2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimde "Rebsu 400 e 92, post: 46044956, member: 702483"]Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti ya kabizlik kroniklesti zaten onun için toz kullaniorum suda eriyen[/QUOTE]
Canm 300 du 200 oldu. Benm[/QUOTE]
benimde 300 du 400e cikatdi

Ne güzel yabiz de sağlıkla kolaylıkla doğururuz yavrularımızı

Benimde "Rebsu 400 e 92, post: 46044956, member: 702483"]Yani toplamda kaç mg kuanilsun ben o mg kullaniorum....bendede sanki killanma yapti ya kabizlik kroniklesti zaten onun için toz kullaniorum suda eriyen
Canm 300 du 200 oldu. Benm[/QUOTE]
benimde 300 du 400e cikatdi[/QUOTE]
Cnm ben dr demeden bisey yapmam

Kzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
Ben iğnesini oluyorum 15 günde bir,bugün 3.oldum hatta:)Ben biç yan etkisini görmüyorum canım.Biz geçen hafta sonu gitmiştik dr'a devam dedi bana

Rebel92 .!.:
Canm 300 du 200 oldu. Benm
benimde 300 du 400e cikatdi[/QUOTE]
Cnm ben dr demeden bisey yapmam[/QUOTE]
Bende yapmam canimda cidden bu hap beni bunaltti bi arkdasim 7 ay kullandi bu hapi depresyon halindeydi mdior

[QUOgergin icmdebu, post: 46045135, member: 661311"]Ben iğnesini oluyorum 15 günde bir,bugün 3.oldum hatta:)Ben biç yan etkisini görmüyorum canım.Biz geçen hafta sonu gitmiştik dr'a devam dedi bana[/QUOTE]
Ama hap silinti iste canim hergun içmek fena..bide15 günde bir oluyormussun yan etkisini oyizden hissetmiyordum dur belki

acikcay sabahları wc'den sonra da öyle mi? Gerçi çıkar artık 14.haftandasın.Ben de kilo aldım,popom büyüdü,karnım da çıktı birazyapcak bişey yok olcak bunlar,miniklerimiz iyi olsun da .Benim öğleden sonra akşam gibi fenalarda oluyor bi de

Canım gözün aydın, ben daha pazartesi gideceğim bakalım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Cranberry-yaban mersini değil de kızılcıkmış bizdeki tam karşılığı.Bununla ilgili tıbbi makaleler de var nette,olduktan sonra geçmesi için değil de koruyucu olarak öneriliyor,ve tıbbi dayanakları var. icecreamm bol su,antibiyotik geçince önlem olarak kızılcık suyu günde bir bardak içersin canım.Geçmiş olsun

Karın ağrısı idrar yolu iltihaplanması belirtisi olabilir mi arkadaşlar? Geçmiyor bu ağrı cumaya dra gidicem ama..

[QUOgergin icmdebu, post: 46045135, member: 661311"]Ben iğnesini oluyorum 15 günde bir,bugün 3.oldum hatta:)Ben biç yan etkisini görmüyorum canım.Biz geçen hafta sonu gitmiştik dr'a devam dedi bana
Ama hap silinti iste canim hergun içmek fena..bide15 günde bir oluyormussun yan etkisini oyizden hissetmiyordum dur belki[/QUOTE]
Dr'una iğne olsam olmaz mı diye sor canım? Bu iğneler vücutta 10 günlük depo oluşturuyormuş.Ve yan etkisi olmayan bi bu var.Sor Dr'una,unutma ama

Benim şuan her an öyle, wc sonrasıda öncesi de öyle.. popo filan büyümedi, yüzüm biraz kilo aldı, göbeğim bağımsızlığını ilan etti ama, yardırdı gitti
Akşamları 9 ay dönüyorum eve, o zaman tabi şişkinlikte ekleniyor

kizla nasilsiniz 1 haftadir giremiyorm buraya nasil gidyor cinsiyyeti kalba ben haric her kes bildi ya benim tontisim cok inadci annesi gibi ne yapdi etdi doktora goremedi yaaa 2li testim de iyi geldi kizlar ben birde 17 gun sonra gidicem kontorle doktor 3lu testde gidiceksin dedi ya hic gerek var mi bu 3luye ?

Olsun yaa ben seviyorum göbüşümü sen de seninkini sev her zaman mı hamiş oluyoruz sankiiçindekilerle büyüsünler kocaman olsunlar

canim ne zaman ilk hisss etdin sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…