2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok teşekkür ediyorum darısı bana inşallah geçer

İyi akşamlar kızlar bulantılarıma rağmen özür dileyerek söylüyorum canım aşırı derecede kelle paça istiyor artık dayanamadım eşim almaya gitti. Adanada yaşıyorum ben malum şırdan paça burada boldur artık rüyalarıma girdi. Sakatat önerilmiyor ama yemezsem hasta olacam gibi hissediyorum suyundan mı içsem acaba sadece

Aynen canım ama benim bulantılarım çok düzensiz gece bile şiddetlenebiliyor çoğu zaman

Nasıl bir tadı var acaba ben hiç yemedim sakatat vs hiçbirşeyi

Kelle paca ben de iciyorum hatta ciger de yiyorum dr. A cigeri danismistim tabiki ye dedi ama kellepaca aklima gelmedi sormak

ye cnm hicbir sey olmaz bende cok severim kelle paca iskembe herturlu sakatati yerim igrencsin diyo kocam bana o hicbirini yemez bence agzinin tadını bilmiyor

öf canım cekti ya. bikere den bişey olmaz bende yedim güvenilir biyerden olsun ama bizde Annem yapıyor çok güzel bence de yemeyenler ağzının tadını bilmiyor sarımsak da koy limon sık oooh mis :) bu arada bende adanaliyim

Kizlar bu benim ikinci gebeligim kurtaj ve düşükler haric . Ilk kizimida bu haftalarda hissetmistim simdi hatta suan elimi karnima koydum kipirtilar basladi. Bağırsak hareket leri degil resmen hissettim cok güzel bi duygu
Ne güzel maşallah peki bişey sorucam elinizi bastırıyor musunuz hissetmek için yoksa sadece dokunuyor musunuz? Mesela doktor ultrasonda baya bastırıyor

Hafif bastirdigim oluyor dr bugun karnimi oyle bi bastirdi ki bir saat acisini hissettim o yuzden hafif bastiriyorum ara ara

Nasıl bir tadı var acaba ben hiç yemedim sakatat vs hiçbirşeyi
Gerçekten çok hoş yani biz adanalı olarak çok içindeyiz heryerde şırdan paçacı var bize hoş geliyor ama hiç yemeyenler çok yadırgıyor ve iğreniyor kokusundan görüntüsünden :)

Gerçekten çok hoş yani biz adanalı olarak çok içindeyiz heryerde şırdan paçacı var bize hoş geliyor ama hiç yemeyenler çok yadırgıyor ve iğreniyor kokusundan görüntüsünden :)
Canım ama arastırdım biraz kelle, paça vs doğal şifaymış ve çok faydalıymış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…