2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben de haftaya yani 13.haftamda gideceğim canım.HOŞGELDİN:)

Masallah hepimize :) tek seferde iki ama yorgunluk masraf endişe stres hepsi iki :)
Tek duam sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah :)

aminn inşallah canım benim de hep hayalimdi ikiz rabbim böyle nasip etti. Her güzel şeyin elbet bir zorluğu olacak ama rabbim de yardım eder iyi olsunlar sağlıkla alalım kucağımıza başka hiçbir şeyin önemi yok

Aynen cnm sürpriz oldu ikizler bize. :)
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ❤

bana iş yeri hekimi sonuçları gördüğünde karaciğer yağlanması olmuş demişti ama çok dikkate almadım sonradan tüp bebek doktorundan gerçeği öğrenince. ilaçların bitince tekrar baktırdınmı?polip her an olabilir bişey can sıkıcak bişey yok. benim tüp bebeğe başlarken çıktı bu şekilde yaparsak transferden sonra bebek tutunamayacağı için düşük olur önce bunu alalım demişti doktorum. 1 ay ertelemiştik tüp bebeği ve polip alınmıştı. ağrısız sızısız anestezi ile 15dk falan sürmüştü çok basit bi operasyon. hamilelikte sorun yaratırmı bilmiyorum ama can sıkıcak bişey yoktur inşallah

Vala canım belki de konuşmuşuzdur bende gerçek isimler olmadığı için aklımda tutamıyorum artık :) ben 13+1 de gittim dr. a kız gibi görünüyor değişeceğine sanmıyorum artık ama 16. haftada %100 deriz falan dedi. bende kız hissediyordum ve tüm iş arkadaşlarım ailem kız diye tahminde bulunuyordu :) sağlıklısı olsun tabi ama gönlüm kızdan yana benimde :)
tabi daha dr kesin demeden isim düşünmek istemedim :) ama 2 hafdta sonra netleşince düşüncem inş. Dr bana bacak arasını gösterdi uygun pozisyonda yakaladık dedi bacak arası boş dedi ama ben bişe anlamadım tabi az çok tahminde bulunuyor dr lar artık tabi bazıları garantici inş seninkini de hayırlısıyla öğreniriz. Sağlıkla inşallah, gönlünden geçen birşey var mı ya da hissettiğin :) çünkü ben daha hamile kalmadan kız çocuk rüyaları görmeye başlamıştım hala da görüyorum :)

canım bende 1 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah gösterir :) bende hamileliğimin en başından beri hep kız hissediyorum kız annesi olucakmış gibi hissediyorum kendimi ama gönlüm kızdan yada erkekten yana diye bir şey diyemem ikiside farketmez benim için :) ben kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum kaynanam iş arkadaşlarım hep erkek diyorlar çok karışık kaldım bakalım benim hislerim mi yoksa dışardan görünen mi doğru çıkıcak acaba çok merak ediyorum bu yüzden

cnm yaa sevindim gönlüne göre olmuş :) sen hep kız hissetmişsin sevndim senin için..
ben gebelik testinde çift çizgiyi gördüm, @emelocco nun anlattığı gibi çift çizgiyi görünce kız hissettim içimde... sonra arkadaşlarım kesin senin oğlun olur dediler dediler ben de erkek hissetmeye başladım:) 12+2 de dr a gittiğimizde ultrason fotolarına bakınca da bacak arasında çıkıntı gördüm ben, erkek gibi geldi. kesin erkek dedim artık eminim dedim... 13+2 de dra kontrole gittiğimzde bahsettim.. doktor dedi ki görmüş olamazsınız daha erken dedi. hadi bakalım dedi. bacak arasını gösterdi dr. bakın bişey yok dedi. daha oluşmaz dedi. e bişey yoksa kız mı acaba??? diye soru işaretleriyle kaldım orda.. hala bi fikrim yk erkek mi kız mı.. ama 13+2 de bişey görürdük erkek olsaydı diye düşünmeye başladım ve bi kaç gündür kız gibi hissediyorum ne hssetceğimi de şaşırdım gönlüm kız istiyo ama erkeğe de hayır diyemiyorum
bzim maceramizda böyle kuzm.. Hayılrısı herşeyin, hamile kaldığımıza bu mucizeyi yaşadığımza şükür şükür..

cnm sen de benim gibisin aynen Ama benim erkek hissettiğim bi dönem de oldu rüyamda erkek bebek gördüm falan... şimdi bugünlerde kız bebek görüyorum rüyamda.. Hayırlısı cnm yaaa bakalım ne olucak :)

Kızlar gece uyuyamayinca nisan anneleri ne baktım ve korktum ilk hamileligim ve bebeğim aklıma geldi bebeği dünyaya getirmek çok güzel ama ilk 3 ay çok zor uykusuzluk,emme seansları,gogus ucu yaralari, sürekli aglamalari ve çaresiz kalmak ben lohusalık depresyonuna girmiştim hayatım hep böyle olacak hep bu çocuğa bağımlı kalacağım diye çok korkmuştum ama hepsi geçiyor şuan başıma neler geleceğini biliyorum artık ilki gibi kotu olmam ama yinede ilk aylar çok korkutuyor beni

cnm sen de benim gibisin aynen Ama benim erkek hissettiğim bi dönem de oldu rüyamda erkek bebek gördüm falan... şimdi bugünlerde kız bebek görüyorum rüyamda.. Hayırlısı cnm yaaa bakalım ne olucak :)
vallahi his dalgalanması yaşamışsın benim için hiç ama hiç farketmez ne olursa olsun ama hep içim kız olucakmış gibi hissediyor rüyalar erkek çevre erkek diyor bakalım en garantici doktorumuz ne dicek acaba inşallah gösterir gittiğimizde biizi daha çok merakta bırakmaz artık ismiyle hitap etmek istiyorum annişkoma

Ayy çok tatlı sen annişko mu diyorsun bebişe :)

Valla çevrem bana ısrarla ikiz diyor, yok dedikçe hala ikiz diyorlar

:) bizimki de garantici.. 20 gün sonra gitcez inşallah öğreniriz..
ben de ismiyle seslenmek istyorum yaa.
şimdi boncuk diyorum, bebiş diyorum, yavruş diyorum
isim ne düşünüyorsun

Canım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.
Masallah canim,isim mevzusu surekli aklimda ve ilk aklima hemen melis geliyohayirlisi insallah

Canım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.
Benim de Melis adında olan bütün öğrencilerim oldukça çalışkan, başarılı. Çok da güzel , çok da beğendiğim bir isim .. Bu arada tebrikler Melis'e :)

Bebek hareketleri konusulmus fakat alıntı yapmayı unutmuşum ilk gebelikte 19.haftadan once hissedilmiyor. Ikinci de 15 16 da hissediliyormus. Ben hissediyorum sanki bi Pıtırtı. Noluyo demeden geçiyor bir daha da tekrar etmiyor

Rüyamda çok guzel bir erkek bebek gördüm. Sezeryan oldum emzirdim cok detayli uzuuuuuun bir ruyaydi..cevremdekiler erkek olacak diyor. Kızımdaki hamileligimden cok farkli geçtiği için ben de erkek hissediyorum. Çin takvimi kız diyor. Ikilideki 50nin üstü ve altı muhabbeti erkek diyor.. p.tesi 16+0 da görebiliriz inşallah. Önce saglik haberlerini aliriz sonra da cinsiyetini ogreniriz umarım. .

Melis ismini ben de beğenirim fakat sonradan öğrendim ki uyuşuk miskin tembel anlami da varmış. Hatta arkadaşımin kızı böyle. Ben caliskan diye arı diye melis koydum o gitti öteki anlamına çekti diyor

Benimkide aynı işte tam kipirdiyor diyorum kipirtinin geldiği yere elimi koyuyorum ama tekrarı gelmiyor yeni yeni kasları güçleniyordur artik

Ayy çok tatlı sen annişko mu diyorsun bebişe :)

Valla çevrem bana ısrarla ikiz diyor, yok dedikçe hala ikiz diyorlar
neler demiyorum ki bal böcüğüm, bebitom, yavrimu, annişkom artık cinsiyet öğrensemde ona göre hitaplarda bulunsam şuan kısıtlı hitaplarım kocam bazen diyor senin gibi koca totolu hantal olucak diyor bende ona senin gibi koca kafalı olucak diyorum ay neler demiyoruz şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…