Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!
Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş
Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!
Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
Evet canım o test sonucunda soylediler.Gözün aydın canım..çok şükür..cinsiyeti harmony testi sonucu mu söylediler.cinsiyet söylenmesi yasak die biliyorum.gecen yıl ben de yaptırmıştım test.
Canim benim yaaKızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
Canim benim yanlış anlamadım kesinlikle :) sirinlik yapma peşindeydim sadeceCanm allah yardimcin olsun tabiki mazur goruyoruz ben elestiri olarak solemedim yanlis anlama allah yardimcin olsun darisi finalleri de verip mezun olmana olsun
Burdur diyince burnumun diregi sizladi nasil ozlemisim egitim fak. Mezunuyum otogarin karsisina denk disuyordu hastane bundan tam 12 yil once hala ozel hastane yapilmadi mi ..Ne olursa olsun bende yeri cok farklidir gozlerim doldu hamilelikten duygusala bagladim kusura bakmaÇok sağol canım.burdurda yasıyorum.sadece devlet hastanesi var.tek hastane yani.
Canım sen çok dolmuşsun sendekisendeki bu hastalığın tedavisi vardır sen etrafından çok kendine edikolaymi kolaymi hamile hamile bu işleri yapmak ki deterjan özellikle çamaşır suyu hamilelerde yasak kullanmamaya çalış elinde değil anlamaya çalışıyorum seni ama bence sen bunun çaresine bak senin mutsuz olmanın sebebi bu hastalık inşallah atlatirsinKızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
Kızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
Evet canım o test sonucunda soylediler.
Gecen sene ne için yaptırdın? Sonucu noldu?
Burdur diyince burnumun diregi sizladi nasil ozlemisim egitim fak. Mezunuyum otogarin karsisina denk disuyordu hastane bundan tam 12 yil once hala ozel hastane yapilmadi mi ..Ne olursa olsun bende yeri cok farklidir gozlerim doldu hamilelikten duygusala bagladim kusura bakma
kendini kahrettiğine değdi mi?????? eminim ki burdaki tüm arkadaşlarda çok dua etmiştir bende çok dua ettim burda yazdığın her msjı okuduğumda hep içimden rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dedim. allah büyük çok şükür bebeğin sağlıklıymış allaha bol bol şükret şükür namazı kıl birşeyler yap bence.bundan sonra üzme kendini bu kadar bebeğin için dene bunu sağlıklı minnoşun olucak daha ne ister insan :))) cinsiyetini nasıl öğrendin doktorun mu söyledi yoksa test sonucunda mı yazıyor??Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!
inşallah güzel haberlerle ayrılırsın canım cinsiyet söylerse muhakkak haber ver :))Günaydın kizlar cok heyecanliyim ikili test icin dr a geldimmm
Gunaydin hayirli haberlerini ve cinsiyeti bekliyoruz..benim dr randevum var ense ve burun kemigine bakilacak risk varsa kan verecegim,hayirlisi insallah..kuzumu da cok ozledim ne güzel 11 de idi randevum ameliyat var die 3 otuz a ertelendi,sonuc iyi olsn daGünaydın kizlar cok heyecanliyim ikili test icin dr a geldimmm
Canimm cok sevindim insallah saqsalim alirsin kizini kucağina hep boyle mutlu olKızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!
cnm bencede bir uzmana görünmelisin cunku agirlastikca hamilelik dahada cok yipratacak seni bu konuda esinlede konusmanda fayda var sanırım suanda ki stres sanada bebeginede cok zararli uzme kendiniKızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
Kızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?