- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Gunaydinlar herkese,benim de 4 yasinda oglum var ve normal dogumla dunyaya getirdim.insallah bunu da normal dogurmak nasip olurr.Arkadaşlar aranızda ikinci doğumu olanlar kimler ilki ne zaman ve nasıl gerçekleşti dogumunuz.
Ohhh içim rahat etti valla.Cnm benim de previt positive
Benimkinden kullanan çıktı yalnız değilmişimm :)))Ben de geçen hafta sonu gittim canım dr'a.Bana 1 hafta sonra folik asiti kesip vinalac immunitum almamı soyledi.Ben de hep elevit,decavit duyuyorum niye bizimki böyle ya?sormak da aklıma gelmediacaba onlar mı daha iyi?bi de onlardan mı içsek
Ohh ohhh benden başka 2 kişi daha kullanıyor.Benim vitaminimde bu canım
Rica ederimTesekkur ederim
Hayırlı olsunn :))kizlar cinsiyetimizi ogrendik. 100 de yuz dedi hatda doktorumuz gosterdide biz pek anlamasakta sizce.emin olabilirmiyiz? organi gelismis dedi. bugun dayanamadim halasiyla birseyler aldik :) buarada erkek dedi
Ya evet yaa 10 da başlasın 4 te bitsin bu işler ne iyi olur yaaa:))))hamilelere yeni yasa getirsinler saat 10 dan önce işe gelmeyelimgerçekten sabah kalkmak kadar zor bir şey yok ben ki bir hafta öncesine kadar sabah erken kalkıp kahvaltımı bile yapıyorken şimdi bırak kahvaltıyı 5 dk daha yatakta durayım çabasındayım.
Ben içiyorum canım 12.haftada verdi.Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar? Decavit ile birlikte içen var mı acaba :)
onu bana tüp bebek doktroum vermişti tatlım, 90 tablet bitene kadar kullandım sonra decavite geçtim :) aslında hepsi aynı içerik olarakBenim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tek benim doktor mu önermiş anlamadım gitti.
Genelde elevit ya da decavit sanırım
Çok sağol canım benım . sende benım gıbı kurtajdan sonra adete kadar korunmussun sanırım dımı ? Hayırlısıyla bu sefer hersey guzel olacak. Bende adetım gectıkten sonra ıdrar testı beta hıc yaptırmayı dusunmuyorum. Bılıyorsunuz gecen sefer cok beta baktırdım bı suru stres doktorada ınsallah 7 . haftalarda gıderım dıyorum :) Insallah hersey guzel olacak.Canım Merhaba toparlanmana çok sevindim. Benimde bir kürtaj bir dusugum vardı. Aralığın sonunda yaptım dusugu, Dr. Beni çok rahatlattı. her test yapıldı. Size tesadüf denk gelmiş dedi. 1 adet korundum ve şubatta tekrar hamile kaldım şükür. Busefer dra 10 gün sonra gittim düşün, zaten birsey olacaksa engel olamazdim. çok şükür inş. Busefer kucağıma alırım. Şuan önlem amaçlı sadece corasprin kullanıyorum. sana tavsiyem önce gerçekten rahat ol ve allaha havale et. Hamile kalacağına eminim. sabredebilirsen çok sonra git Dr a., telaş yapma. İnş güzel haberlerini verirsin bize :)
Günaydın arkadaşlar yüzüm cok kotu, yanık izi gibi olmuş dökülen derilerin yerinasıl geçecek bunlar
Ben hiç kan testi yaptırmadım. sadece 3 gün geçince idrarda kopkoyu çift çizgiyi gördüm. tam 10 gün geçince gittim. Kese bebek ve yolk kesesi gözlendi. bilmemek gerçekten daha güzel. Annelerimiz 3 4 aylık olmadan gitmezlermis, tabi onlarinkide fazla :) işte sen rahat ol gerisi gelir :)Çok sağol canım benım . sende benım gıbı kurtajdan sonra adete kadar korunmussun sanırım dımı ? Hayırlısıyla bu sefer hersey guzel olacak. Bende adetım gectıkten sonra ıdrar testı beta hıc yaptırmayı dusunmuyorum. Bılıyorsunuz gecen sefer cok beta baktırdım bı suru stres doktorada ınsallah 7 . haftalarda gıderım dıyorum :) Insallah hersey guzel olacak.
Cok sukur kuru kayisi ve incir sayesinde rahatladim bende cnm tesekkur ederimtabikide ıkınıp zorlama kendini allah korusun sancı yapar. bi keresinde ben 1 hafta hiç yapamamıştım arkadaşım bu konuda çok tecrübeliydi allah razı olsun bana önerdiği haşlanmış mısır satılıyor ya dışarda bir bardak haşlanmış mısır yedim hemen üstüne kayısılı meyve suyu içtim üstüne de yarım lt su içtim eve zor gittim inanırmısın hemen yaptm ve çok rahatlamıştım.bunuda dene istersen.zararlı değil nasılsa.yada ılık süt iç içini yumuşatsın.
ben öğrendim cnm 12 haftalikken 2 li testte %90 erkek demişti bu pazartesi 13 hafyamizda %100 erkek dedi hayırlı sağlıklı olsun yavrularimiz bide erkek daha erken ogreniliyor galibaKimlerin cinsiyeti belli oldu kizlarrrr???
Cnm bizede %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdi anlamazsjniz ama bakın dedi ultrason resmini bile çekti doktorum hayirki saglikli evlat okur inslahhh yavrularimizkizlar cinsiyetimizi ogrendik. 100 de yuz dedi hatda doktorumuz gosterdide biz pek anlamasakta sizce.emin olabilirmiyiz? organi gelismis dedi. bugun dayanamadim halasiyla birseyler aldik :) buarada erkek dedi
Kizlar bastaki tablo guncellense cinsiyetlere baksak kimler ogrenmis kimin neyi oluyo agirlik erkek gibi duruyo ama
gözün aydın canım hergün yemeye çalışırsan daha iyi düzene girer.Cok sukur kuru kayisi ve incir sayesinde rahatladim bende cnm tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?