Bizim doktorlar cins kuziko cins :))))[/QUOTE]acikcay .!.:elevit decavit var hepp .. Benimkide farkli bende merak ettim oyuzden:))
Evrt
Ahahahha ne bilim yahu farklı farklıhaplar kuzuuBizim doktorlar cins kuziko cins :))))
tabikide ıkınıp zorlama kendini allah korusun sancı yapar. bi keresinde ben 1 hafta hiç yapamamıştım arkadaşım bu konuda çok tecrübeliydi allah razı olsun bana önerdiği haşlanmış mısır satılıyor ya dışarda bir bardak haşlanmış mısır yedim hemen üstüne kayısılı meyve suyu içtim üstüne de yarım lt su içtim eve zor gittim inanırmısın hemen yaptm ve çok rahatlamıştım.bunuda dene istersen.zararlı değil nasılsa.yada ılık süt iç içini yumuşatsın.Istahim o kadar azaldi ki ne yiyosam zorla yiyorum zaten canm kati yememeye calisiyorum uc gundur kayisi kuru kac tane yedim saymadim bile ikinmak zararli degildir insallah cunku gecmeyince insan zorluyor
Canım Merhaba toparlanmana çok sevindim. Benimde bir kürtaj bir dusugum vardı. Aralığın sonunda yaptım dusugu, Dr. Beni çok rahatlattı. her test yapıldı. Size tesadüf denk gelmiş dedi. 1 adet korundum ve şubatta tekrar hamile kaldım şükür. Busefer dra 10 gün sonra gittim düşün, zaten birsey olacaksa engel olamazdim. çok şükür inş. Busefer kucağıma alırım. Şuan önlem amaçlı sadece corasprin kullanıyorum. sana tavsiyem önce gerçekten rahat ol ve allaha havale et. Hamile kalacağına eminim. sabredebilirsen çok sonra git Dr a., telaş yapma. İnş güzel haberlerini verirsin bize :)benımde cuma gunu randevum vardı ama esım yan cızıyor canım sperm testı vermıyor zaten hemen hamıle kalıyorsun sendede bı sorun cıkmadı hepsı tesaduf dıyor ama ben korkuyorum belkı hamıle kalınca hemen ne bılım coraspın progestan kullanmam gerekır dr gıtmezsem bunları bılemıcem esımede ayrı bı uyuzum ama bakalım.
ınsallahhh :)
kendıne cok dıkkat et bızım sayfayada yazmayı unutma canım
Bana vinalac immunıtum verdi drum,ama bu hafta bitince başlıcam kullanmaya.Geçen sene imom vermişti drumKızlar doktoru elevit yada decavit dışında mineral takviyesi veren var mı?
Ben de geçen hafta sonu gittim canım dr'a.Bana 1 hafta sonra folik asiti kesip vinalac immunitum almamı soyledi.Ben de hep elevit,decavit duyuyorum niye bizimki böyle ya?sormak da aklıma gelmediBenim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tek benim doktor mu önermiş anlamadım gitti.
Genelde elevit ya da decavit sanırım
devit 3 verdi bi de bana.Kızlar doktoru elevit yada decavit dışında mineral takviyesi veren var mı?
Cnm hayırlı olsun oğluşunkizlar cinsiyetimizi ogrendik. 100 de yuz dedi hatda doktorumuz gosterdide biz pek anlamasakta sizce.emin olabilirmiyiz? organi gelismis dedi. bugun dayanamadim halasiyla birseyler aldik :) buarada erkek dedi
Cnm benim de previt positiveBenim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Benim vitaminimde bu canımBenim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tesekkur ederimBen de erken detaylı ultrason yaptırdım bir sakıncası olmadı. Aksine milim milim bebişin her organı ölçülüyor, oldukça ayrıntılı gösteriyor doktor, anlatıyor da. Için rahat eder bence
Haydi gözün aydın cnm. Darısı bizlerekizlar cinsiyetimizi ogrendik. 100 de yuz dedi hatda doktorumuz gosterdide biz pek anlamasakta sizce.emin olabilirmiyiz? organi gelismis dedi. bugun dayanamadim halasiyla birseyler aldik :) buarada erkek dedi
Bu hafta azalması lazım canimAyyy ben suan hala bulantilarla mucadele edince bunu diyemiyorum. Hamiel olmak gercekten muthis bir duygu.hele de hisstemeye az kaldigini dusununce insan mutlu oluyor kipir kipir olacaklar orada.ama bulantilar 3 gundur cok fazla ne zaman gececek acaba
Canim ben 12 de basladim. Decavit vermedi bana daha.
Ben de yiyemiyoeum ne et ne balik bir haftadir demir ilaci kullaniyorum sadece.
Bazen benimde oluyor canim ozellikle yoruldugumda. Sanirim normal cunku 1 haftadir yoğunlaştı arrik bebekler hissedilorde derecede buyuk belki ondandir. Spnucta rahime baski yapıyor
Ayyy ne guzel ayarlamissun vallabizim doktor ben sormadan hepsini soyluyor vakti gelince sagolsun. Balik yagini bende soracaktim unuttum. Kilo da sanirim 16. Haftaki kontrolden sonra söylenmeye basliyor.
Benimde aynen canim simsiyah oldu. Ama kabiz degilim neredeyse hergun cikabiliyorum. Ilk bas bende endiselendim. Ama prospektuste yaziyor. Rahatladim
Matematikçi olan benim canım :)emin misin benim arkadaş da ekimde doğum yaptı bebek normalden 2 hafta önce doğdu ve o 2 haftayı sonuna eklediler hatta ilk dönemin bitmesine 1 hafta vardi sonrasında da rapor aldı oylelikle ilk dönemi kapattıkızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay Sedebu @deha123 @triton-x besyo_86 @eylemahu @umuttttt T tugbavebebik @poyyeb @emelocco @erik86 12irmak @esmana @adatepe17 @10Ekim2016 @Fersevfa @berree @nesli60 @olipps
Burdayım :)evettt matematikçi arkadaş nerdesiiinnn???
Arkadaşlar aranızda ikinci doğumu olanlar kimler ilki ne zaman ve nasıl gerçekleşti dogumunuz.
İlk oğlum şuan 5 yaşında normal doğum oldu çatır çatır dogurdumArkadaşlar aranızda ikinci doğumu olanlar kimler ilki ne zaman ve nasıl gerçekleşti dogumunuz.
Ay masalalh vallaaİlk oğlum şuan 5 yaşında normal doğum oldu çatır çatır dogurduminsallah ikincisinde normal olur ilk bebeği. Olanlar korkmasın elbet ağrı var ama yapamasam ben yapamazdim ben yaptıysam herkes yapar bak ikinciyi bile öyle dusunuyirum sezeryandan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?