Canım insan elinde olmadan malesef çok üzüyor kendini..kendini kahrettiğine değdi mi?????? eminim ki burdaki tüm arkadaşlarda çok dua etmiştir bende çok dua ettim burda yazdığın her msjı okuduğumda hep içimden rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dedim. allah büyük çok şükür bebeğin sağlıklıymış allaha bol bol şükret şükür namazı kıl birşeyler yap bence.bundan sonra üzme kendini bu kadar bebeğin için dene bunu sağlıklı minnoşun olucak daha ne ister insan :))) cinsiyetini nasıl öğrendin doktorun mu söyledi yoksa test sonucunda mı yazıyor??
Gözün aydın canim Senin adına çok sevindim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsinKızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!
Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş
Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!
Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
Cnm için rahat etmesini istiyorsan git. Agrin falan var mı.Günaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
canım yaa doktora git bence için rahat etsin... dikkatli ol emi... o baş dönmesi bende de çok oluyor toklukla açlıkla cok bi alakası yok onun canım benim...Günaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
Hersey yolunda allaha sukur cinsiyetini sormadim dr da soylemedi :)inşallah güzel haberlerle ayrılırsın canım cinsiyet söylerse muhakkak haber ver :))
Cnm için rahat etmesini istiyorsan git. Agrin falan var mı.
Gazdan dolayı hep ağrım var zaten ayırt edemiyorum o yüzden ağrım var mı diyecanım yaa doktora git bence için rahat etsin... dikkatli ol emi... o baş dönmesi bende de çok oluyor toklukla açlıkla cok bi alakası yok onun canım benim...
Cnm dra gitmen iyi olmuş. Usg nin zararı yok rahat ol. Geçmiş olsun kuzumGazdan dolayı hep ağrım var zaten ayırt edemiyorum o yüzden ağrım var mı diyedün gelmiştim dra bugün yine sıra aldım bekliyorum. 2 gün üst üste usg zararlı olmaz inş ama cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı da vurmuşum aciyor. İnsallah iyidir bebeklerim dualarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun cnm çok sıra var bekliyorum şimdi. Nasıl bayıldım anlamadımCnm dra gitmen iyi olmuş. Usg nin zararı yok rahat ol. Geçmiş olsun kuzum
Canım Doktor a git mutlaka ben de senin gibiydim antibiyotik verdi 2 kadın dogumcuya sorduk ikisi de aynı şekilde devam et iç dediler. Kar zarar hesabı yapıyoruz dedi doktor. Ateş enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı dedi. İğne bile oldum. Ateş enfeksiyon erken doğum düşük sebebi demişti doktorum. İhmal etme lütfenKızlar merhaba.. ben dün sabahtan beri hastayımboğazım çok kötü yutkunamıyorum kolumu kaldırcak halim yok ve ateşim var gözlerimden alev çıkıyo.. gece de uyandım ateşten heralde.
İlaç içemiyoruz diye doktora gitmedim. Ateşlenmenin bebeğe zararı olur mu ki?
Napim sizzce?
Bencede doktora git ateslenmek tehlikeli bende 1 ay önce ateşlendim hastalandim hastanede serumla ateşimi dusurduler ve hap olarak parol veriyor günde 3 taneden fazla icmemelisin sadeceKızlar merhaba.. ben dün sabahtan beri hastayımboğazım çok kötü yutkunamıyorum kolumu kaldırcak halim yok ve ateşim var gözlerimden alev çıkıyo.. gece de uyandım ateşten heralde.
Napim sizzce?
Canım benim ya geçmiş olsun korkulacak bişey yoktur geçen benim arkadaşım hamileyken karda çok feci düştü bişey olmadı ama bencede git için rahatlasin nasıl dusrugunu bilmiyorsun çünkü karnında bir ağrı varmı allah korusun seni ve bebişleriniGünaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
Saolasın cnm işte nasıl düştüğümü bilmediğim için endişeliyim alın tarafım aciyor karnımın üstüne düştüm demek ki. O yüzden endişelendiriyor beni. Ağrım hep var gazdan dolayı çok dayanılmaz değil ama var ağrımCanım benim ya geçmiş olsun korkulacak bişey yoktur geçen benim arkadaşım hamileyken karda çok feci düştü bişey olmadı ama bencede git için rahatlasin nasıl dusrugunu bilmiyorsun çünkü karnında bir ağrı varmı allah korusun seni ve bebişlerini
Hey maşallah çok şükür hep böyle iyi haberlerle gelelimHersey yolunda allaha sukur cinsiyetini sormadim dr da soylemedi :)
Korkutmak gibi olmasın canim ama bencede hemen bi acil e gitmelisin hamileyken ateslenmeyi bende iyi değil diye biliyorum ama korkulacak birsey yok grip bu serum takviyesiyle kendine geleceksindir eminim çok geçmiş olsunKızlar merhaba.. ben dün sabahtan beri hastayımboğazım çok kötü yutkunamıyorum kolumu kaldırcak halim yok ve ateşim var gözlerimden alev çıkıyo.. gece de uyandım ateşten heralde.
Napim sizzce?
Tabiki mazur goruyiruz allah yardim etsin insallah cnmCanim benim yanlış anlamadım kesinlikle :) sirinlik yapma peşindeydim sadecehani beni mazur görün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?