2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım insan elinde olmadan malesef çok üzüyor kendini..

Alahaa hamd olsun bin kere..
Evet direk dnasından bakılıyor cinsiyetine :)

Hepinize destekleri için cok cok tesekkür ederim

Günaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşüm ayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi

Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!

Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş

Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!

Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
Gözün aydın canim Senin adına çok sevindim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Cnm için rahat etmesini istiyorsan git. Agrin falan var mı.

canım yaa doktora git bence için rahat etsin... dikkatli ol emi... o baş dönmesi bende de çok oluyor toklukla açlıkla cok bi alakası yok onun canım benim...

kızlar benim karnım sürekli acıkıyor ya düzenli yemeğimi yiyorum öğün atlamıyorum ama karnımı tıka basa doldurmuyorum sonra rahatsız oluyorum mesela sabah 7 buçukta bir dilim ekmek bir yumurta peynir yağ falan yedim ama işe gelir gelmez hemen acıktım yine arada hep yanımda atıştırmalık elma salata kurabiye falan getiriyorum ama yetmiyor sürekli açım midem kazınıyor açlığı hisseder hissetmez hemen bi bayılcak hale geliyorum sizde de böyle oluyor mu??

Cnm için rahat etmesini istiyorsan git. Agrin falan var mı.

canım yaa doktora git bence için rahat etsin... dikkatli ol emi... o baş dönmesi bende de çok oluyor toklukla açlıkla cok bi alakası yok onun canım benim...
Gazdan dolayı hep ağrım var zaten ayırt edemiyorum o yüzden ağrım var mı diye dün gelmiştim dra bugün yine sıra aldım bekliyorum. 2 gün üst üste usg zararlı olmaz inş ama cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı da vurmuşum aciyor. İnsallah iyidir bebeklerim dualarınızı bekliyorum.

Cnm dra gitmen iyi olmuş. Usg nin zararı yok rahat ol. Geçmiş olsun kuzum

Kızlar merhaba.. ben dün sabahtan beri hastayım boğazım çok kötü yutkunamıyorum kolumu kaldırcak halim yok ve ateşim var gözlerimden alev çıkıyo.. gece de uyandım ateşten heralde.
İlaç içemiyoruz diye doktora gitmedim. Ateşlenmenin bebeğe zararı olur mu ki?
Napim sizzce?

Canım Doktor a git mutlaka ben de senin gibiydim antibiyotik verdi 2 kadın dogumcuya sorduk ikisi de aynı şekilde devam et iç dediler. Kar zarar hesabı yapıyoruz dedi doktor. Ateş enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı dedi. İğne bile oldum. Ateş enfeksiyon erken doğum düşük sebebi demişti doktorum. İhmal etme lütfen
Geçmiş olsun cnm.

Çok geçmiş olsi . Sikma canTE="zeynepzumra, pdüştüm bilmiyorum kafamı da vurmuşum aciyor. İnsallah iyidir bebeklerim dualarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
Cok gecmis olsun sikma canini haber et bize

Bencede doktora git ateslenmek tehlikeli bende 1 ay önce ateşlendim hastalandim hastanede serumla ateşimi dusurduler ve hap olarak parol veriyor günde 3 taneden fazla icmemelisin sadece

Canım benim ya geçmiş olsun korkulacak bişey yoktur geçen benim arkadaşım hamileyken karda çok feci düştü bişey olmadı ama bencede git için rahatlasin nasıl dusrugunu bilmiyorsun çünkü karnında bir ağrı varmı allah korusun seni ve bebişlerini

Saolasın cnm işte nasıl düştüğümü bilmediğim için endişeliyim alın tarafım aciyor karnımın üstüne düştüm demek ki. O yüzden endişelendiriyor beni. Ağrım hep var gazdan dolayı çok dayanılmaz değil ama var ağrım
Çok sıra var bekliyorum hala cnm

Korkutmak gibi olmasın canim ama bencede hemen bi acil e gitmelisin hamileyken ateslenmeyi bende iyi değil diye biliyorum ama korkulacak birsey yok grip bu serum takviyesiyle kendine geleceksindir eminim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…