2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay ne güzel Herkez normal yapmış bende normal yaptım doğumu 2014 nisan da bir kızım oldu biraz zor oldu ama yine de normal doğum tercihin. İnşallah bunda da öyle olur

Gunaydinlar herkese,benim de 4 yasinda oglum var ve normal dogumla dunyaya getirdim.insallah bunu da normal dogurmak nasip olurr.

Benim 2. Dogumum olcak insallah.ilkini 2014 temmuzda yaptim.normal dogumdu.

kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler varmı acaba aranızda
tabi inş yokturdaaa olan varsa neler yaptınız diye soracaktım

Bende bişey yok banada herkes 4 aylık olmuşsun bebek nerde diyorlar belki sendekide gazda olabilir ya herkesin ki aynı olmuyor
Vay be , ben 4 aylık olunca 9 gibi dururum herhalde
Evet herkesin farklı oluyo orası kesin. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da bebişler gerisi boş

Ayy cinsiyetlerde kesinlesse de isim dusunsek,kiz ismi begenemiyorum bir turlu.. melis ismini sevmistim nette bir suru yazi var isimle.ilgili kararsizim
Yaa sorma benimde bir kiz bir erkek erkek icin bir suru alternatif bulduk kiz ismi yok resmen aklimiza gelmiyor napicaz bilmem

Kzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
ben bırakmıstım dr. yenıden baslattı. acayıp tansıyonum dusuyo 9-4 fln oluyo. uyku hali malum. bıde gaz yapıyo davul gıbı oluyorum. gaz hapı da verdi dr. ama sureklı hap ıcmek ıstemıyorum artık.

Vay be , ben 4 aylık olunca 9 gibi dururum herhalde
Evet herkesin farklı oluyo orası kesin. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da bebişler gerisi boş
Ben ilk oglumda 28 kilo almıştım tek hamile kendimi sandım iki canlisin dediler yedim şimdi akillandim bunda yemiyorum ilk hamilelikte 3 bardak süt icerdim şimdi 1 bardak 2 yumurta yerdim şimdi 1 Çikolata dehşet yerdim şimdi hiç yemiyorum İlk hamileligimde bu ay hamile kıyafetleri giymistim şimdi ise daha giymedim dahada giymem herhalde ya evim 4 katlı en son katta oturuyorum eşim beni ilk hamileligimde merdivenlerden çıkarken Arkamdan ittirerek çıkardım gobegimi tasiyamazdin

G gunesjuly1234 çok sağol canım cevap için ama inanki artık su bile içemiyorum tiksinti bulantıdan midem bomboş resmen zorluyorum kendimi oda daha zor oluyo 5 kilo vermişim 1 ayda

Sürekli karın ağrım var bakalım bunun nedeni ne çıkacak cuma doktora soracağım. Önce rahim genişliyor falan dendi ama her gün mü ağırir :/

[QUOTEistemiyorum artiky1234, post: 46043586, member: 693856"]ben bırakmıstım dr. yenıden baslattı. acayıp tansıyonum dusuyo 9-4 fln oluyo. uyku hali malum. bıde gaz yapıyo davul gıbı oluyorum. gaz hapı da verdi dr. ama sureklı hap ıcmek ıstemıyorum artık.[/QUOTE]
Bende istemiorum artik en aizndan progestani bırakmak istiyorum ya.. Şişlik bende de var zaten ben bide cikmiorumda evden hep evdeyim.. Dr yatacakdin dinlenceksin Dior..

Kesinlikle canım herzaman pozitif ol benim bi kizim iki düşügum oldu bu 4. Gwbelik bendede kaybetme korkusu var ama hep olumlu düşünmeye calisiyorum. Bel agrisina duramiyorum kuyruk sokumundan basliyo dedigin gibi bebislerimiz büyüyor ve kendine yer aciyor :)

kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler varmı acaba aranızda
tabi inş yokturdaaa olan varsa neler yaptınız diye soracaktım

Canim gebelikte degil ama gecmiste sistit yasamisligim var. Ogrenciyken amerikaya gittigim ilk hafta fena rahatsizlandim, neredeyse Turkiye ye donecektim. Amerikadaki hocam yaban mersini ve suyunu onermisti. Yedimde ictimde ama pek faydasini gorememistim ben, taa ki antibiyotik icene kadar. Orada antibiyotikte bulamamistim ama turkiyeden goturduklerimden bir antibiyotik isimi gormustu. Belki sizde yabanmersini ise yarar. Bir arastirip zarari yoksa deneyebilirsiniz. Gecmis olsun..

Can'ım ya iki yumurta dedin ya ben de iki yumurta yiyorum hem de köy yumurtası. Et balık yiyemediğimden protein olur diye. Kilo aldırdığını düşünmemiştim

[QUOTt92, post: 46042499, member: 702483"]Ben iciyorum canm 3 iciyodum ikiye dusurduk duz kaslarin calismasini etkiledigi icin kabiz olmami biraz da uzun sureli yan etkisine bagliyorum ben
Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti ya kabizlik kroniklesti zaten onun için toz kullaniorum suda eriyen[/QUOTE]
Canm 300 du 200 oldu. Benm

Kızlar kilo durumları Nasıl sizde. Ben geçen haftaya göre 1 tam kilo aldım. Toplamda iki kilo oldu. bu hafta gerçekten göbeğimde daha bi büyüme hissediyorum öne ve hafif yukarı çıktı. Gerçekten bir basketbol topu gibi. Çocuklarda öğretmenim artık karnın büyümeye başladı diyorlar dikkat çekiyo artık :))) yolda göbeğime de bakıyorlar özellikle benim gibi hamile olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…