2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydınlar kızlar

@leyl-i efruz canım gittin mi doktora
gittim canım moralim bozuldu ondan girmek gelmedi içimden. doktor serviks boyun cok kisa dikise ihtiyaç var mutlaka ama plesanta rahim ağzında 18. haftaya kadar beklicem yukarı çekmesini dedi. sonra beklemeye de bilirim bu kısalık bir anda sifirlanabilir doğum başlar cuma günü tekrar gel vajinal muayene edicem karar vericez dedi. içerde kanama devam ediyo yatmaya devam et her an kanaman olabilir mutlaka arayip haber ver dedi o kadar kötü habere gözyaşlarıma engel olamadım tabi doktor üzülme her şey güzel olacak dedi ama çok korkuyorum inşallah yarın vajinal muayene de kötü bişey duymam duaniza ihtiyacım var

:) bizimki de garantici.. 20 gün sonra gitcez inşallah öğreniriz..
ben de ismiyle seslenmek istyorum yaa.
şimdi boncuk diyorum, bebiş diyorum, yavruş diyorum
isim ne düşünüyorsun
isim olarak benim düşüncem kız olursa iki isimli olsun diyorum Zeynep azra çok hoşuma gidiyor, erkek olursa da çınar yada yaman ama çınar daha çok hoşuma gidiyor.kocam ise hiç sevmediğim isimleri düşünüyor şimdiden eyvah diyorum nasıl ikna edicem diye

rabbim yardımcın olsun inşallah yarın doktorun ağzından kötü bir şey duymazsın olumlu güzel şeyler duyarsın kendini yıpratma üzülerek bol bol dua et bebeğin onca kanamaya rağmen seni bırakmadıysa yine bırakmayacak buna emin ol.dualarım seninle rabbim seninle olsun.inşallah hayırlısıyla dikişlerin atılır ve sağlıklı gebeliğine devam edersin.

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM YARDIM ETSİN İNŞALLAH BOL BOL DUA ET BEBEĞİM SENİNLE KALIR O KADAR KANAMAYA RAĞMEN SENİNLE OLDU SONUÇTA

canım sen ne kadar moralini bozarsa bebeğini de etkilersin elinde geldiğince yüksek tut moralini herşey rabbim izniyle iyi olcak inşallah dualarım seninle bu zamana kadar seninle oldu miniğin bundan sonra da seninle olcak cuma günü hurmetine iyi şeyler olcak inan dua et bol bol oku bizim minikler biraz nazlı gelecekler sıkma canını sakın haberdar et gelişmelerden

Merhaba,hayır merak etme 11-14 testi diye geçiyo zaten,13. haftada yaptırmanda bi sıkıntı yok :)

canım iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle ..vajinal mi baktı serviks boyuna bide içerde kanama devam ediyo demişya dışarıya belirti varmı hiç kahverengi lekelenme falan?

inşallah canım çok korkuyorum ama korkunun Ecele faydası yok biliyorum Rabbim bebeğime ömür yazmış olsn diyorum yatıyorum sürekli tesbih çekiyorum dua ediyorum inşallah Rabbim kucağıma almayı nasip eder

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM YARDIM ETSİN İNŞALLAH BOL BOL DUA ET BEBEĞİM SENİNLE KALIR O KADAR KANAMAYA RAĞMEN SENİNLE OLDU SONUÇTA
Bende ona güveniyorum miniciktin dayandın yine dayanırsın bebeğim diye konuşuyorum ama Rabbimin elinde varsa yiyecek ekmeği gelecek yoksa naparım 2. kez aynı acılara dayanabilir miyim diyorum. inşallah vardır ömrü ve gelir bebeğim Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE TEFRİCİYE BİLİYORSAN ONU DA ÇEK

Bizimkiler farklı genelde decavit ya da elevit baksana kuziko yahu

Benimki de farklı ismini ne aklımda tutabiliyorum ne dilim dönüyor :) VİNALACİMMUNİTUM[/QUOTE]
Ay o benimkinden.Neyseki Benimkinden kullanan da cikti.Dr'un kim Nerde yasiyorsun canim?

inşallah canım Nazlı olsun doğsun uyutmasın beni yeter ki sağlıklı olsun dursun vaktine kadar her şeye razıyım yatmaya da kötü haber duymaya da yeter ki güzel olsun sonu. genelde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum güzel olacak her şey hadi annecim çek plesantani diye konuşuyorum ama korkuma engel olamıyorum her şey normal olsa yine korkardım ama şimdi bile bile korkmak daha kötü

canım iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle ..vajinal mi baktı serviks boyuna bide içerde kanama devam ediyo demişya dışarıya belirti varmı hiç kahverengi lekelenme falan?
dün karından baktı canım ama hiç ne kadar diye sormamısım bile yarın vajinal bakıcak. dışarıya gelen ne kahve ne kırmızı ne pembe hiçbir şey yok sadece sarı akıntım var o kadar. Kasıklarım ağrıyo arada çok büyük ihtimal ondan

Ay ben de dinletmeye, kitap okumaya başlayacağım. 3 aydan sonra kayıt etmeye başlıyormuş çocukcağızlarımız :))

Benim bugün ağrım var akşam hem ondan hem de özlemden doktora gitcem. Aslında az su içtiğim zaman ağrıyor gibi geliyor bana bilemedim. Göbeğin altı taş varmış gibi ağır

hahahah çok alemsinizzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…