Ne güzel yaSelam hanımlar... Ben Ankara'ya gidip geldim oğlumla. izin aldım bir gün de. biraz yorucu oldu ama değdi. ailemi görmek çok iyi geldi. iki hafta sonra da onlar gelecek inşallah..
Benim hamilelik iyi gidiyor şükür. Oğlum hasta olmazsa çok iyi olacak da, onu da engelleyemiyoruz maalesef. Allah beterinden korusun idare ediyoruz bu şekilde.
Ben de 2012 Aralık'ta doğum yaptım. Sabah 5 te suyum gelerek gittim hastaneye, öğlen tam 13.00 da normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. şükürler olsun. herkese tavsiye ederim, iki günde toparlandım. ağrısı bir iki saat dayanılmayacak gibiydi, sonra rahat oluyorsunuz.
beni de 17+ da çağırdı. henüz 15+1 deyim.. iki hafta daha sabretmem gerekecek..
herkese güzel günler. bebişlere selam..
Canm 300 du 200 oldu. Benm[/QUOTE]Benimde "Rebsu 400 e 92, post: 46044956, member: 702483"]Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti yakabizlik kroniklesti zaten onun için toz kullaniorum suda eriyen
Ben iğnesini oluyorum 15 günde bir,bugün 3.oldum hatta:)Ben biç yan etkisini görmüyorum canım.Biz geçen hafta sonu gitmiştik dr'a devam dedi banaKzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
benimde 300 du 400e cikatdiRebel92 .!.:Canm 300 du 200 oldu. Benm
Badem yağı killanma yapıyor diye bikiyorum ben . Benimde çıktı gobegimEwet bende de cizgi falan yok da bildigin cikti gobegim. Catlaklara karsi da badem yagi kullaniorum insallah iyi gelir
Canım gözün aydın, ben daha pazartesi gideceğim bakalım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.kızlar hepinize mrb bizim bugün kontrol günümüzdü
şükür güzel geçti 11+5 günlüğüz bebişin boyu 5.03 nt ense kalınlığı 1.38 mm dr bana güven sağlkılı bebek dedi ikiliden bahsetmedi benimde pek niyetim yoktu dr yapalım derse yapacaktım epeydir şikayet olarak karın ağrım var geceleri dahada artıyo tek bulunan sebep idrar yolu enfeksiyonu bi tane tek kullanımlık şaselerden kullandım ama etki etmemiş benden şimdilik bu kadar
ha bide aç karna gitmiştim kan tahlili için bebek kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyodu çok mutlu olduk
follik asitı bıraktık decavit ve gynoferon sanırım adı ondan verdi
decavit çok büyük görür görmez öğürmeye başladımmmm bakalım nasıl içicem bide 5 kilo vermişim 1 ayda
Cranberry-yaban mersini değil de kızılcıkmış bizdeki tam karşılığı.Bununla ilgili tıbbi makaleler de var nette,olduktan sonra geçmesi için değil de koruyucu olarak öneriliyor,ve tıbbi dayanakları var.Canim gebelikte degil ama gecmiste sistit yasamisligim var. Ogrenciyken amerikaya gittigim ilk hafta fena rahatsizlandim, neredeyse Turkiye ye donecektim. Amerikadaki hocam yaban mersini ve suyunu onermisti. Yedimde ictimde ama pek faydasini gorememistim ben, taa ki antibiyotik icene kadar. Orada antibiyotikte bulamamistim ama turkiyeden goturduklerimden bir antibiyotik isimi gormustu. Belki sizde yabanmersini ise yarar. Bir arastirip zarari yoksa deneyebilirsiniz. Gecmis olsun..
Cnm ben dr demeden bisey yapmam[/QUOTE]benimde 300 du 400e cikatdi
Ama hap silinti iste canim hergun içmek fena..bide15 günde bir oluyormussun yan etkisini oyizden hissetmiyordum dur belki[/QUOTE][QUOgergin icmdebu, post: 46045135, member: 661311"]Ben iğnesini oluyorum 15 günde bir,bugün 3.oldum hatta:)Ben biç yan etkisini görmüyorum canım.Biz geçen hafta sonu gitmiştik dr'a devam dedi bana
Benim şuan her an öyle, wc sonrasıda öncesi de öyle.. popo filan büyümedi, yüzüm biraz kilo aldı, göbeğim bağımsızlığını ilan etti ama, yardırdı gittiacikcay sabahları wc'den sonra da öyle mi? Gerçi çıkar artık 14.haftandasın.Ben de kilo aldım,popom büyüdü,karnım da çıktı biraz yapcak bişey yok olcak bunlar,miniklerimiz iyi olsun da .Benim öğleden sonra akşam gibi fenalarda oluyor bi de
Olsun yaa ben seviyorum göbüşümü sen de seninkini sevBenim şuan her an öyle, wc sonrasıda öncesi de öyle.. popo filan büyümedi, yüzüm biraz kilo aldı, göbeğim bağımsızlığını ilan etti ama, yardırdı gitti
Akşamları 9 ay dönüyorum eve, o zaman tabi şişkinlikte ekleniyor
canim ne zaman ilk hisss etdin sen ?Kzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz
Ya bu hafta ufak tefek vardı ama bağırsak hareketidir diyip kondurmuyordum ama bugün sabah birşeyler atistirip sirtustu yapmıştım bir iki pıt hissettim elimi koydum sağ gobegimin alt kısmında bir iki daha pıt pıt hissettim çok mutlu oldumcanim ne zaman ilk hisss etdin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?