- 11 Ekim 2010
- 134
- 132
- 103
Hayır benim ilk dahaSenindemi ikinci hamileligin
Canim seni burda gormek de guzelEmel Arvas yok mu??? Haftalar oldu listede yokum hala
18-10-2016 arada cizgileriyle yaz,asagidaki degisiklikleri kaydeti tikla canim18 10 2016 benim ki yazıyorum ama kabul etmiyor
Sanirim oldu canım saol18-10-2016 arada cizgileriyle yaz,asagidaki degisiklikleri kaydeti tikla canim
Kaç haftadır istiyordum bu güne kısmetmiş saol canim
Ondandir canım benimde ilkte 19. Haftada hissetmiştim şimdi ikinci olunca erken hissettim ama kıpır kıpır değil gün içerisinde 2 veya 3 kere anca hissediyorumHayır benim ilk daha
Canım benim bazı günler kocaman oluyor bazı günler iniyor biraz ödem mi var gaz mı var anlamadım ben. Hormonlar 3 aydan sonra değişiyormuş gaz varsa gidiyormuş ki evet ben de gitti sanırım rahatsız olmuyorum artık. Senin belki iç karnın dardır kuzum ondandır. Ama ne tatlı bişi dimi şişmesi :)) ah bi de hareketlerini hissetsek :))Kızlar bugün okulda herkes ama herkes sordu. Karnım accaiiipop büyüdü. Sivrildi gitti, benim gibi olan var mı ki? Yani bu kadar çoook koskocaman olması normal mi ya şimdiden?
Aaaaaa bukadar çabuk mu hissediceezzz demek 16 da hissediliyor ayyy çok sevindim ve heyecanlandım 2 haftasonra hissetcem yaniii:)) süper haberKzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz
Canımm günaydın. Bugün düne göre 1 aylık kadar in göbüş :)))Canım benim bazı günler kocaman oluyor bazı günler iniyor biraz ödem mi var gaz mı var anlamadım ben. Hormonlar 3 aydan sonra değişiyormuş gaz varsa gidiyormuş ki evet ben de gitti sanırım rahatsız olmuyorum artık. Senin belki iç karnın dardır kuzum ondandır. Ama ne tatlı bişi dimi şişmesi :)) ah bi de hareketlerini hissetsek :))
Akşama doğru artıyor. Bi de bazen bende sertlik de azalıyor korkuyorum. Doğru bilmem ama bebek sırtını anne karnına dayanıp yatarsa daha sert olurmuş. Eğer içeri dönerse yumuşarmışşş mışş mışş mıişdaa mışş mışş ay şu şarkı dolandı dilime :))) duyunca sesini açıyorum belki bebeğim oynar içerde diye hahahahaCanımm günaydın. Bugün düne göre 1 aylık kadar in göbüş :)))
Bu gaz ve kabızlık sorunu beni öldürecekk puuuffff
bana otobüste yer bile vermeye başladılar canım :) hamile pantalonundan göbek iyice çıkıyo sanırım. hiç kilo almamışım ama doktorumda dedi sanki karnın çıkmış diye. normalmiş bu haftalarda çıkması rahim içerde kocaman oluyoki ilerde bebişi taşıyabilsin :)Kızlar bugün okulda herkes ama herkes sordu. Karnım accaiiipop büyüdü. Sivrildi gitti, benim gibi olan var mı ki? Yani bu kadar çoook koskocaman olması normal mi ya şimdiden?
ben çok memnunum valla çıkmaya başlamasından pantalonların dar olmasından falan :) sancı gibi kasılma gibi bişiler hissedince hemen elimi koyuyorum gobüşüme keyifli oluyo :) hissetmeye başlayalım artık yaaaCanım benim bazı günler kocaman oluyor bazı günler iniyor biraz ödem mi var gaz mı var anlamadım ben. Hormonlar 3 aydan sonra değişiyormuş gaz varsa gidiyormuş ki evet ben de gitti sanırım rahatsız olmuyorum artık. Senin belki iç karnın dardır kuzum ondandır. Ama ne tatlı bişi dimi şişmesi :)) ah bi de hareketlerini hissetsek :))
canımm ikinci hamileliklede çabuk hissediliyo bizim daha var malesef yaaAaaaaa bukadar çabuk mu hissediceezzz demek 16 da hissediliyor ayyy çok sevindim ve heyecanlandım 2 haftasonra hissetcem yaniii:)) süper haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?