2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bende 3 aya yakın progestan kullandım tüp bebek sebebi ile. karaciğerde yağlanma var dedi dokorum belki de o sebep oldu o zaman.Birde dünkü kontrolümde polip oluşmuş dedi doktor hamilelik hormanları ve progestan sebebiyle sanırım.Canım sıkıldı.

Gunaydin guzel anneler bende mide bulantisi iyice azaldi pazartesi cinsiyet icin cagirdi ama vakit gecmiyo sanki sabirsizlaniyorum

Bizim cinsiyetler belli değil hala.. Erkek erken belli oluyormuş o yüzden iki kızım olacak diye düşünüyorum. Yarın ne diyecek bakalım dr

Ca

Canim ben de gobegimin altinda hissediyorum biseyler . Ilk hissettigimde bagirsaklarimdan kaynaklanio diye dusundum zaten ilk gebeligim tecrubesizim ama sabahlari bile hissediyorum senin yazini gorunce de emin oldum o benim yavrumun hareketleri
Ama sürekli hissedilmiyor gün içerisinde 1-2 defa oda hissedilir tarzda vurduğunda bakalım bugün hissedecekmiyim daha bişey yok kahvaltı yapayım hareketlere bakayim

Kzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
Ben 12+6 dayım 11'e kadar günde 600 mg kullandım.Yan etkileri en son kontrolümde polip oluşmuş dedi doktor.Buna bağlı olabilir dedi daha önce böyle bir sıkıntım hiç olmadı.Ayrıca karaciğerim yağlandı bilmiyorum sebep bumu.12.haftadan sonra eğer kanaman yoksa düşük riski bittiği için bıraktırıyorlar en doğrusunu doktorun bilir tabi

ayy bende çok istedim tek seferde ohh ne güzel canım ya maşallah diyim nazar değmesin 3 ünüze
Masallah hepimize :) tek seferde iki ama yorgunluk masraf endişe stres hepsi iki :)
Tek duam sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…