benden tüp bebek doktorum istemişti ilk tahlilleri sonra sonuçlkarı kendi doktoruma gittiğimde gösterdiğimde oda tekrarlayalım demişti. sağlık ocağında yapıyolar canım istersen bi aile hekiminle konuş. bana yüksek çıktığında bi öneride bulunmadı iki doktorumda ama tekrarı önemli demişlerdi.
Bizimkiler farklı genelde decavit ya da elevit baksana kuziko yahuAhahahha ne bilim yahu farklı farklıhaplar kuzuu
Ama sürekli hissedilmiyor gün içerisinde 1-2 defa oda hissedilir tarzda vurduğunda bakalım bugün hissedecekmiyim daha bişey yok kahvaltı yapayım hareketlere bakayimCa
Canim ben de gobegimin altinda hissediyorum biseyler . Ilk hissettigimde bagirsaklarimdan kaynaklanio diye dusundum zaten ilk gebeligim tecrubesizim ama sabahlari bile hissediyorum senin yazini gorunce de emin oldum o benim yavrumun hareketleri
Bizim cinsiyetler belli değil hala.. Erkek erken belli oluyormuş o yüzden iki kızım olacak diye düşünüyorum. Yarın ne diyecek bakalım dr
Ewet canim sik sik degil benimki de.karnim aç oldugu zamanlar hissediorumAma sürekli hissedilmiyor gün içerisinde 1-2 defa oda hissedilir tarzda vurduğunda bakalım bugün hissedecekmiyim daha bişey yok kahvaltı yapayım hareketlere bakayim
Canim kacinci haftanda gittin sen.Bizim cinsiyetler belli değil hala.. Erkek erken belli oluyormuş o yüzden iki kızım olacak diye düşünüyorum. Yarın ne diyecek bakalım dr
2 haftada bir gidiyorum normalde cnmCanim kacinci haftanda gittin sen.
İnşallah cnm sen de öyle. Geçen cuma gittim bu hafta yine cagirdi zaten kesintisiz bir karın ağrım var. Mecbur gidicem.sende mi yarın gideceksin inşallah güzel haberler alırsınnn
İnşallah cnm sen de öyle. Geçen cuma gittim bu hafta yine cagirdi zaten kesintisiz bir karın ağrım var. Mecbur gidicem.
İnşallah cnm bir tanesi kesin kiz ama diğeri kesin değil. İnsallah erkektir:)canım inşallah güzel haberler alırsın ve cinsiyetlerini öğrenirsin inşallah canım
İnşallah cnm bir tanesi kesin kiz ama diğeri kesin değil. İnsallah erkektir:)
Ben 12+6 dayım 11'e kadar günde 600 mg kullandım.Yan etkileri en son kontrolümde polip oluşmuş dedi doktor.Buna bağlı olabilir dedi daha önce böyle bir sıkıntım hiç olmadı.Ayrıca karaciğerim yağlandı bilmiyorum sebep bumu.12.haftadan sonra eğer kanaman yoksa düşük riski bittiği için bıraktırıyorlar en doğrusunu doktorun bilir tabiKzar hala progestam içen kimler var acaba?? Ne zaman birakicaz bu hapiyan etkileri neler oluor sizlerde
Sen 16 sin cnm kesin söyler sana hadi hayırlısı gönlümüze göre olsun ins :)İNŞALLAH CANIM :)) NE GÜZEL BİR KIZ BİR ERKEK OLSA :))) BANA DA SÖYLER İNŞALLAH YARIN :))
İnşallah cnm bir tanesi kesin kiz ama diğeri kesin değil. İnsallah erkektir:)
Masallah hepimize :) tek seferde iki ama yorgunluk masraf endişe stres hepsi iki :)ayy bende çok istedim tek seferde ohhne güzel canım ya maşallah diyim nazar değmesin 3 ünüze
Sen 16 sin cnm kesin söyler sana hadi hayırlısı gönlümüze göre olsun ins :)
kızlarr haber verin bize deeİNŞALLAH CANIM :)) NE GÜZEL BİR KIZ BİR ERKEK OLSA :))) BANA DA SÖYLER İNŞALLAH YARIN :))
Ay Allah razı olsun hep heves ediyordum ben ne zaman eklicem diye sonunda kısmet oldu öğrendim :)Selam, kişisel bilgiler bölümünden ayarlıyoruz, muhtemel doğum tarihini hesaplayıp, giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?