2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm hayırlı olsun bebişin. Biz 12+4 de öğrendik. İnş seninki de gösterir. Doktorlar tahminde bulunuyorlar genelde. Ama en garantili 16. Haftayı beklemek bizde cuma gidicez 16+3 olcaz o gün. değişir mi diye şüpheleniyorsun sonrasında da. Hep merakla geçiyo sanırım bu hamilelik))))

Ewet canim ya cok heyecanli. Bem ogrensem de kiyafet falan alsam diyorum . Insallah saglikli sihatli yavrularimiz olur mis gibi koklariz onlari

Ewet canim ya cok heyecanli. Bem ogrensem de kiyafet falan alsam diyorum . Insallah saglikli sihatli yavrularimiz olur mis gibi koklariz onlari
Ben de çorap ve fular önlük aldım gerçekten ona bişeyler almak çok keyifli ve duygu dolu hissediyor insan baktıkça. Bizim çorap bölmemizde yerini aldı onun da bir yeri var artık evde :)))

Bugun yine gorduk yavrumuzu. Sat a gore 13+0 ama crl ye gore 12+4 cikti. Yavrumuz 6cm olmus. Doktorumuz henuz erken olsa da kiz oldugu yonunde tahmininde bulundu. Cok sukur rabbime sagligi iyi.
Canım gözünaydın benimde pazartesi randevu, inş. bizimki de sağlıklıdır. Cinsiyeti söylemese de olur benim için

Selam hanımlar... Ben Ankara'ya gidip geldim oğlumla. izin aldım bir gün de. biraz yorucu oldu ama değdi. ailemi görmek çok iyi geldi. iki hafta sonra da onlar gelecek inşallah..
Benim hamilelik iyi gidiyor şükür. Oğlum hasta olmazsa çok iyi olacak da, onu da engelleyemiyoruz maalesef. Allah beterinden korusun idare ediyoruz bu şekilde.
Ben de 2012 Aralık'ta doğum yaptım. Sabah 5 te suyum gelerek gittim hastaneye, öğlen tam 13.00 da normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. şükürler olsun. herkese tavsiye ederim, iki günde toparlandım. ağrısı bir iki saat dayanılmayacak gibiydi, sonra rahat oluyorsunuz.
beni de 17+ da çağırdı. henüz 15+1 deyim.. iki hafta daha sabretmem gerekecek..
herkese güzel günler. bebişlere selam..

Canm allah yardimcin olsun tabiki mazur goruyoruz ben elestiri olarak solemedim yanlis anlama allah yardimcin olsun darisi finalleri de verip mezun olmana olsun

tatlım sana sordum mu bilmiyorum ama, 12+4 te popsunu çevirerek gördü dmi? popo ve bacakları görecek şekilde açıyı ayarlayıp?

Canım gözünaydın benimde pazartesi randevu, inş. bizimki de sağlıklıdır. Cinsiyeti söylemese de olur benim için

Teseķur edrim canim darisi basiniza. Iyi haberler alalim hep insallah. Cinsiyet bizim icin de fark etmiyor onemli olan sagligi ama insaniz merakliyiz iste. Cok da kaptirmayalim kendimizi cunku 1 ay sonra 16. Haftada kesinlesir diyorlar ama simdilik bir kizimiz var

Merhaba canım ayni sıkıntı bendede var dünden beri bide bel ve kuyruk sokumumda agri bunlari ilk gebeligimdede yaşadim vücut genisliyor rahim büyüyor normal bunlar

Ben de çorap ve fular önlük aldım gerçekten ona bişeyler almak çok keyifli ve duygu dolu hissediyor insan baktıkça. Bizim çorap bölmemizde yerini aldı onun da bir yeri var artık evde :)))
Allahim ya ne kadar guzel bir duygu bu... insallahhhh ben de yakinda yavruma kiyafetler almaaya baslarim. Kucagima alip izleyecegim gunleri dort gozle bekliyorum

Merhaba canım ayni sıkıntı bendede var dünden beri bide bel ve kuyruk sokumumda agri bunlari ilk gebeligimdede yaşadim vücut genisliyor rahim büyüyor normal bunlar
birden bire oldu sabah işe geldim oturdum kalkarken ani bir harekettede bulunmadım ama birden genital bölgemde ağrı hissettim bir şey düştü düşecek gibi ağrımızz olur ya adet gördüğümüz zaman ilk iki gün aynı o ağrıydı bacaklarımı titretti çok şükür kanamamda yoktu doktorumu aradım kanamam olmadığı sürece bu ağrılar normal dedi akşam uyuyana kadar öyle ağrı devam etti gece bi ara uyandığımda ağrım yoktu sabah yine ağrı devam etmeye başladı ama dünkü kadar değil şimdi daha hafif ağrısı..allah korusun bebeklerimize bizlere bağışlasın.belimde ağrıyor arada sırada.benim ilk gebeliğim diyebilirim kayıplar dışında ilk defa bu kadar ilerliyorum hamilelikte vücut tabii kendisini hazırlyordur bebeğimiz büyüdüğü için ona yer açıyordur belkide :)

cnm kolay gelsin başarılar:)

Aynen öyle oldu Cnm popo arasından gördük.

biz 13+2 de popo arasına baktık yoktu bişi.. ama dr hiçbirşey söylemedi sonradan oluşabilir 16 da bakıcaz dedi geçiştirdi gibi:)

ultrason fotolarını nub teorisi bölümünde paylaştım, çocukcağızım yan yatmıyor hep yüzü bize dönük falan, onlar da kesin söylenemez bu durumda, ama duruşu tipi erkek diyorlar.
çok meraklardayım cnm ya :)

Kıyamam ya gizemli bebiş :))) 13te erkek belli eder diye düşünüyorum ama bir arkadaş 16. Haftaya kadar söylememiş doktoru ki aynı doktora gidiyoruz o şuan 26. Haftada. Bize hemen söylemişti erkek diye. Demekki bebek duruşuna göre değişiyor. Biz de daha pipisini göremedik. Meraktayız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…