- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
inşallah canım Nazlı olsun doğsun uyutmasın beni yeter ki sağlıklı olsun dursun vaktine kadar her şeye razıyım yatmaya da kötü haber duymaya da yeter ki güzel olsun sonu. genelde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum güzel olacak her şey hadi annecim çek plesantani diye konuşuyorum ama korkuma engel olamıyorum her şey normal olsa yine korkardım ama şimdi bile bile korkmak daha kötü
öyle canım progestan ı birakayim mı ya da azaltayım mı dicektim dün doktora bir sürü şey sayınca yeterli mi 3 tane demeye başladım ne kötü bi ilaç ama midemi mahvetse de bebeğime iyi gelsin yeter ki şimdi dua etmekten başka bisey gelmiyo elimizden daha karnımızda Böyleyiz kokusunu duyduktan sonra en küçük hastalığında nasıl mahvoluruz Rabbim bilir. hamileliğimizin sonu güzel yazılmıştır inşallahcanım o kadar iyi anlıyorum ki seni ama dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor ağrı sızı yatmak ya da ne biliyim aklına gelen ne varsa herşeyi yapar insan evladı için yeter ki sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
polip ne ki canımm.?Ben 12+6 dayım 11'e kadar günde 600 mg kullandım.Yan etkileri en son kontrolümde polip oluşmuş dedi doktor.Buna bağlı olabilir dedi daha önce böyle bir sıkıntım hiç olmadı.Ayrıca karaciğerim yağlandı bilmiyorum sebep bumu.12.haftadan sonra eğer kanaman yoksa düşük riski bittiği için bıraktırıyorlar en doğrusunu doktorun bilir tabi
cnm geçmiş olsun. doktorun ne güzel bilgilendirmiş,inşallah yarın güzel şeyler olur,dualarımız seninle cnm.gittim canım moralim bozuldu ondan girmek gelmedi içimden. doktor serviks boyun cok kisa dikise ihtiyaç var mutlaka ama plesanta rahim ağzında 18. haftaya kadar beklicem yukarı çekmesini dedi. sonra beklemeye de bilirim bu kısalık bir anda sifirlanabilir doğum başlar cuma günü tekrar gel vajinal muayene edicem karar vericez dedi. içerde kanama devam ediyo yatmaya devam et her an kanaman olabilir mutlaka arayip haber ver dedi o kadar kötü habere gözyaşlarıma engel olamadım tabi doktor üzülme her şey güzel olacak dedi ama çok korkuyorum inşallah yarın vajinal muayene de kötü bişey duymam duaniza ihtiyacım var
@leyl-i efruz arkadasim yazini ve uzuldugunu gorunce cvp yazmak geldi icimden.benimde ilk cocugumda 16 haftalikken dikis atilmisti saglikli bi sekilde dogum yaptim simdi 19 aylik oldu masallah sende icini ferah tut allahin izniyle bisey olmaz dikis atilmasindanda korkma cok zor bisey degil sonrasinda hareketlerin kisitlaniyo tabi biraz ama okadar olacak
canım dualarım seninle inşş sıkıntı olmayacakkgittim canım moralim bozuldu ondan girmek gelmedi içimden. doktor serviks boyun cok kisa dikise ihtiyaç var mutlaka ama plesanta rahim ağzında 18. haftaya kadar beklicem yukarı çekmesini dedi. sonra beklemeye de bilirim bu kısalık bir anda sifirlanabilir doğum başlar cuma günü tekrar gel vajinal muayene edicem karar vericez dedi. içerde kanama devam ediyo yatmaya devam et her an kanaman olabilir mutlaka arayip haber ver dedi o kadar kötü habere gözyaşlarıma engel olamadım tabi doktor üzülme her şey güzel olacak dedi ama çok korkuyorum inşallah yarın vajinal muayene de kötü bişey duymam duaniza ihtiyacım var
Oncesinde iki düşügüm vardi zaten oglumdada 16 haftalikken agri sanciyla gittim acil dikis atilmisti bana yani onceden belli degildi benim bakalim simdi 12+3 gunluk hamileyim tekrar bunda gerekmez insallahsana ne eden dikiş atıldı canım ya
Canım inşallah her şey yoluna girecek. Moral de çok önemli, sakin olmaya çalış. Bebişe hissettirme, bizimle her şeyi hissediyorlar biliyorsun. Bol bol dua et canım, Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.gittim canım moralim bozuldu ondan girmek gelmedi içimden. doktor serviks boyun cok kisa dikise ihtiyaç var mutlaka ama plesanta rahim ağzında 18. haftaya kadar beklicem yukarı çekmesini dedi. sonra beklemeye de bilirim bu kısalık bir anda sifirlanabilir doğum başlar cuma günü tekrar gel vajinal muayene edicem karar vericez dedi. içerde kanama devam ediyo yatmaya devam et her an kanaman olabilir mutlaka arayip haber ver dedi o kadar kötü habere gözyaşlarıma engel olamadım tabi doktor üzülme her şey güzel olacak dedi ama çok korkuyorum inşallah yarın vajinal muayene de kötü bişey duymam duaniza ihtiyacım var
Allah bağışlasın evladını teşekkür ederim moral verdiğin için. ben ilk bebegimi 20 haftalık kaybetmiştim o yüzden dikiş kesindi üzüldügüm o değil aslında dikise de yatmaya da her şeye hazırdım benim korkum plesantanin rahim ağzında olmasi o dikişi zorlaştırıyormus@leyl-i efruz arkadasim yazini ve uzuldugunu gorunce cvp yazmak geldi icimden.benimde ilk cocugumda 16 haftalikken dikis atilmisti saglikli bi sekilde dogum yaptim simdi 19 aylik oldu masallah sende icini ferah tut allahin izniyle bisey olmaz dikis atilmasindanda korkma cok zor bisey degil sonrasinda hareketlerin kisitlaniyo tabi biraz ama okadar olacak
canım korkma inş yukarı cıkacak benimde o riskim var işte plesanta asada bendedeAllah bağışlasın evladını teşekkür ederim moral verdiğin için. ben ilk bebegimi 20 haftalık kaybetmiştim o yüzden dikiş kesindi üzüldügüm o değil aslında dikise de yatmaya da her şeye hazırdım benim korkum plesantanin rahim ağzında olmasi o dikişi zorlaştırıyormuszaten plesantanın asagida olmasi demek erken doğum riski demek bende zaten serviks boyu kısa bide plesanta eklenince ondan çok üzüldüm ama her şeye gücü yeten Rabbim var bebeğime güç kuvvet verir inşallah çekebilir plesantayı yukarıya
ilk defa muayenesine gitmiştim doktorun iyiki gitmisim çok tatlı her seyi anlatıyor bebeğin her şeyini gösterdi bak kollarını hareket ettiriyor parmakları her şeyi var japon gözlü var mı ailede bebeğin gözleri yumuk olcak gibi dedi elim kadar bile değil ama nasıl güzel renkli gösterdi her şeyi oluşmuş Rabbim ömür verir inşallah. çok sağol canım Rabbim dualarimizi kabul etsincnm geçmiş olsun. doktorun ne güzel bilgilendirmiş,inşallah yarın güzel şeyler olur,dualarımız seninle cnm.
ilk defa muayenesine gitmiştim doktorun iyiki gitmisim çok tatlı her seyi anlatıyor bebeğin her şeyini gösterdi bak kollarını hareket ettiriyor parmakları her şeyi var japon gözlü var mı ailede bebeğin gözleri yumuk olcak gibi dedi elim kadar bile değil ama nasıl güzel renkli gösterdi her şeyi oluşmuş Rabbim ömür verir inşallah. çok sağol canım Rabbim dualarimizi kabul etsin
inşallah canım çok sağol yarın güzel haber getireyim inşallah cuma vakti dualarınız da beni unutmayıncanım dualarım seninle inşş sıkıntı olmayacakk
bebek hissetmiyor deseler Karalar baglıcam canım ama hissettiğini bildiğim için aglamamaya stres yapmamaya çalışıyorum sürekli konuşuyorum aşkım ben seni çok seviyorum sen anneyi bırakmazsın hadi spor yap biraz çek kendini yukarıya diye sürekli konuşuyorum inşallah güzel olacak hepimiz için her şeyCanım inşallah her şey yoluna girecek. Moral de çok önemli, sakin olmaya çalış. Bebişe hissettirme, bizimle her şeyi hissediyorlar biliyorsun. Bol bol dua et canım, Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.
Bizler de senin için dua edicez. Doktorunun da dediği gibi her şey güzel olacak, buna inan
serviks boyu iyiyse korkma canım 20. haftalardan sonra cekiyomus yukarıya ben dikişe engel diye korkuyorum çünkü çabuk çekmesi lazım dikiş atılabilmesi için ama her şeyin vakti var Rabbim bizim için en Hayırlı olanı nasip etsincanım korkma inş yukarı cıkacak benimde o riskim var işte plesanta asada bendede( dur bakalım içini ferah tut inş cıkaqcak yukarıya
Amin canım inşallah , ben çok inanıyorum . Lütfen sen de inan. Bebişin seni bırakmayacak, sana sımsıkı tutunacakbebek hissetmiyor deseler Karalar baglıcam canım ama hissettiğini bildiğim için aglamamaya stres yapmamaya çalışıyorum sürekli konuşuyorum aşkım ben seni çok seviyorum sen anneyi bırakmazsın hadi spor yap biraz çek kendini yukarıya diye sürekli konuşuyorum inşallah güzel olacak hepimiz için her şey
işte onu bi soramadım doktora bende canım yAserviks boyu iyiyse korkma canım 20. haftalardan sonra cekiyomus yukarıya ben dikişe engel diye korkuyorum çünkü çabuk çekmesi lazım dikiş atılabilmesi için ama her şeyin vakti var Rabbim bizim için en Hayırlı olanı nasip etsin
bende neraktan oluyorumm.kızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
aaa cok sevindimm ogrenmissin...
Once hayirlisi sagliklisi diyim ve darisi bna olsun diyede ekliyim.
bir oglum vr 2incisi kiz olur insallah Rabbim uygun gorurse
aaa cok sevindimm ogrenmissin...
Once hayirlisi sagliklisi diyim ve darisi bna olsun diyede ekliyim.
bir oglum vr 2incisi kiz olur insallah Rabbim uygun gorurse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?