mayısın ilk haftası bitiyoor sanrıım .. 3 lü tarama için belki haftaya giderim aslında 28 nde gbi gel demişti ama ben bi hafta önceden gidebilirim bakalım..
Kızlar benim miniğimin son hali elini görünce bi tuhaf oldum yeni yeni anladım içimde bi bebek olduğunu :) tek bi sorunum var mide bulantıları,geçmedi hala beni çok sıkıntıya sokuyo,buna baktıkça sabret diyorum kendi kendime,Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
Kızlar benim miniğimin son hali elini görünce bi tuhaf oldum yeni yeni anladım içimde bi bebek olduğunu :) tek bi sorunum var mide bulantıları,geçmedi hala beni çok sıkıntıya sokuyo,buna baktıkça sabret diyorum kendi kendime,Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
mayısın ilk haftası bitiyoor sanrıım .. 3 lü tarama için belki haftaya giderim aslında 28 nde gbi gel demişti ama ben bi hafta önceden gidebilirim bakalım..
Benimde 29 da randevum var merak ediyorum sipami kocaman olmuştur 1 aydır gormuyorum cinsiyetide kesinleşir arti.
Yakınmıs randevu tarihlerimiz ama ben de cokk ozledım yani merak içerisindeyim.. oyuzden bi hafta erken gidicek gibyim. 3 lü tarama yaptırcakmısın ? gittigimde onuda yaptırırım belki hem sorma ya cinsiyette artık belli olsun
bebek hissetmiyor deseler Karalar baglıcam canım ama hissettiğini bildiğim için aglamamaya stres yapmamaya çalışıyorum sürekli konuşuyorum aşkım ben seni çok seviyorum sen anneyi bırakmazsın hadi spor yap biraz çek kendini yukarıya diye sürekli konuşuyorum inşallah güzel olacak hepimiz için her şey
Kızlar dün her zaman gittiğim hastanede nöbetçi doktor abuk subuk konuştu yok kalınlaşma var bu erken doğuma düşüğe sebep olur yok progestana devam et. Ben hiç içmedim iğne yapıldı diyorum sen iç diyor doktoruma sormadan tabi içmem de. Ağrım var dediğim için mi bunları dedi bilmem ama ben hiç güvenmedim haftaya doktoruma gitcem. Bebek iyi dedi onu görünce zaten herşeyinunuttum:)) bişi söylemek için erken ama kız gibi dedi heveslenmek istemiyorum tabi
Herkese iyi günler.. bugun kontrolü olan herkes guzel haberlerle döner inşallah. . Butun gece elim karnimda yyudum belki bi Pıtırtı olur da hissederim diye.. cok ozledim içten gelen tekmeleri..
bizim hala çocuk gelişimi mezunu anaokulunda öğretmen o yüzden fazla ilgii daha transferden sonra konuşuyodu falan. bide ben kendi göbüşümün fotoğrafını çekiyorum haftada 1 falan sonra hepsini birleştiricem. bak annecim bu kadarcıktım senin yüzünden bu kadar oldum diycem :)
bizimkide kıpır kıpırdı ilk defa bu kadar hareketli görmüştük çok şükür iyi olduğunu görmek yetmişti bide kafasına ultrasonu yiyince hepten hareketlendiydi :) dr iyi dedikçe benim gözlerim doldu, bide sonunda el salladı annesine merak etmeyin beni der gibi içim hepten rahat. 4 hafta çok zor geçmişti ama iyi olduğunu görünce rahatım şimdi bi sonraki kontrol 3 hafta sonra inşallah bakalım o zamana cinsiyetinide öğrenicezde hazırlıklar başlar artık ailelerde