2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar hayırlı akşamlar ben inşallah güzel haberlerle geldim yani yine içte kanama var plesanta asagida ama çok şükür serviks boyum iyi doktor dikise gerek yok 18. haftada bakıcam tekrar dedi ama benim 18. haftada sancılarım başlamıştı ilk hamileligimde dedim şu an serviks boyu iyiyken dikiş atmam tıbbi bir hata olur unutma Allahın dediği olur sen yatmaya devam et dedi o bile yetti çok şükür 2 haftadır hiç kısalma olmadı inşallah olmaz :)

Insallah cnm benm inan dualar ettim rabbim bagislasin kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Insallah

Canım allah yardımcın olsun.zorlugununu sonu selamet olacak insallah..

Arkadaşlar bitki çayları yasak ama gaz için rezene içen var mı acaba?

Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!

Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş

Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!

Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
Gozun aydin canimmmm cook sevindim iyi olmasina. Oyy bi de kizin olacak masalah. Benim bebisimin dogum tatihi de 19 ekimde aramizda bir gun var. Yarin bende doktora gidicem. Sana doktor kesin kiz mi dedi. Merak edilrum bana ne diycek

Sedebu tatlım adına çok sevindim Rabbim daim etsin kasım anneleri olarak duacınız.
Ayy canım benim yaa kız nasıl özledim seni,sizi Seviyorum sizi,Allah razı olsun,İnşallah dualarımız gerçek olur ve İnşallah bu defa sağlıkla alırım kucağıma canım benim,çok sağolun,herkese kucak dolusu sevgiler selamlar

Ayy demiştim içime doğmuştu yaa çok sevindimsimdi üzülerek geçirdiğin günleri hemen telafi et bebişinle

Gözün aydın canım..çok şükür..cinsiyeti harmony testi sonucu mu söylediler.cinsiyet söylenmesi yasak die biliyorum.gecen yıl ben de yaptırmıştım test.

Arkadaslar buarada benim altta bazı şeylerden tiksinti duyuyorsaniz, vitamin ve minerallerden mahrum kalmadiginizdan emin olun demiş yazıda, benim durumum tamda bu işte çok kusmadığım halde 2 ayda 3 kilo vermisim. Dr. A soracağım pazartesi inş. iyi haberler alırım bende

Bizde seni opuyoruz doğur şu bebenide gazıyla uğraşak hadi:)

canim hamilelik vitaminleri bulanti yapar her zaman biraz. cunku cok cesit vitamin oluyo icinde. gun icinde aldigin saati degirmeye calis bakalim, belki faydasi olur. yemektem hemen sonra deneyebilirsin. ben mesela gece yataga girmeden hemen once aliyorum ki fazla midemi kaldirmasin diye. bir de benim ilk hamilelikte 4 aya kadar devam etmisti bulantilarim, ama sonra kesildi, vitamini almam da kolaylasti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…