2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sagol amin hepimizinki allah bagislasin.senin durum biraz daha zormus insallah hersey gonlunce olur atlatirsin bian once

Sagol amin hepimizinki allah bagislasin.senin durum biraz daha zormus insallah hersey gonlunce olur atlatirsin bian once
her zorlukla birlikte bi kolaylıkta vardır Rabbime inancım sonsuz varsa yiyecek ekmeği gelecek sadece bu dönemde ümidimi kesmemem stres yapmamak gerek çalışıyorum ama bu kadarı oluyo korkuma engel olamıyorum güzel olur inşallah her şey

Inşallah canım ama doktorun plesantanın asagida odugunu görüyorsa serviks boyuna da bakıyordur sıkma canını
bilmmiyorum ki canım o serviks boyunu ordan görebilir mi görülebilcek bişey mi karından hiç bilmiyom ki .. ay bak sende şimdi içimi ferahlattın biraz bu ara oda kafama takılıor benim hep

bilmmiyorum ki canım o serviks boyunu ordan görebilir mi görülebilcek bişey mi karından hiç bilmiyom ki .. ay bak sende şimdi içimi ferahlattın biraz bu ara oda kafama takılıor benim hep
görünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedi

@leyl-i efruz canım çok geçmiş olsun arkadaşım
öncelikle rabbime sığın ( biliyorum ki sığınıyosun dualarını ediyosun )
bide canım sana nacizane tavsiyem tek şöle olsunda yatıyımda bebek .y. olsunda ağrım olsunda falan deme çünkü rabbim çok büyük duanın kabul olduğu anlar vardır o ana denk gelebilir rabbimin kudreti çok büyük o yüzden hep daha çok güzellik dilememiz lazım rabbimden çünkü allahu teala vermeye kadirdir
bebeğim iyi olsun ben iyi olayım inş diye dua etmek lazım (bende sen gibi ederken eşim uyardı beni bunu veren rabbim daha iyilerini vermeye kadir değilmi daha çok iste dedi ) eşim dinkültürü öğretmeni canım
bide canım şunu sölicektim bi arkadaş senin gibiydi bu kkda tanışmıştım niki S Selcenay belki ulaşmak istersin oda 20. haftalarda yaptırdı bide drlar önce kabul etmemiş daha sonra kendisine bırakmışlar yaparsak suyu patlayıp doğum olabilir yapmazsak zaten bi haftaya doğar gibisinden sonra bu arkadaş yaptırdı afedersin rahmine balon şişirip bebeği yukarı itmişler ve dikişi atmışlar şimdi 34. haftada az kaldı doğumuna rabbim sanada kolaylıklar ihsan etsin yarın güzel haberlerini bekliyorum

görünüyo canım eğer sınırda çıkarsa karından o zaman vajinadan bakiyo bana dün öyle dedi kısalmıs ama cuma günü bakcam vajinadan dedi
Senin gücüne kuvvetine inancina düsüncelerine hayran kaldim.helal olsun diyorum.bana gire anneligi en cok hakeden kadinlardansin.rabbim yureginin buyuklugunu gorur insallah bebegini sana bagislar..ve ayni gucu sana vermeye devam eder.

Kızlar benim mide bulantilari oluyordu ama o azaldı. şimdide midede gaz birikiyor ve yemek yiyemiyorum çok rahatsız ediyor. usuttum heralde buaksam istifra ya kadar ilerledi. nasıl geçer bu gaz bilmiyorum. aranızda yaşayan varmı bu durumu?

canım geçmiş olsun ben öle bişi yaşamadım ama hepimiz ayrı ayrı farklı sıkıntılar yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun bende geçmeyen idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik alıyorum çok korkuyorum ama yapacak bişeyim yok el mecbur içiyorum ilaç sayımın haddi hesabı yok bi bitseydi bu ilaçlar bide bir aydırda ağrı çekiyorum umarım ilaç bitince ağrılarda son bulur rabbim hepimizin şifasını versin

Canım isyan etmek istemiyorum. 2 kaybimdan sonra inş. Bu bebeğim büyüyor pazartesi dr kontrolü var bakalım. inş. Herşey düzelir hepimiz için sende korkma enfeksiyon ilerlerse daha büyük sıkıntı, oyüzden ilaç içmek daha mantıklı bence

evet canım bende 2 kayıptan sonra ve 4buçuk yıl sonra rabbim nasip etti benimde ilk defa bu kadar ilerledi şükürler olsun rabbime sanırım ondan bu kadar evhamlıyız sana da güzel geçmesini diliyorum canım kontrolünün bebişler cinsiyetini gösterir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…