- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Tamam canım inş hemen yazıcam :))))
ben de haftaya yani 13.haftamda gideceğim canım.HOŞGELDİN:)Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı ikili tarama testini gördüğüm kadarı ile genelde 12. haftalarda yaptırmışsınız ben eşim ile gideceğim için 13. haftaya denk geliyor bir sıkıntı olur mu acaba geç mi kalırız. İlk hamileliğim pek bilgim yok kusuruma bakmayın =)
Masallah hepimize :) tek seferde iki ama yorgunluk masraf endişe stres hepsi iki :)
Tek duam sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah :)
Aynen cnm sürpriz oldu ikizler bize. :)aminn inşallah canım benim de hep hayalimdi ikiz rabbim böyle nasip etti. Her güzel şeyin elbet bir zorluğu olacak ama rabbim de yardım eder iyi olsunlar sağlıkla alalım kucağımıza başka hiçbir şeyin önemi yok
bana iş yeri hekimi sonuçları gördüğünde karaciğer yağlanması olmuş demişti ama çok dikkate almadım sonradan tüp bebek doktorundan gerçeği öğrenince. ilaçların bitince tekrar baktırdınmı?polip her an olabilir bişey can sıkıcak bişey yok. benim tüp bebeğe başlarken çıktı bu şekilde yaparsak transferden sonra bebek tutunamayacağı için düşük olur önce bunu alalım demişti doktorum. 1 ay ertelemiştik tüp bebeği ve polip alınmıştı. ağrısız sızısız anestezi ile 15dk falan sürmüştü çok basit bi operasyon. hamilelikte sorun yaratırmı bilmiyorum ama can sıkıcak bişey yoktur inşallahBende 3 aya yakın progestan kullandım tüp bebek sebebi ile. karaciğerde yağlanma var dedi dokorum belki de o sebep oldu o zaman.Birde dünkü kontrolümde polip oluşmuş dedi doktor hamilelik hormanları ve progestan sebebiyle sanırım.Canım sıkıldı.
Vala canım belki de konuşmuşuzdur bende gerçek isimler olmadığı için aklımda tutamıyorum artık :) ben 13+1 de gittim dr. a kız gibi görünüyor değişeceğine sanmıyorum artık ama 16. haftada %100 deriz falan dedi.cnm ben yeni girdim 15. haftaya 14+1 im bugün sanırım:)
12 ve 13. haftalarda gittim doktora ama birşey söylemedi.. 12 de bana erkek gibi geldi , ama 13 te bacak arası boş gibiydi.
dr anlaşılmaz şu an dedi 16 bitince gel kesin konuşalım dedi:)
meraklardayız bakalım... senin ne cinsiyet canım, isim ne düşünüyorsun, konuşmuş olabiliriz ama unutuyorum kalabalığız ya :) Allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin de
canım bende 1 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah gösterir :) bende hamileliğimin en başından beri hep kız hissediyorum kız annesi olucakmış gibi hissediyorum kendimi ama gönlüm kızdan yada erkekten yana diye bir şey diyemem ikiside farketmez benim için :) ben kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum kaynanam iş arkadaşlarım hep erkek diyorlar çok karışık kaldımVala canım belki de konuşmuşuzdur bende gerçek isimler olmadığı için aklımda tutamıyorum artık :) ben 13+1 de gittim dr. a kız gibi görünüyor değişeceğine sanmıyorum artık ama 16. haftada %100 deriz falan dedi.bende kız hissediyordum ve tüm iş arkadaşlarım ailem kız diye tahminde bulunuyordu :) sağlıklısı olsun tabi ama gönlüm kızdan yana benimde :)
tabi daha dr kesin demeden isim düşünmek istemedim :) ama 2 hafdta sonra netleşince düşüncem inş. Dr bana bacak arasını gösterdi uygun pozisyonda yakaladık dedi bacak arası boş dedi ama ben bişe anlamadım tabiaz çok tahminde bulunuyor dr lar artık tabi bazıları garantici inş seninkini de hayırlısıyla öğreniriz. Sağlıkla inşallah, gönlünden geçen birşey var mı ya da hissettiğin :) çünkü ben daha hamile kalmadan kız çocuk rüyaları görmeye başlamıştım hala da görüyorum :)
cnm yaa sevindim gönlüne göre olmuş :) sen hep kız hissetmişsin sevndim senin için..Vala canım belki de konuşmuşuzdur bende gerçek isimler olmadığı için aklımda tutamıyorum artık :) ben 13+1 de gittim dr. a kız gibi görünüyor değişeceğine sanmıyorum artık ama 16. haftada %100 deriz falan dedi.bende kız hissediyordum ve tüm iş arkadaşlarım ailem kız diye tahminde bulunuyordu :) sağlıklısı olsun tabi ama gönlüm kızdan yana benimde :)
tabi daha dr kesin demeden isim düşünmek istemedim :) ama 2 hafdta sonra netleşince düşüncem inş. Dr bana bacak arasını gösterdi uygun pozisyonda yakaladık dedi bacak arası boş dedi ama ben bişe anlamadım tabiaz çok tahminde bulunuyor dr lar artık tabi bazıları garantici inş seninkini de hayırlısıyla öğreniriz. Sağlıkla inşallah, gönlünden geçen birşey var mı ya da hissettiğin :) çünkü ben daha hamile kalmadan kız çocuk rüyaları görmeye başlamıştım hala da görüyorum :)
cnm sen de benim gibisin aynencanım bende 1 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah gösterir :) bende hamileliğimin en başından beri hep kız hissediyorum kız annesi olucakmış gibi hissediyorum kendimi ama gönlüm kızdan yada erkekten yana diye bir şey diyemem ikiside farketmez benim için :) ben kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum kaynanam iş arkadaşlarım hep erkek diyorlar çok karışık kaldımbakalım benim hislerim mi yoksa dışardan görünen mi doğru çıkıcak acaba çok merak ediyorum bu yüzden
vallahi his dalgalanması yaşamışsıncnm sen de benim gibisin aynenAma benim erkek hissettiğim bi dönem de oldu rüyamda erkek bebek gördüm falan... şimdi bugünlerde kız bebek görüyorum rüyamda.. Hayırlısı cnm yaaa bakalım ne olucak :)
Ayy çok tatlı sen annişko mu diyorsun bebişe :)vallahi his dalgalanması yaşamışsınbenim için hiç ama hiç farketmez ne olursa olsun ama hep içim kız olucakmış gibi hissediyor rüyalar erkek çevre erkek diyor bakalım en garantici doktorumuz ne dicek acaba inşallah gösterir gittiğimizde biizi daha çok merakta bırakmaz artık ismiyle hitap etmek istiyorum annişkoma
:) bizimki de garantici.. 20 gün sonra gitcez inşallah öğreniriz..vallahi his dalgalanması yaşamışsınbenim için hiç ama hiç farketmez ne olursa olsun ama hep içim kız olucakmış gibi hissediyor rüyalar erkek çevre erkek diyor bakalım en garantici doktorumuz ne dicek acaba inşallah gösterir gittiğimizde biizi daha çok merakta bırakmaz artık ismiyle hitap etmek istiyorum annişkoma
Masallah canim,isim mevzusu surekli aklimda ve ilk aklima hemen melis geliyoCanım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.
Benim de Melis adında olan bütün öğrencilerim oldukça çalışkan, başarılı. Çok da güzel , çok da beğendiğim bir isim .. Bu arada tebrikler Melis'e :)Canım benim kızımın ismi Melis. Bal arısı demek gerçekten de arı gibi çalışkan oldu. Biraz arı gibi mızırdamasını çektik ama okul hayatımız inanılmaz iyi gitti. Teog da 1 dilime girdi.
Benimkide aynı işte tam kipirdiyor diyorum kipirtinin geldiği yere elimi koyuyorum ama tekrarı gelmiyor yeni yeni kasları güçleniyordur artikBebek hareketleri konusulmus fakat alıntı yapmayı unutmuşumilk gebelikte 19.haftadan once hissedilmiyor. Ikinci de 15 16 da hissediliyormus. Ben hissediyorum sanki bi Pıtırtı. Noluyo demeden geçiyor bir daha da tekrar etmiyor
Rüyamda çok guzel bir erkek bebek gördüm. Sezeryan oldum emzirdim cok detayli uzuuuuuun bir ruyaydi..cevremdekiler erkek olacak diyor. Kızımdaki hamileligimden cok farkli geçtiği için ben de erkek hissediyorum. Çin takvimi kız diyor. Ikilideki 50nin üstü ve altı muhabbeti erkek diyor.. p.tesi 16+0 da görebiliriz inşallah. Önce saglik haberlerini aliriz sonra da cinsiyetini ogreniriz umarım. .
neler demiyorum ki bal böcüğüm, bebitom, yavrimu, annişkomAyy çok tatlı sen annişko mu diyorsun bebişe :)
Valla çevrem bana ısrarla ikiz diyor, yok dedikçe hala ikiz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?