2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar benim miniğimin son hali elini görünce bi tuhaf oldum yeni yeni anladım içimde bi bebek olduğunu :) tek bi sorunum var mide bulantıları,geçmedi hala beni çok sıkıntıya sokuyo,buna baktıkça sabret diyorum kendi kendime,Allah tüm annelerin yardımcısı olsun

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 80
Çok tatlı ya maşallah geçer canım ben bulantidan mahvolmustum ama bak 13. Haftada benim gecti

Ay canım benim tabiki seninle olacak merak etme. Aksini düşünmr bile alacaksın bebişini kucağına ozaman mutluluktan ağlarsın :)))

Kızlar dün her zaman gittiğim hastanede nöbetçi doktor abuk subuk konuştu yok kalınlaşma var bu erken doğuma düşüğe sebep olur yok progestana devam et. Ben hiç içmedim iğne yapıldı diyorum sen iç diyor doktoruma sormadan tabi içmem de. Ağrım var dediğim için mi bunları dedi bilmem ama ben hiç güvenmedim haftaya doktoruma gitcem. Bebek iyi dedi onu görünce zaten herşeyinunuttum:)) bişi söylemek için erken ama kız gibi dedi heveslenmek istemiyorum tabi

Herkese iyi günler.. bugun kontrolü olan herkes guzel haberlerle döner inşallah. . Butun gece elim karnimda yyudum belki bi Pıtırtı olur da hissederim diye.. cok ozledim içten gelen tekmeleri..

Ay ben de dinletmeye, kitap okumaya başlayacağım. 3 aydan sonra kayıt etmeye başlıyormuş çocukcağızlarımız :))
bizim hala çocuk gelişimi mezunu anaokulunda öğretmen o yüzden fazla ilgii daha transferden sonra konuşuyodu falan. bide ben kendi göbüşümün fotoğrafını çekiyorum haftada 1 falan sonra hepsini birleştiricem. bak annecim bu kadarcıktım senin yüzünden bu kadar oldum diycem :)

@leyl-i efruz günaydıınnn. hadi kalk bakalım annesi güzel haberleinizi bekliyoruz mübarek günde. Rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah, hastaneden mutlu dönüceksiniz bebişkocunla. kaçta gidiceksin canım?

bizimkide kıpır kıpırdı ilk defa bu kadar hareketli görmüştük çok şükür iyi olduğunu görmek yetmişti bide kafasına ultrasonu yiyince hepten hareketlendiydi :) dr iyi dedikçe benim gözlerim doldu, bide sonunda el salladı annesine merak etmeyin beni der gibi içim hepten rahat. 4 hafta çok zor geçmişti ama iyi olduğunu görünce rahatım şimdi bi sonraki kontrol 3 hafta sonra inşallah bakalım o zamana cinsiyetinide öğrenicezde hazırlıklar başlar artık ailelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…