2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insallah gecicidir canim ya. Gercekten insanin modunu dusuruyor bu kabuslar. Aklimizda hic birsey kalmasa da stres olacak heralde
aaa cok sevindimm ogrenmissin...
Once hayirlisi sagliklisi diyim ve darisi bna olsun diyede ekliyim.
bir oglum vr 2incisi kiz olur insallah Rabbim uygun gorurse

ay ne guzelll yaaa masallah yerim ben onu yaa)))))))

Olsun yaa ben seviyorum göbüşümü sen de seninkini sev her zaman mı hamiş oluyoruz sankiiçindekilerle büyüsünler kocaman olsunlar
Seviyorum sevmesinedee, 9 ay sonunda nasıl taşıcam diye düşünüyorum. şimdiden bel ve sırt ağrılarım başladı benim. Yoksa sevmemek söz konusu bile değil, içinde bebişlerimiz var

aaa cok sevindimm ogrenmissin...
Once hayirlisi sagliklisi diyim ve darisi bna olsun diyede ekliyim.
bir oglum vr 2incisi kiz olur insallah Rabbim uygun gorurse
Saglikli olsunda canim bizde ikiside yok rabbim ikisinide naaip ediyor cok sukur. Insallah saglicakla gelirler evlerimize

Maşallah canim ... Hilelik Onunadimutluluk, post: 46047376, member: 737890"]Canim 13. Haftam bitti 14. Haftanin icindeyim[/QUOTE]
Masallah canim hamilelik takvimini eklememisisn oyizden sordum

[QUmaşallah ya sbavebebik, post: 46046719, member: 732141"]Kzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz[/QUOTE]
Ay masallah ya senin ikinci bebek dimi oyizden erken hissettim .. Biz ne zaman hissdedicez acaba yaş:))

Ay masallah ya senin ikinci bebek dimi oyizden erken hissettim .. Biz ne zaman hissdedicez acaba yaş:))[/QUOTE]
Evet ikinci bebeğim ilkini 19. Haftaydi sanırım hissettiğim

Merhaba arkadaşlar, ben de Rabbim nasip ederse Ekim annesi olacağım, henüz hiç göbüşüm yok kilo da almadım, inşallah 3 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gideceğim, Çin takvimi ne göre Kız diyor arkadaşlarım da da hep tutmuş o yüzden inanıyorum ama tabi sağlıklı olsun da, ilk bebeğimiz zaten

Uzun zamandır burayı takip edemedim. İkili sonucum iyi çıktı. Mide bulantilarim komple bitti.. rahat donene girebildim sanırım. P.tesi 16 +0 da kontrolum var. Cinsiyet belli olur diyorum ama bakalım. Bir Kızım var. Bunu erkek isteyecegimi düşünüyor cevremdekiler. Surekli öyle dua ediyorlar veya hislerini dile getiriyorlar fakat benim icin farketmez kiz erkek. Kızım kız kardesim olsun diyor..

Gerekli formatla uyuşan bir değer yazınız diyor anlamadım neden olmadi

Doğum tarihimiz aynı gözüküyor :) bende pazartesi 16+0da kontrole gidicem 3 hafta önce gittigimizdé kız gibi dedi bakalım bu sefer ne dicek :)

Doğum tarihimiz aynı gözüküyor ama ben daha hissedemedim ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…