2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cnm hayırlı olsun :):)
yavaş yavaş öğreniliyor cinsiyetler
çok heyecanlııı

sağ salim kucağınıza alın inş oğlunuzu...

Erkek bebek anneleri.. çocuğun erkek olmasına ilişkin ne tür belirtiler oldu sizde?? Örneğin karın şekliniz nasıldı? göbek altındaki çizgi çıktı mı? gibi..

Erkek bebek anneleri.. çocuğun erkek olmasına ilişkin ne tür belirtiler oldu sizde?? Örneğin karın şekliniz nasıldı? göbek altındaki çizgi çıktı mı? gibi..
Erkek Bebek'te annenin burnu şişermiş gerçekten hafif bi şişme oldu yanlardan genişledi sanki.. Unutkanlık olur diyorlar o da vardı. Bacaklardaki tüyler hızlı çıkarmış hızlı çıkmadı ama sarı olan tüylerim koyulaştı. En önemli belirti sanki el kuruluğu oldu. Kupkuru oldu cildim. Bir de şiddetli bulantı. 6.haftadan 14. Haftaya kadar ve halen sabah çıkarmalarım var. Göbekte çizgi çıktı ve göğüs uçları koyulaştı. Bunlar kız Bebek'te de görülebilir belki..ama ben çift çizgiyi görür görmez bir erkek olduğunu hissettim içimde :)

Benim kontrolüm 13. haftada idi. Ancak bebek sırtını dönmüş yatıyordu, doktor uyuyor sanırım çok hareketsiz dedi. Bebeğin sırtı dönük olduğu için göremedik cinsiyetini.. Ancak erkek bebek gibi hissediyorum.. Görenlerde erkek diyor ama kesin bir bilgi olmayınca belirtileri nelerdir merak ediyorum..

Bizim doktor da baya uğraştı döndürmek için göbeğimi o aletle titretti :)))) döndü sonra bizimki de. Hayırlısı olsun Cnm beklemesi bile güzel oluyo :)))

Bizim doktor da baya uğraştı döndürmek için göbeğimi o aletle titretti :)))) döndü sonra bizimki de. Hayırlısı olsun Cnm beklemesi bile güzel oluyo :)))
Evet kesinlikle! Her haftası ayrı bir heyecan, ayrı bir keyif.. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.

Kizlar bastaki tablo guncellense cinsiyetlere baksak kimler ogrenmis kimin neyi oluyo agirlik erkek gibi duruyo ama
Kızlar tabloyu gunceliyecegim inşallah :) başta da anlamıştik sınav dönemleri için :) iki gün kaldı sınavlarımin bitmesine :) iki gün sonra 1 ay boyunca serbesttim cinsiyetleri eklerim :) son senem olduğu için ve bölümüm ağır olduğu için beni mazur görün :) cuma günü saat 12 de son vizem bitecek inşallah :) her dediğinizi eklerim :) size kocaman sevgiler gönderiyorum dualarinizi eksik etmeyin sinavlarim için :) zaten bende farkındayım coktandir tabloya hiç dokunmadigimin :)

ŞİMDİDEN BAŞARILAR :))

Canımgüneş koruyucu kullanıyor musun?
Hametan veya bepanthol krem kullanmanı tavsiye ederim, ancak tabi ki en doğru bilgiyi doktor verecektir. Ben özellikle hametanı akşam yatarken sürüp yatıyorum, kadın doğum uzmanı bir doktor yıllar önce ellerine bile kullanabilirsin demişti, çok iyi bir krem..

evet canım atabiliyormuşuz :) ben 32. haftayı hesaplayamamıştım da bi türlü ama sanırım yanlışı nerde yaptığımı buldum :) sat 4 ocak. 32+0 14 ağustos oluyor.

Canim kacinca haftanda ogrendin. Ben 13+4 iken gidicem de cok merak ediyorum. Benim en cok sabah bulantilarim var. Ama simdiye kadar 5 kere falan istifra etmisimdir ve gobegim o kadar buyudu ki gomleklerim dar gelio ve ben hamile pantolonu giumeye basladim bildigin yumurta gibi gobegim . Bir de ellrim ve vucudum hep kuruyor ozellikle ellrimi gubde 3 kere nemlendiriorum mecburen. cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…