Canım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.Ayy cinsiyetlerde kesinlesse de isim dusunsek,kiz ismi begenemiyorum bir turlu.. melis ismini sevmistim nette bir suru yazi var isimle.ilgili kararsizim
Canim ewet ben d onu duydum ama inan benim gobegimde minik minik tuycukler cikti bile. Daha once boyle degildi hamilelikte cikti. Ben de zaten cikti diye badem yagini kullaniyorum karnim yumusacikBadem yağı killanma yapıyor diye bikiyorum ben . Benimde çıktı gobegim
Canim ben de gobegimin altinda hissediyorum biseyler . Ilk hissettigimde bagirsaklarimdan kaynaklanio diye dusundum zaten ilk gebeligim tecrubesizim ama sabahlari bile hissediyorum senin yazini gorunce de emin oldum o benim yavrumun hareketleriKzlar biliyormusunuz bebişimin teknelerini 1 haftadır ufak tefek hissediyordum ama bugün çok net hissediyorum özlemişim bu duyguyu insan hissedince artık gerçekten var olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor inşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz
Ne guzel..Gunaydin bende cinsiyeti öğrendim erkekmis. Birinci kızdı bakalım hayırlısı insallah. Ben ikiliyi yapturmak istemedim. Üçlü de cok güvenilir degil dedi 4 luyu yapacaz insallah. Mide bulantilarim berbat 5 kilo verdim sağlıklı beslenme yok napacaz bakalim inşallah bir an önce geçer tamamen
yok cnm sıkıntı olmazHerkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı ikili tarama testini gördüğüm kadarı ile genelde 12. haftalarda yaptırmışsınız ben eşim ile gideceğim için 13. haftaya denk geliyor bir sıkıntı olur mu acaba geç mi kalırız. İlk hamileliğim pek bilgim yok kusuruma bakmayın =)
hoşgeldin cnm.. benim de ilk... aile kız hissediyor arkadaşlarım erkek diyor :) çin takvimine göre kız.. ama ben de erkek hissediyorum :) hayırlısı tabi önemli diil ilk çocuk olunca :) Hepimizin gönlüne göre olur inş sağlıkla..Merhaba arkadaşlar, ben de Rabbim nasip ederse Ekim annesi olacağım, henüz hiç göbüşüm yok kilo da almadım, inşallah 3 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gideceğim, Çin takvimi ne göre Kız diyor arkadaşlarım da da hep tutmuş o yüzden inanıyorum ama tabi sağlıklı olsun da, ilk bebeğimiz zaten
cnm cevap yazdıldı mı bilmiyorum ama 3 mm ye kadar normalmiş sanırım..Kizlar ikili tarama testi sonucu alanlar bi yorum yapabilir mi? 12+6da test yaptirdik,ense kalinligi 1.9mm cikti.henuz sonucu almadik ama normal mi ne dersiniz?
cnmm bol su iç, armut ve erik ye :)Canımm günaydın. Bugün düne göre 1 aylık kadar in göbüş :)))
Bu gaz ve kabızlık sorunu beni öldürecekk puuuffff
Umarım hersey normaldir,tesekkurler cevap icincnm cevap yazdıldı mı bilmiyorum ama 3 mm ye kadar normalmiş sanırım..
normaldir inşallah cnm... içini ferah tut. sonuçlar çıkınca dr un detaylı anlatır zaten :)Umarım hersey normaldir,tesekkurler cevap icin
Benim ayaklarım çok üşüyor, hem de gebe olduğumu bilmeden önce ayak üşümelerim başlamıştı. Karnım çıktı, kalçam büyümedi. Mide bulantılarım çok az oldu, 2-3 sefer kustum bu vakte kadar. Ama gaz ve geğirmeler (af edersiniz) çok fazla idi. Decavit kullanıyorum ve doktor gaz için bir de gaviscon verdi bana. Göbeğimde çizgi çıkmadı. Gögüs ucu sabahları koyu renkli oluyor ama gün içinde normale dönüyor. Ellerim dediğiniz gibi çok kuru. göbek ve diğer yerlerde lazer yaptırdığım halde çıkmayan tüyler çıktı. Suratım çok değişik değil ama burnum çok tıkanıyor. Suratımda leke yok ancak bir hastaymışım gibi renksizlik, sağlıksız bir görüntü var. Sivilce vs çıkmadı öyle çok. Normalde de sivilceli biri değilimdir. Sizce bebeğimin cinsiyeti nedir? =))Erkek Bebek'te annenin burnu şişermiş gerçekten hafif bi şişme oldu yanlardan genişledi sanki.. Unutkanlık olur diyorlar o da vardı. Bacaklardaki tüyler hızlı çıkarmış hızlı çıkmadı ama sarı olan tüylerim koyulaştı. En önemli belirti sanki el kuruluğu oldu. Kupkuru oldu cildim. Bir de şiddetli bulantı. 6.haftadan 14. Haftaya kadar ve halen sabah çıkarmalarım var. Göbekte çizgi çıktı ve göğüs uçları koyulaştı. Bunlar kız Bebek'te de görülebilir belki..ama ben çift çizgiyi görür görmez bir erkek olduğunu hissettim içimde :)
Sen son adet tarihini yazıyorsun canım o otomatik hesaplıyor..18 10 2016 benim ki yazıyorum ama kabul etmiyor
Günaydın canım seninle günlerimiz aynı bizim ben geçen hafta öğrendim cinsiyetini, sanırım sen hala öğrenmemişsin, bebişin mi göstermedi yoksa gitmedin mi daha?hoşgeldin cnm.. benim de ilk... aile kız hissediyor arkadaşlarım erkek diyor :) çin takvimine göre kız.. ama ben de erkek hissediyorum :) hayırlısı tabi önemli diil ilk çocuk olunca :) Hepimizin gönlüne göre olur inş sağlıkla..
Cnm benimde oldu o tüyler gebelikte sonra küçültüyor uzadı belli oluyor artıkCanim ewet ben d onu duydum ama inan benim gobegimde minik minik tuycukler cikti bile. Daha once boyle degildi hamilelikte cikti. Ben de zaten cikti diye badem yagini kullaniyorum karnim yumusacik
Ben ilk gebeligimde 13+5 gittim bu gebeliktede 13+5 te gidecegim jic bi sikinti olmaz merak etmeHerkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı ikili tarama testini gördüğüm kadarı ile genelde 12. haftalarda yaptırmışsınız ben eşim ile gideceğim için 13. haftaya denk geliyor bir sıkıntı olur mu acaba geç mi kalırız. İlk hamileliğim pek bilgim yok kusuruma bakmayın =)
cnm ben yeni girdim 15. haftaya 14+1 im bugün sanırım:)Günaydın canım seninle günlerimiz aynı bizim ben geçen hafta öğrendim cinsiyetini, sanırım sen hala öğrenmemişsin, bebişin mi göstermedi yoksa gitmedin mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?