2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar ikili tarama testi sonucu alanlar bi yorum yapabilir mi? 12+6da test yaptirdik,ense kalinligi 1.9mm cikti.henuz sonucu almadik ama normal mi ne dersiniz?

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı ikili tarama testini gördüğüm kadarı ile genelde 12. haftalarda yaptırmışsınız ben eşim ile gideceğim için 13. haftaya denk geliyor bir sıkıntı olur mu acaba geç mi kalırız. İlk hamileliğim pek bilgim yok kusuruma bakmayın =)

Gunaydin bende cinsiyeti öğrendim erkekmis. Birinci kızdı bakalım hayırlısı insallah. Ben ikiliyi yapturmak istemedim. Üçlü de cok güvenilir degil dedi 4 luyu yapacaz insallah. Mide bulantilarim berbat 5 kilo verdim sağlıklı beslenme yok napacaz bakalim inşallah bir an önce geçer tamamen

Kızlar bugün okulda herkes ama herkes sordu. Karnım accaiiipop büyüdü. Sivrildi gitti, benim gibi olan var mı ki? Yani bu kadar çoook koskocaman olması normal mi ya şimdiden?
Canım benim bazı günler kocaman oluyor bazı günler iniyor biraz ödem mi var gaz mı var anlamadım ben. Hormonlar 3 aydan sonra değişiyormuş gaz varsa gidiyormuş ki evet ben de gitti sanırım rahatsız olmuyorum artık. Senin belki iç karnın dardır kuzum ondandır. Ama ne tatlı bişi dimi şişmesi :)) ah bi de hareketlerini hissetsek :))

Aaaaaa bukadar çabuk mu hissediceezzz demek 16 da hissediliyor ayyy çok sevindim ve heyecanlandım 2 haftasonra hissetcem yaniii:)) süper haber

Canımm günaydın. Bugün düne göre 1 aylık kadar in göbüş :)))
Bu gaz ve kabızlık sorunu beni öldürecekk puuuffff

Canımm günaydın. Bugün düne göre 1 aylık kadar in göbüş :)))
Bu gaz ve kabızlık sorunu beni öldürecekk puuuffff
Akşama doğru artıyor. Bi de bazen bende sertlik de azalıyor korkuyorum. Doğru bilmem ama bebek sırtını anne karnına dayanıp yatarsa daha sert olurmuş. Eğer içeri dönerse yumuşarmışşş mışş mışş mıişdaa mışş mışş ay şu şarkı dolandı dilime :))) duyunca sesini açıyorum belki bebeğim oynar içerde diye hahahaha

Kızlar bugün okulda herkes ama herkes sordu. Karnım accaiiipop büyüdü. Sivrildi gitti, benim gibi olan var mı ki? Yani bu kadar çoook koskocaman olması normal mi ya şimdiden?
bana otobüste yer bile vermeye başladılar canım :) hamile pantalonundan göbek iyice çıkıyo sanırım. hiç kilo almamışım ama doktorumda dedi sanki karnın çıkmış diye. normalmiş bu haftalarda çıkması rahim içerde kocaman oluyoki ilerde bebişi taşıyabilsin :)

ben çok memnunum valla çıkmaya başlamasından pantalonların dar olmasından falan :) sancı gibi kasılma gibi bişiler hissedince hemen elimi koyuyorum gobüşüme keyifli oluyo :) hissetmeye başlayalım artık yaaa

geçen halası epey bi koydu elini bişi hissediyorum dedi, gazdır o dedim güldük. klasik müzik falan dinlettik bizim sıpacığa şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…