Oyyy annem 16. haftaya girmişsin maşallahhhKzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
cnm benim de büyüdü bu haftada aşırı büyük geliyo bana da bir kaç bilmeyen kiş sordu :)Kızlar bugün okulda herkes ama herkes sordu. Karnım accaiiipop büyüdü. Sivrildi gitti, benim gibi olan var mı ki? Yani bu kadar çoook koskocaman olması normal mi ya şimdiden?
Ya benim dün ve bugün bir büyüdü. Ayy herkes soruyor sanıyorlar ki 5-6 aylık .. Resmen bütün okul sordu bgncnm benim de büyüdü bu haftada aşırı büyük geliyo bana da bir kaç bilmeyen kiş sordu :)
Kıyamam ya gizemli bebiş :))) 13te erkek belli eder diye düşünüyorum ama bir arkadaş 16. Haftaya kadar söylememiş doktoru ki aynı doktora gidiyoruz o şuan 26. Haftada. Bize hemen söylemişti erkek diye. Demekki bebek duruşuna göre değişiyor. Biz de daha pipisini göremedik. Meraktayız :))
Ecvett kuzummm sukur daha nice saglikli 16 nin katlarinaa...acikcayşükür t: 46041943 .!.:Oyyy annem 16. haftaya girmişsin maşallahhh
:)) bazen şişkinlik de oluyor ya da çok su içiyoruz diye.. ama sabah kalktığımda bile göbeğim oluyor artık pazartesiden beri :) demek ki büyüdü rahim diyorum.. sağlık olsun da :)Ya benim dün ve bugün bir büyüdü. Ayy herkes soruyor sanıyorlar ki 5-6 aylık .. Resmen bütün okul sordu bgn
Hahahaja takvimine baktimda erkekse ali galip kizsa safiye sultan koy canimm:))atakvimine ost: 46042198 .!.:Ya benim dün ve bugün bir büyüdü. Ayy herkes soruyor sanıyorlar ki 5-6 aylık .. Resmen bütün okul sordu bgn
demek ki 13-14 haftada çıkıyor göbekçikler kızlar:)Benim de geçen hafta birden büyüdü karnım. Kilo almadım ama eşim iyi kilo aldın dedi de alakası yok:)
Aynen öyle ama asıl 20. Haftadan sonra büyüyormus birde ikiz benim kendimi düşünemiyorum:)demek ki 13-14 haftada çıkıyor göbekçikler kızlar:)
Ben iciyorum canm 3 iciyodum ikiye dusurduk duz kaslarin calismasini etkiledigi icin kabiz olmami biraz da uzun sureli yan etkisine bagliyorum benKzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
Ben bıraktım progestani sende bırak yavaş yavaş artık dusuk tehlikesi kalmamıştır benim 3 tanede haftalık ignem vardı onuda vurdurmadim ya kendini iyi hissediyorsan bırak kanaman da yoksa benim duyduğum kadarıyla bu hapı sürekli kullanırsan alisiyor ve 7. Aydan sonra biraktigin an erken dogum riski oluyor ama yinede için rahat etmezse doktoruna sorEcvett kuzummm sukur daha nice saglikli 16 nin katlarinaa...Hep beraber
Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti ya[QUOTt92, post: 46042499, member: 702483"]Ben iciyorum canm 3 iciyodum ikiye dusurduk duz kaslarin calismasini etkiledigi icin kabiz olmami biraz da uzun sureli yan etkisine bagliyorum ben
Bende bişey yok banada herkes 4 aylık olmuşsun bebek nerde diyorlar belki sendekide gazda olabilir ya herkesin ki aynı olmuyorYa benim dün ve bugün bir büyüdü. Ayy herkes soruyor sanıyorlar ki 5-6 aylık .. Resmen bütün okul sordu bgn
Ben bıraktım progestani sende bırak yavaş yavaş artık dusuk tehlikesi kalmamıştır benim 3 tanede haftalık ignem vardı onuda vurdurmadim ya kendini iyi hissediyorsan bırak k
1 nisanda doktora gittimm 300 mg kullanirken Dr 400 mga yükseltti hapi...ben biriktirir yada azaltir derken artirdi sahada.. İyi de anlamiorum ben doğuma kadar mi kullancam bunu ya.. Ozaman birakti birakti uç ay sonra 7. Ay zaten
bence güzel bir isim Melis. Melisler narin uysal oluyorlarAyy cinsiyetlerde kesinlesse de isim dusunsek,kiz ismi begenemiyorum bir turlu.. melis ismini sevmistim nette bir suru yazi var isimle.ilgili kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?