2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy cinsiyetlerde kesinlesse de isim dusunsek,kiz ismi begenemiyorum bir turlu.. melis ismini sevmistim nette bir suru yazi var isimle.ilgili kararsizim
Canım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.

Ca
Canim ben de gobegimin altinda hissediyorum biseyler . Ilk hissettigimde bagirsaklarimdan kaynaklanio diye dusundum zaten ilk gebeligim tecrubesizim ama sabahlari bile hissediyorum senin yazini gorunce de emin oldum o benim yavrumun hareketleri

Ne guzel..darisi bana olsun insallah hayirlisiyla..

benim dün geceden beri kasıklarımda özellikle sağ tarafta çok şiddetli ağrı var. gece de uyuyamadım sancıdan. kanama yok çok şükür. ama dr a gıtsemmı bılemedim. rahim genişliyodur dıyıp duruyorum. kendımı rahatlatıyorum. 14. haftam bugun bıtıyor. progestanda yutuyorum hala. ama içim cok rahatsız, çok mutsuzum. sanki bebegıme bırsey olmus gıbı geliyor. napsam bilemedım

yok cnm sıkıntı olmaz

hoşgeldin cnm.. benim de ilk... aile kız hissediyor arkadaşlarım erkek diyor :) çin takvimine göre kız.. ama ben de erkek hissediyorum :) hayırlısı tabi önemli diil ilk çocuk olunca :) Hepimizin gönlüne göre olur inş sağlıkla..

Benim ayaklarım çok üşüyor, hem de gebe olduğumu bilmeden önce ayak üşümelerim başlamıştı. Karnım çıktı, kalçam büyümedi. Mide bulantılarım çok az oldu, 2-3 sefer kustum bu vakte kadar. Ama gaz ve geğirmeler (af edersiniz) çok fazla idi. Decavit kullanıyorum ve doktor gaz için bir de gaviscon verdi bana. Göbeğimde çizgi çıkmadı. Gögüs ucu sabahları koyu renkli oluyor ama gün içinde normale dönüyor. Ellerim dediğiniz gibi çok kuru. göbek ve diğer yerlerde lazer yaptırdığım halde çıkmayan tüyler çıktı. Suratım çok değişik değil ama burnum çok tıkanıyor. Suratımda leke yok ancak bir hastaymışım gibi renksizlik, sağlıksız bir görüntü var. Sivilce vs çıkmadı öyle çok. Normalde de sivilceli biri değilimdir. Sizce bebeğimin cinsiyeti nedir? =))

Günaydın canım seninle günlerimiz aynı bizim ben geçen hafta öğrendim cinsiyetini, sanırım sen hala öğrenmemişsin, bebişin mi göstermedi yoksa gitmedin mi daha?

Canim ewet ben d onu duydum ama inan benim gobegimde minik minik tuycukler cikti bile. Daha once boyle degildi hamilelikte cikti. Ben de zaten cikti diye badem yagini kullaniyorum karnim yumusacik
Cnm benimde oldu o tüyler gebelikte sonra küçültüyor uzadı belli oluyor artık

Ben ilk gebeligimde 13+5 gittim bu gebeliktede 13+5 te gidecegim jic bi sikinti olmaz merak etme

Günaydın canım seninle günlerimiz aynı bizim ben geçen hafta öğrendim cinsiyetini, sanırım sen hala öğrenmemişsin, bebişin mi göstermedi yoksa gitmedin mi daha?
cnm ben yeni girdim 15. haftaya 14+1 im bugün sanırım:)
12 ve 13. haftalarda gittim doktora ama birşey söylemedi.. 12 de bana erkek gibi geldi , ama 13 te bacak arası boş gibiydi.
dr anlaşılmaz şu an dedi 16 bitince gel kesin konuşalım dedi:)
meraklardayız bakalım... senin ne cinsiyet canım, isim ne düşünüyorsun, konuşmuş olabiliriz ama unutuyorum kalabalığız ya :) Allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin de

Gaz sorunu için ne yapmalı arkadaşlar?
Bitmeyen karın ağrısı şimdi mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…