Ben geldim kızlaaar kontrolüm çok şükür iyi geçtiGelişimi iyi olması gerektiği gibi dedi,D:10.15 cm diyor bu boyu mu bilmiyorum ama boyunu ölçmedi geçen seferlerdeki gibi . Kabızlık için günde yarım saat Yürü , yeşil Yapraklı sebzeler ye , kuru incir kuru Kayısı ye, bol su iç , maydanoz suyu iyi geliyorsa içebilirsin ama haftada 2 den fazla Olmasın dedi , mustelanın çatlak kremi eşantiyonu verdi hemşire, Güneş kremi için liyerac mı dedi ne dedi unuttum reçetenin arkasına yazmıştı hemşireyi arayıp soracağım.. 3 haftada 1 kilo almışım , gece kendiliğinden yüzüstü yatıyorsan sorun olmaz zaten ilerledikçe yatamayacaksın dedi , özellikle karnının üstüne yatma dedi.. Eğer süt yoğurt giyemiyorsan kalsiyum yazacağım dedi yiyorum dedim yazmadı, devit-3 damlası yazdı ( benim zaten Demir eksikliğim vardı gebeliğin Başında belli olmuştu ama ilk 3 ay damla verilemez demişlerdi..magnezyum yazdı suda eritilip içilenden, kan ilacını değiştirdi kabız yaptı diye , ferrum Ford yazdı.Artık cinsiyeti söylersiniz herhalde dedim , eğer gösterirse söylerim tabi dedi , bacak arası dolu erkek dedi , ama yüzde yüz diyemem dedi biraz daha baktı gördünüz mü bacak arası bu dedi çook mutlu oldum öyle diyince ya anlatamam size , Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin .. Benim kızım vardı , hamileliğimin başından beri erkek diye hissediyordum , istediğim için mi acaba diyordum değişmiş hislerim doğruymuş sanırım , değişir mi sizce kızlar , nasıl garantici bi doktor yaaa, 13. Haftada şüphelerim var ama net bişey diyemem Demişti, 16. Haftada böyle dedi...Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ben 1 ay daha acaba mı diye yaşayacağım galiba eşim de yanımdaydı , bundan sonra erik yeme tatlı ye dedi ne alaka dedim ye tatlıyı doğur hakkıyı dedi
Böyle işteee güzel Cumartesi , seni seviyorum
Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bi haftasonu diliyorum , sevgiler