz kaynaklı herhangi bir madde bulunmamaktadır.
Sağlık mesleği mensupları hekim ve eczacılara saygı ile duyurulur.

decavitte domuz katkısı yok elevitte var diye biliyoruz.

canım benim bildiğim elevitte var domuz jelatini hatta firma yasal açıklama bile yapmış

lik sırasında multivitamin ve mineral desteği olarak kullanılan "Pronatal Multivitamin+Mineral kombinasyon" içerikli bir ürün ile ilgili son dönemde internette çıkan haberler ve firmamıza gelen bilgi edinme talepleri nedeniyle, Decavit Pronatal isimli kendi ürünümüzle ilgili olarak da açıklama yapmak ihtiyacı doğmuştur.

Firmamıza ait gebelikte multivitamin ve mineral desteği olarak kullanılan Decavit Pronatal adlı ürünümüz Sağlık Bakanlığından ruhsatlı olup doktor reçetesi ile geri ödeme kapsamındadır.

Decavit Pronatal adlı multivitamin ve mineral desteği ürünümüz içeriğinde domuz kaynaklı herhangi bir madde bulunmamaktadır.

Sağlık mesleği mensupları hekim ve eczacılara saygı ile duyurulur.

Benim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tek benim doktor mu önermiş anlamadım gitti.
Genelde elevit ya da decavit sanırım

Evet hep elevitTE="acikcay, post: 46027794, member: 734507"]Benim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Genelde elevit ya da decavit sanırım[/QUOTE] elevit decavit var hepp .. Benimkide farkli bende merak ettim oyuzden:))
Evrt

Evet hep elevitTE="acikcay, post: 46027794, member: 734507"]Benim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Genelde elevit ya da decavit sanırım
elevit decavit var hepp .. Benimkide farkli bende merak ettim oyuzden:))
Evrt[/QUOTE]
Bizim doktorlar cins kuziko cins :))))

Istahim o kadar azaldi ki ne yiyosam zorla yiyorum zaten canm kati yememeye calisiyorum uc gundur kayisi kuru kac tane yedim saymadim bile ikinmak zararli degildir insallah cunku gecmeyince insan zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…