- 13 Mayıs 2011
- 374
- 27
- 118
aaa cok sevindimm ogrenmissin...Insallah gecicidir canim ya. Gercekten insanin modunu dusuruyor bu kabuslar. Aklimizda hic birsey kalmasa da stres olacak heralde
ay ne guzelll yaaa masallah yerim ben onu yaa)))))))Ya bu hafta ufak tefek vardı ama bağırsak hareketidir diyip kondurmuyordum ama bugün sabah birşeyler atistirip sirtustu yapmıştım bir iki pıt hissettim elimi koydum sağ gobegimin alt kısmında bir iki daha pıt pıt hissettim çok mutlu oldum
Seviyorum sevmesinedee, 9 ay sonunda nasıl taşıcam diye düşünüyorum. şimdiden bel ve sırt ağrılarım başladı benim. Yoksa sevmemek söz konusu bile değil, içinde bebişlerimiz varOlsun yaa ben seviyorum göbüşümü sen de seninkini sevher zaman mı hamiş oluyoruz sanki içindekilerle büyüsünler kocaman olsunlar
Saglikli olsunda canim bizde ikiside yok rabbim ikisinide naaip ediyor cok sukur. Insallah saglicakla gelirler evlerimizeaaa cok sevindimm ogrenmissin...
Once hayirlisi sagliklisi diyim ve darisi bna olsun diyede ekliyim.
bir oglum vr 2incisi kiz olur insallah Rabbim uygun gorurse
Canim 13. Haftam bitti 14. Haftanin icindeyimKacinci haftandasin canim
Masallah canim hamilelik takvimini eklememisisn oyizden sordum[/QUOTE]Maşallah canim ... Hilelik Onunadimutluluk, post: 46047376, member: 737890"]Canim 13. Haftam bitti 14. Haftanin icindeyim
Ay masallah ya senin ikinci bebek dimi oyizden erken hissettim .. Biz ne zaman hissdedicez acaba yaş:))[/QUOTE][QUmaşallah ya sbavebebik, post: 46046719, member: 732141"]Kzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz
Selam, kişisel bilgiler bölümünden ayarlıyoruz, muhtemel doğum tarihini hesaplayıp, giriyoruzSlm kızlar alttaki bebeğin haftalık gelisimini nasıl ayarliyorsunuz
18 10 2016 benim ki yazıyorum ama kabul etmiyorSelam, kişisel bilgiler bölümünden ayarlıyoruz, muhtemel doğum tarihini hesaplayıp, giriyoruz
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor :) bende pazartesi 16+0da kontrole gidicem 3 hafta önce gittigimizdé kız gibi dedi bakalım bu sefer ne dicek :)Uzun zamandır burayı takip edemedim. İkili sonucum iyi çıktı. Mide bulantilarim komple bitti.. rahat donene girebildim sanırım. P.tesi 16 +0 da kontrolum var. Cinsiyet belli olur diyorum ama bakalım. Bir Kızım var. Bunu erkek isteyecegimi düşünüyor cevremdekiler. Surekli öyle dua ediyorlar veya hislerini dile getiriyorlar fakat benim icin farketmez kiz erkek. Kızım kız kardesim olsun diyor..
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor ama ben daha hissedemedim yaKzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz
Senindemi ikinci hamileliginDoğum tarihimiz aynı gözüküyor ama ben daha hissedemedim ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?