2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar şu pazar gününde benim gibi erkenden kalkan varmı ya off karnım sürekli ağrıyor içi aciyor resmen ama sürekli ne zaman geçecek ya
Ben de alışkanlıktan erken uyaniyorum,afedersiniz tuvalet ihtiyaci sebebebiyle,fakat senin karnin niye agriyor ki doktoruna sordun mu?

Günaydın kızlar..
çok hastaym dra gittim dün acile, boğazlarm iltihaplanmış, gitmişken kendi druma da çıktım bebek iyinidir çok ateşlendim diye baktık iyiydi bi sıkıntı yok şükür...

Nabzini olctunmu hic peki.netten baktim artis normalmis ama insan yinede tedirgin oluyo
Hayir olcmedim biraz uzandim gecmedi hemen temiz havaya ciktim bir azaldi ama cok korkdum bisey olucak diye cok sukur birsey olmadi demek ki normalmis

Kızlarr bende 2li testimi verdim.. Gerçi kadın damarı bulamadı herhalde inanılmaz bir acıyla oldu.. Ense 1.1 mm. burun kemiği oluşmuş çok şükür. boyuda 7 cm :)) umarım test sonuçlarıda güzel gelir de sorunsuz atlatırız. Hee bu arada pipili dedi % 99 :))) Herkes dualarımda umarım hepimiz sorunsuz geçiririzz hamişliklerimiziii

Çok şükür, inşallah sonuç ta temiz çıkacak .. Hayırlı olsun oğluşun, bana da dün erkek dedi ama kesin değil, 16. Haftadayım bacak Arasını gösterdi bakın dolu dedi, ama kesin değil dedi , size nasıl %99 diyorlar , 11. Haftada öğrenmişti arkadaş.. Benim doktorda sorun var herhalde

adanaliyim ama Adana da değilim şuanda istanbulda yaşıyorum. doktorum um adı Beyhan hnm sema hastanesi.ama ben sormadan yemis tim bişey de olmadı çok sukur maydanoz bile hergün yemedik ce skinti olmaz diyor doktorlar yani korkma canım inslh bişey olmaz

Canim benim dpktor da oglana benziyor buyuk ihtimal erkek ama 1 ay sonra gel kesinleştirelim dedi. Kesin demedi. Her ihtimale karsi acik kapi birakti.

Canım ama arastırdım biraz kelle, paça vs doğal şifaymış ve çok faydalıymış .
Evet normalde gribe kırık çıkığa bile iyi geliyormuş. Hamilelerde önerilmiyor ama bence iyi temiz yapıldığı takdirde yenilir. Allah korusun toksaplazma hastalığına sebep olabiliyormuş

Aminn inşallah sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı

Kızlar bende geldim 11 ocak son adet tarihim. Ama o zamandan bu zamana yatiyorum. İki tane dusug oldugu icim malesef yaklasik 15 gun once doktor erkege benziyor dedi ama son cuma gittim bacaklarini kapatmis gostermiodu. Ne zaman ögrenicem cinsiyeti ben bide ilac küpü oldum. Her gun kan sulandirici igne, hergun alttan progestan jel, demir hapi, b12, magnezyum, troit hapi. Simdi bide bacak agrilarim basladi, iki dakka yurumiyim hemen ertesi gun sanki saatlerce yurumusum gibi agriyor bacaklarim. Benim gibi sorunlu hamişlik geciren varmi

Hoşgeldin tatlım:) genelde herkes bişeyler yaşamış,ya da yaşıyor burda da...İnşallah sağlıkla kolaylıkla alırız bu defa hepimiz kucağımza bebişlerimizi.Benim ileri dönem bir kaybım vardı,test sonuçlarına göre gerekli olmasa da önelem olarak bana da verdiler kan sulandırıcı,8.haftamdan beri kullanıyorum.Hamile kaldığımı öğrendikten hemen sonra zaten coraspine başlamıştım.3 kere de pregesteron iğne oldum.Bi de folik asit içiyordum,folik asiti bırakıyorum vitamin ilacına başlıyorum.Yalnız değilsin kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…