- 5 Kasım 2015
- 9
- 5
- 36
- 36
Sagol amin hepimizinki allah bagislasin.senin durum biraz daha zormus insallah hersey gonlunce olur atlatirsin bian onceAllah bağışlasın evladını teşekkür ederim moral verdiğin için. ben ilk bebegimi 20 haftalık kaybetmiştim o yüzden dikiş kesindi üzüldügüm o değil aslında dikise de yatmaya da her şeye hazırdım benim korkum plesantanin rahim ağzında olmasi o dikişi zorlaştırıyormuszaten plesantanın asagida olmasi demek erken doğum riski demek bende zaten serviks boyu kısa bide plesanta eklenince ondan çok üzüldüm ama her şeye gücü yeten Rabbim var bebeğime güç kuvvet verir inşallah çekebilir plesantayı yukarıya
inşallah canım hepimizin bebeği sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın biziAmin canım inşallah , ben çok inanıyorum . Lütfen sen de inan. Bebişin seni bırakmayacak, sana sımsıkı tutunacak
Inşallah canım ama doktorun plesantanın asagida odugunu görüyorsa serviks boyuna da bakıyordur sıkma canınıişte onu bi soramadım doktora bende canım yAins tez zamanda ckar yukarıya canım
her zorlukla birlikte bi kolaylıkta vardır Rabbime inancım sonsuz varsa yiyecek ekmeği gelecek sadece bu dönemde ümidimi kesmemem stres yapmamak gerek çalışıyorum ama bu kadarı oluyo korkuma engel olamıyorum güzel olur inşallah her şeySagol amin hepimizinki allah bagislasin.senin durum biraz daha zormus insallah hersey gonlunce olur atlatirsin bian once
sağol canım en zor imtihan evlatla olanıymış inşallah bu duyduğum son kötü haber olur gerisi güzel gelir ya da kötü haber duysam da bebeğim direnip beni bırakmaz inşallah@leyl-i efruz cnm sakin uzulme siz nelere dayandiniz allahin izniyle kicagina alican dualarim seninle
bilmmiyorum ki canım o serviks boyunu ordan görebilir mi görülebilcek bişey mi karından hiç bilmiyom ki .. ay bak sende şimdi içimi ferahlattın biraz bu ara oda kafama takılıor benim hepInşallah canım ama doktorun plesantanın asagida odugunu görüyorsa serviks boyuna da bakıyordur sıkma canını
görünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedibilmmiyorum ki canım o serviks boyunu ordan görebilir mi görülebilcek bişey mi karından hiç bilmiyom ki .. ay bak sende şimdi içimi ferahlattın biraz bu ara oda kafama takılıor benim hep
Geçmiş olsun canım benim bir arkadaşım da dikmişlerdi zorlu bir süreç allah yardimcin olsun agrin sizin varmı karnindagörünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedi
Anladim canim inş seninde yukari hemen cikar dikisin atilir canimm.. Benimde inş cikar yukarigörünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedi
Senin neyin var canimAnladim canim inş seninde yukari hemen cikar dikisin atilir canimm.. Benimde inş cikar yukari
Senin gücüne kuvvetine inancina düsüncelerine hayran kaldim.helal olsun diyorum.bana gire anneligi en cok hakeden kadinlardansin.rabbim yureginin buyuklugunu gorur insallah bebegini sana bagislar..ve ayni gucu sana vermeye devam eder.görünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedi
canım geçmiş olsun ben öle bişi yaşamadım ama hepimiz ayrı ayrı farklı sıkıntılar yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun bende geçmeyen idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik alıyorum çok korkuyorum ama yapacak bişeyim yok el mecbur içiyorum ilaç sayımın haddi hesabı yok bi bitseydi bu ilaçlar bide bir aydırda ağrı çekiyorum umarım ilaç bitince ağrılarda son bulur rabbim hepimizin şifasını versinKızlar benim mide bulantilari oluyordu ama o azaldı. şimdide midede gaz birikiyor ve yemek yiyemiyorum çok rahatsız ediyor. usuttum heralde buaksam istifra ya kadar ilerledi. nasıl geçer bu gaz bilmiyorum. aranızda yaşayan varmı bu durumu?
Canım isyan etmek istemiyorum. 2 kaybimdan sonra inş. Bu bebeğim büyüyor pazartesi dr kontrolü var bakalım. inş. Herşey düzelir hepimiz için sende korkma enfeksiyon ilerlerse daha büyük sıkıntı, oyüzden ilaç içmek daha mantıklı bencecanım geçmiş olsun ben öle bişi yaşamadım ama hepimiz ayrı ayrı farklı sıkıntılar yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun bende geçmeyen idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik alıyorum çok korkuyorum ama yapacak bişeyim yok el mecbur içiyorum ilaç sayımın haddi hesabı yok bi bitseydi bu ilaçlar bide bir aydırda ağrı çekiyorum umarım ilaç bitince ağrılarda son bulur rabbim hepimizin şifasını versin
evet canım bende 2 kayıptan sonra ve 4buçuk yıl sonra rabbim nasip etti benimde ilk defa bu kadar ilerledi şükürler olsun rabbime sanırım ondan bu kadar evhamlıyız sana da güzel geçmesini diliyorum canım kontrolünün bebişler cinsiyetini gösterir artıkCanım isyan etmek istemiyorum. 2 kaybimdan sonra inş. Bu bebeğim büyüyor pazartesi dr kontrolü var bakalım. inş. Herşey düzelir hepimiz için sende korkma enfeksiyon ilerlerse daha büyük sıkıntı, oyüzden ilaç içmek daha mantıklı bence
Canim benimde plesanta asadaya oyizden korkuyorum bende.. Kanama geçti demsiti en son Dr ama bi ay dahada rapor vermişti iste.tugbavplespost: 46064513 .!.:Senin neyin var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?