2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben geldim kızlaaar kontrolüm çok şükür iyi geçtiGelişimi iyi olması gerektiği gibi dedi,D:10.15 cm diyor bu boyu mu bilmiyorum ama boyunu ölçmedi geçen seferlerdeki gibi . Kabızlık için günde yarım saat Yürü , yeşil Yapraklı sebzeler ye , kuru incir kuru Kayısı ye, bol su iç , maydanoz suyu iyi geliyorsa içebilirsin ama haftada 2 den fazla Olmasın dedi , mustelanın çatlak kremi eşantiyonu verdi hemşire, Güneş kremi için liyerac mı dedi ne dedi unuttum reçetenin arkasına yazmıştı hemşireyi arayıp soracağım.. 3 haftada 1 kilo almışım , gece kendiliğinden yüzüstü yatıyorsan sorun olmaz zaten ilerledikçe yatamayacaksın dedi , özellikle karnının üstüne yatma dedi.. Eğer süt yoğurt giyemiyorsan kalsiyum yazacağım dedi yiyorum dedim yazmadı, devit-3 damlası yazdı ( benim zaten Demir eksikliğim vardı gebeliğin Başında belli olmuştu ama ilk 3 ay damla verilemez demişlerdi..magnezyum yazdı suda eritilip içilenden, kan ilacını değiştirdi kabız yaptı diye , ferrum Ford yazdı.Artık cinsiyeti söylersiniz herhalde dedim , eğer gösterirse söylerim tabi dedi , bacak arası dolu erkek dedi , ama yüzde yüz diyemem dedi biraz daha baktı gördünüz mü bacak arası bu dedi çook mutlu oldum öyle diyince ya anlatamam size , Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin .. Benim kızım vardı , hamileliğimin başından beri erkek diye hissediyordum , istediğim için mi acaba diyordum değişmiş hislerim doğruymuş sanırım , değişir mi sizce kızlar , nasıl garantici bi doktor yaaa, 13. Haftada şüphelerim var ama net bişey diyemem Demişti, 16. Haftada böyle dedi...Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ben 1 ay daha acaba mı diye yaşayacağım galiba eşim de yanımdaydı , bundan sonra erik yeme tatlı ye dedi ne alaka dedim ye tatlıyı doğur hakkıyı dedi
Böyle işteee güzel Cumartesi , seni seviyorum
Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bi haftasonu diliyorum , sevgiler

Kizlar merhabalar.ben 14 haftadayim.bir kac gundur carpintim ve nabizda artis var 110 lara cikiyor olctugumde.korkuyorum benm gibi olan var mi

Bende de aynı durum söz konusu 3 saati geçmiyor sürekli acikiyorum leblebi krater vs ile idare ediyorum sürekli

Kizlar merhabalar.ben 14 haftadayim.bir kac gundur carpintim ve nabizda artis var 110 lara cikiyor olctugumde.korkuyorum benm gibi olan var mi
Benimde carpintim var iki uc gundur boyle sanki nefes alamiyorum gibi hemen temiz havaya cikiyorum biraz azaliyor

Merhaba arkadaşlar ben de doktora gorundumbebegim saglikliymis dr ilk ultrasonu actiginda karnimda hareket ediodu ve bildiginiz kendini atiodu sanki sonra rahatsiz oldu bence yavrum sirtini dondu annesi ile babasina. Dr cok ugrasti donmesi icin ama o saklandi. Hi bu arada dr buyuk ihtimal oglan ama 1 ay sonra gel kesinleştirelim dedi. kizlarda bilmem bisey olusmuyormus erkeklerde olusuomus o benim sipacikta olusmus. yavrumu gordum ya dunyalar benimmm oldu ve cook tatliydiii.

MarV-el merhaba. Ben göç uzmaniyim. Konyadayim. Yaşim 26. Ilk bebegim. Bebegimin dogum tarihi 19.10.2016 insallah. Bir de kesin olmamakla birlikte bebegimin cinsiyeti erkek.

kizlar nasilsiniz ya ben cok halsiz yorgunum isi biraktim artik evdeyim hicbiseye yetisemiuorum misafir almak yada misafirlige gitmek istemiyorum saat cok gec oluyo cunku donuste sizlerde boylemisiniz hic eneejim yok ogluma zor bakiyorum temizlik falan hak getire zaten

İkiz mi bekliyorsunuz?

Cok tesekkurler canim saglikliya icim rahat . Herkes ins cok guzel bi hamilelik gecirir . Gerci ama mide yanmalarim basladi dunden beri
Canım benımde mide bulantılarım geri geldi.. Ama allah baska dert vermesin bunlar birsey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…