canim hamilelik vitaminleri bulanti yapar her zaman biraz. cunku cok cesit vitamin oluyo icinde. gun icinde aldigin saati degirmeye calis bakalim, belki faydasi olur. yemektem hemen sonra deneyebilirsin. ben mesela gece yataga girmeden hemen once aliyorum ki fazla midemi kaldirmasin diye. bir de benim ilk hamilelikte 4 aya kadar devam etmisti bulantilarim, ama sonra kesildi, vitamini almam da kolaylasti.
İyi akşamlar kızlar bulantılarıma rağmen özür dileyerek söylüyorum canım aşırı derecede kelle paça istiyor artık dayanamadım eşim almaya gitti. Adanada yaşıyorum ben malum şırdan paça burada boldur artık rüyalarıma girdi. Sakatat önerilmiyor ama yemezsem hasta olacam gibi hissediyorum suyundan mı içsem acaba sadece
canım ben de previt diye multivitamin kullanıyorum aynı içerikleri decavitle. doktor bana dedi ki sabah içme mide bulantısını tetikleyebilir öğleden sonra iç dedi. sen gece içiyosun daha iyi. sabah içsen daha kötü olurmuş
İyi akşamlar kızlar bulantılarıma rağmen özür dileyerek söylüyorum canım aşırı derecede kelle paça istiyor artık dayanamadım eşim almaya gitti. Adanada yaşıyorum ben malum şırdan paça burada boldur artık rüyalarıma girdi. Sakatat önerilmiyor ama yemezsem hasta olacam gibi hissediyorum suyundan mı içsem acaba sadece
ye cnm hicbir sey olmaz bende cok severim kelle paca iskembe herturlu sakatati yerim igrencsin diyo kocam bana o hicbirini yemez bence agzinin tadını bilmiyor
öf canım cekti ya. bikere den bişey olmaz bende yedim güvenilir biyerden olsun ama bizde Annem yapıyor çok güzel bence de yemeyenler ağzının tadını bilmiyor sarımsak da koy limon sık oooh mis :) bu arada bende adanaliyim
Kizlar bu benim ikinci gebeligim kurtaj ve düşükler haric . Ilk kizimida bu haftalarda hissetmistim simdi hatta suan elimi karnima koydum kipirtilar basladi. Bağırsak hareket leri degil resmen hissettim cok güzel bi duygu
Kizlar bu benim ikinci gebeligim kurtaj ve düşükler haric . Ilk kizimida bu haftalarda hissetmistim simdi hatta suan elimi karnima koydum kipirtilar basladi. Bağırsak hareket leri degil resmen hissettim cok güzel bi duygu
Ne güzel maşallah peki bişey sorucam elinizi bastırıyor musunuz hissetmek için yoksa sadece dokunuyor musunuz? Mesela doktor ultrasonda baya bastırıyor
öf canım cekti ya. bikere den bişey olmaz bende yedim güvenilir biyerden olsun ama bizde Annem yapıyor çok güzel bence de yemeyenler ağzının tadını bilmiyor sarımsak da koy limon sık oooh mis :) bu arada bende adanaliyim [/QUOTE
Yaa çok özür dilerim valla mecbur kaldığım için yazdım :) ama yedim napim inşallah birşey olmaz.. Bu arada doktorunuz kim acaba öğrenmemde bi sakınca yoksa
ye cnm hicbir sey olmaz bende cok severim kelle paca iskembe herturlu sakatati yerim igrencsin diyo kocam bana o hicbirini yemez bence agzinin tadını bilmiyor
Gerçekten çok hoş yani biz adanalı olarak çok içindeyiz heryerde şırdan paçacı var bize hoş geliyor ama hiç yemeyenler çok yadırgıyor ve iğreniyor kokusundan görüntüsünden :)
Gerçekten çok hoş yani biz adanalı olarak çok içindeyiz heryerde şırdan paçacı var bize hoş geliyor ama hiç yemeyenler çok yadırgıyor ve iğreniyor kokusundan görüntüsünden :)
Gunaydinlar,hayirli pazarlar herkese
Biz de dun doktora gittim.minigim bacak bacak ustune atmis keyif yapiyordu.doktor her sey yolunda dedi,masallah.1 ay sonra görüşelim dedi.ozlerim ama