- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Ewet bende de cizgi falan yok da bildigin cikti gobegim. Catlaklara karsi da badem yagi kullaniorum insallah iyi gelirCizgi çıkmadı cnm ama hemen gobegim çıktı öne benim belli yeni artık gobegim önde :)
Uzun zamandır giremedim geriden biraz okumaya çalıştım..herkese selam
Benim 2.doğumum olacak, 5yaşında 1oğlum var ilk doğumum epidural normal doğum oldu çok uzun ve sancılı olsa da herşeye değer
İnşallah bunda da herşey yolunda giderse normal yapmak istiyorum belki suda olabilir ya da en çok istediğim doğal doğum,en hayırlısı ve sağlıklısı olsun bakalım hepimize inşallah
Dün de kontrolüm vardı 2li testimizi yaptırdık kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi ama 2hafta ya da 1 sonraki kontrolde kesinleşir dedi,bakalım hayırlısı
İlk oğlum şuan 5 yaşında normal doğum oldu çatır çatır dogurduminsallah ikincisinde normal olur ilk bebeği. Olanlar korkmasın elbet ağrı var ama yapamasam ben yapamazdim ben yaptıysam herkes yapar bak ikinciyi bile öyle dusunuyirum sezeryandan korkuyorum
Gunaydinlar herkese,benim de 4 yasinda oglum var ve normal dogumla dunyaya getirdim.insallah bunu da normal dogurmak nasip olurr.
Benim 2. Dogumum olcak insallah.ilkini 2014 temmuzda yaptim.normal dogumdu.
Slm kızlar..Benim 2015 agustos ta normal doğumla bi kız bebeğim oldu..doğum gözümde büyüttüğüm kadar zor gecmedi çok şükür.inşallah hepimizin doğumu kolay olur bebişlerimiz saglıklı olur..
Selam hanımlar... Ben Ankara'ya gidip geldim oğlumla. izin aldım bir gün de. biraz yorucu oldu ama değdi. ailemi görmek çok iyi geldi. iki hafta sonra da onlar gelecek inşallah..
Benim hamilelik iyi gidiyor şükür. Oğlum hasta olmazsa çok iyi olacak da, onu da engelleyemiyoruz maalesef. Allah beterinden korusun idare ediyoruz bu şekilde.
Ben de 2012 Aralık'ta doğum yaptım. Sabah 5 te suyum gelerek gittim hastaneye, öğlen tam 13.00 da normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. şükürler olsun. herkese tavsiye ederim, iki günde toparlandım. ağrısı bir iki saat dayanılmayacak gibiydi, sonra rahat oluyorsunuz.
beni de 17+ da çağırdı. henüz 15+1 deyim.. iki hafta daha sabretmem gerekecek..
herkese güzel günler. bebişlere selam..
Kacinci haftandasin canimEwet bende de cizgi falan yok da bildigin cikti gobegim. Catlaklara karsi da badem yagi kullaniorum insallah iyi gelir
Kemik yapisina gore kiz dedi,ama.cok umutlandirmak istemem de dedi.. bir oglum var kizim olsa super olurbence güzel bir isim Melis. Melisler narin uysal oluyorlarsenin kız mi dedi dr:)
Amin cnm allah gönlüne göre verir inşallah hepimizin :) sağlıklı olsunlar daKemik yapisina gore kiz dedi,ama.cok umutlandirmak istemem de dedi.. bir oglum var kizim olsa super olurtabi her seyin hayirlisi
Vay be , ben 4 aylık olunca 9 gibi dururum herhaldeBende bişey yok banada herkes 4 aylık olmuşsun bebek nerde diyorlar belki sendekide gazda olabilir ya herkesin ki aynı olmuyor
Yaa sorma benimde bir kiz bir erkek erkek icin bir suru alternatif bulduk kiz ismi yok resmen aklimiza gelmiyor napicaz bilmemAyy cinsiyetlerde kesinlesse de isim dusunsek,kiz ismi begenemiyorum bir turlu.. melis ismini sevmistim nette bir suru yazi var isimle.ilgili kararsizim
ben bırakmıstım dr. yenıden baslattı. acayıp tansıyonum dusuyo 9-4 fln oluyo. uyku hali malum. bıde gaz yapıyo davul gıbı oluyorum. gaz hapı da verdi dr. ama sureklı hap ıcmek ıstemıyorum artık.Kzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler varmı acaba aranızda
tabi inş yokturdaaa olan varsa neler yaptınız diye soracaktım[/QUOT
tek kullanımlık antibiyotik içtim. suda eriyen. bide cok cok fazla su içiyorum. asla sıkısık kalmııyorum. gece bıle kalkıyorum. tuttukca enfeksıyon rıskını artırıyomusuz. bıde hıjyene dıkkat.
Ben ilk oglumda 28 kilo almıştım tek hamile kendimi sandım iki canlisin dediler yedim şimdi akillandim bunda yemiyorum ilk hamilelikte 3 bardak süt icerdim şimdi 1 bardak 2 yumurta yerdim şimdi 1 Çikolata dehşet yerdim şimdi hiç yemiyorum İlk hamileligimde bu ay hamile kıyafetleri giymistim şimdi ise daha giymedim dahada giymem herhalde ya evim 4 katlı en son katta oturuyorum eşim beni ilk hamileligimde merdivenlerden çıkarken Arkamdan ittirerek çıkardım gobegimi tasiyamazdinVay be , ben 4 aylık olunca 9 gibi dururum herhalde
Evet herkesin farklı oluyo orası kesin. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da bebişler gerisi boş
Kesinlikle canım herzaman pozitif ol benim bi kizim iki düşügum oldu bu 4. Gwbelik bendede kaybetme korkusu var ama hep olumlu düşünmeye calisiyorum. Bel agrisina duramiyorum kuyruk sokumundan basliyo dedigin gibi bebislerimiz büyüyor ve kendine yer aciyor :)birden bire oldu sabah işe geldim oturdum kalkarken ani bir harekettede bulunmadım ama birden genital bölgemde ağrı hissettim bir şey düştü düşecek gibi ağrımızz olur ya adet gördüğümüz zaman ilk iki gün aynı o ağrıydı bacaklarımı titretti çok şükür kanamamda yoktu doktorumu aradım kanamam olmadığı sürece bu ağrılar normal dedi akşam uyuyana kadar öyle ağrı devam etti gece bi ara uyandığımda ağrım yoktu sabah yine ağrı devam etmeye başladı ama dünkü kadar değil şimdi daha hafif ağrısı..allah korusun bebeklerimize bizlere bağışlasın.belimde ağrıyor arada sırada.benim ilk gebeliğim diyebilirim kayıplar dışında ilk defa bu kadar ilerliyorum hamilelikte vücut tabii kendisini hazırlyordur bebeğimiz büyüdüğü için ona yer açıyordur belkide :)
kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler varmı acaba aranızda
tabi inş yokturdaaa olan varsa neler yaptınız diye soracaktım
Saol Can'ım evet cuma bakalım az kaldı :) hemen yazıcam çıkınca inş.evet cnm bizimki gizemli çıktı baya... bakalım 3 hafta sonra gittiğimde neyle karşılaşıcam
sen ne zaman gideceksin cuma mı demiştin? hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz :)
Can'ım ya iki yumurta dedin ya ben de iki yumurta yiyorum hem de köy yumurtası. Et balık yiyemediğimden protein olur diye. Kilo aldırdığını düşünmemiştimBen ilk oglumda 28 kilo almıştım tek hamile kendimi sandım iki canlisin dediler yedim şimdi akillandim bunda yemiyorum ilk hamilelikte 3 bardak süt icerdim şimdi 1 bardak 2 yumurta yerdim şimdi 1 Çikolata dehşet yerdim şimdi hiç yemiyorum İlk hamileligimde bu ay hamile kıyafetleri giymistim şimdi ise daha giymedim dahada giymem herhalde ya evim 4 katlı en son katta oturuyorum eşim beni ilk hamileligimde merdivenlerden çıkarken Arkamdan ittirerek çıkardım gobegimi tasiyamazdin
Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti ya[QUOTt92, post: 46042499, member: 702483"]Ben iciyorum canm 3 iciyodum ikiye dusurduk duz kaslarin calismasini etkiledigi icin kabiz olmami biraz da uzun sureli yan etkisine bagliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?