2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!

Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş

Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!

Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!

canim ya cook sevindim, Allah herkesin yuzunu boyle guldursun insallah. okudum kadariyla hamileligi zor ve/veya riskli gecen arkadaslar var, insallah senin bu sevincin onlara da sirayet eder :)

Gözün aydın canım..çok şükür..cinsiyeti harmony testi sonucu mu söylediler.cinsiyet söylenmesi yasak die biliyorum.gecen yıl ben de yaptırmıştım test.
Evet canım o test sonucunda soylediler.

Gecen sene ne için yaptırdın? Sonucu noldu?

Kızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benim yaa üzme kendini ama bu durum hiç iyi değil biliyorsun di mi doktora gidip tedavi olsan ya da ne biliyim çok makale var okb ile basetmek için... onları okusan... esinle konuş bu durumu bunun senin elindeki bi durum olmadığını falan... inan anlayışla karşılasa daha rahat atlatacaksiniz... bi de ben bi program izlemiştim okb den kurtulmanın en iyi yolu yaptığınız şeyleri yapmaya yapmaya yavaş yavaş azaltarak oluyormuş ki bu konuda en iyi doktor sensin... yavaş yavaş azaltmaya çalış bu durumu :) kendini üzme emi... bak bebisinde hisseder ama... toparla kendini esinle konuş bu konuda yüklenmesin sana sende azaltmaya çalış ...

Canm allah yardimcin olsun tabiki mazur goruyoruz ben elestiri olarak solemedim yanlis anlama allah yardimcin olsun darisi finalleri de verip mezun olmana olsun
Canim benim yanlış anlamadım kesinlikle :) sirinlik yapma peşindeydim sadece hani beni mazur görün diye

Çok sağol canım.burdurda yasıyorum.sadece devlet hastanesi var.tek hastane yani.
Burdur diyince burnumun diregi sizladi nasil ozlemisim egitim fak. Mezunuyum otogarin karsisina denk disuyordu hastane bundan tam 12 yil once hala ozel hastane yapilmadi mi ..Ne olursa olsun bende yeri cok farklidir gozlerim doldu hamilelikten duygusala bagladim kusura bakma

Canım sen çok dolmuşsun sendekisendeki bu hastalığın tedavisi vardır sen etrafından çok kendine edikolaymi kolaymi hamile hamile bu işleri yapmak ki deterjan özellikle çamaşır suyu hamilelerde yasak kullanmamaya çalış elinde değil anlamaya çalışıyorum seni ama bence sen bunun çaresine bak senin mutsuz olmanın sebebi bu hastalık inşallah atlatirsin

Kendi iyiliğin ve bebeğinin sağlığı için bir an önce doktora görünmelisin, rahatsızlığının tıbbi adı obsesif kompulsif olarak geçiyor, konuyu biraz araştırıp bir uzman doktor bul bence. Zira hamilelikte aşırı kimyasala maruz kalmak bebeğe çok zararlı, Allah korusun kansere yol açabilir. Eşinle de konuş sana destek olsun tedavine başla bir an önce. Boşuna da üzme kendini her şeyin bir çaresi ve yolu muhakkak vardır, Allah daha büyük dertlerden korusun.

Evet canım o test sonucunda soylediler.

Gecen sene ne için yaptırdın? Sonucu noldu?

Bizde de risk 1/250 cıkmıstı kanla ilgili olan deger canım o yüzden yaptırdık.ama bize yasalar geregi cinsiyet söyleyemiyoruz dediler.normalde yüzde yüz belli oluyomus cinsiyet kromozomlar incelendiği için.cok şükür temiz cıkmıstı.kızım allaha binlerce şükür sağlıklı.ama tabi anne için ne kadar zor bunu en ii ben bilirim.şimdi bile o günler aklıma gelince dayanamam aglarım.ama sakin olmak lazım.bu konuyu geçen yıl cok arastırmıştım
Çok hassas bir taramaymış ikili test.ve hata payı oluyomuş.doktorumda söyledi.risk grubunda cıkan cok hasta oluyo ama yüzde 99 saglıklı bebek dünyaya geliyo diye

Mrb canım.Burdur da hersey aynı :).. Hastane aynı yerinde ama otogar taşındı.ne özel hastane var ne bi alışveriş merkezi.ama küçük sakin bi şehir. :)

Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!

Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş

Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!

Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
kendini kahrettiğine değdi mi?????? eminim ki burdaki tüm arkadaşlarda çok dua etmiştir bende çok dua ettim burda yazdığın her msjı okuduğumda hep içimden rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dedim. allah büyük çok şükür bebeğin sağlıklıymış allaha bol bol şükret şükür namazı kıl birşeyler yap bence.bundan sonra üzme kendini bu kadar bebeğin için dene bunu sağlıklı minnoşun olucak daha ne ister insan :))) cinsiyetini nasıl öğrendin doktorun mu söyledi yoksa test sonucunda mı yazıyor??

Günaydın kizlar cok heyecanliyim ikili test icin dr a geldimmm
Gunaydin hayirli haberlerini ve cinsiyeti bekliyoruz..benim dr randevum var ense ve burun kemigine bakilacak risk varsa kan verecegim,hayirlisi insallah..kuzumu da cok ozledim ne güzel 11 de idi randevum ameliyat var die 3 otuz a ertelendi,sonuc iyi olsn da

cnm bencede bir uzmana görünmelisin cunku agirlastikca hamilelik dahada cok yipratacak seni bu konuda esinlede konusmanda fayda var sanırım suanda ki stres sanada bebeginede cok zararli uzme kendini

Canım okb nasıl zor olduğunu biliyorum. Trt de bunun için yapılan programlar var ve orada şahit oldum
ama bunun için psikolojik destek alman gerekiyor. peki sen hiç bir psikologa göründün mü ?

sevgili ekim annelleri vizelerimi atlatmış bulunuyorum :) tekrardan aktif olarak döndüm görev başına eklenmek isteyen arkadaşlar bilgilerini beni etiketleyerek yazsınlar :) ve cinsiyet öğrenen annelerde cinsiyeti beli ise ismi de eklesinler :) hepinize büsbüyük sevgiler :) güzel haberler alan annelerimizi de tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…