2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimkinden kullanan çıktı yalnız değilmişimm :)))
Belki seninkinden de kullanan vardır

Ya evet yaa 10 da başlasın 4 te bitsin bu işler ne iyi olur yaaa:))))

Benim kulladığım vitaminden kullanan kimse yok mu yahuu previt positive??
Tek benim doktor mu önermiş anlamadım gitti.
Genelde elevit ya da decavit sanırım
onu bana tüp bebek doktroum vermişti tatlım, 90 tablet bitene kadar kullandım sonra decavite geçtim :) aslında hepsi aynı içerik olarak

Günaydınlar ben 3 ay dolana kadar folik asit ve b12 içeriği olan folidoce içiyorum birde 12 hafta itibariyle d vitamini verdiler o kadar

Çok sağol canım benım . sende benım gıbı kurtajdan sonra adete kadar korunmussun sanırım dımı ? Hayırlısıyla bu sefer hersey guzel olacak. Bende adetım gectıkten sonra ıdrar testı beta hıc yaptırmayı dusunmuyorum. Bılıyorsunuz gecen sefer cok beta baktırdım bı suru stres doktorada ınsallah 7 . haftalarda gıderım dıyorum :) Insallah hersey guzel olacak.

Ben hiç kan testi yaptırmadım. sadece 3 gün geçince idrarda kopkoyu çift çizgiyi gördüm. tam 10 gün geçince gittim. Kese bebek ve yolk kesesi gözlendi. bilmemek gerçekten daha güzel. Annelerimiz 3 4 aylık olmadan gitmezlermis, tabi onlarinkide fazla :) işte sen rahat ol gerisi gelir :)

Cok sukur kuru kayisi ve incir sayesinde rahatladim bende cnm tesekkur ederim

Kimlerin cinsiyeti belli oldu kizlarrrr???
ben öğrendim cnm 12 haftalikken 2 li testte %90 erkek demişti bu pazartesi 13 hafyamizda %100 erkek dedi hayırlı sağlıklı olsun yavrularimiz bide erkek daha erken ogreniliyor galiba

kizlar cinsiyetimizi ogrendik. 100 de yuz dedi hatda doktorumuz gosterdide biz pek anlamasakta sizce.emin olabilirmiyiz? organi gelismis dedi. bugun dayanamadim halasiyla birseyler aldik :) buarada erkek dedi
Cnm bizede %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdi anlamazsjniz ama bakın dedi ultrason resmini bile çekti doktorum hayirki saglikli evlat okur inslahhh yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…