- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Ay Rabbim sanada kolaylik versin. Ben bugun agladim sinirden Allah affetsin ama toparladim sonra. Bacagim cok agriyor, bulantim bi geciyor bi basliyor. Bugunde bulantili bi gun. Ah şu zan bi gecsede hepimiz bi avazda dogursak saglikli bebislerimiziHoşgeldin tatlım:) genelde herkes bişeyler yaşamış,ya da yaşıyor burda da...İnşallah sağlıkla kolaylıkla alırız bu defa hepimiz kucağımza bebişlerimizi.Benim ileri dönem bir kaybım vardı,test sonuçlarına göre gerekli olmasa da önelem olarak bana da verdiler kan sulandırıcı,8.haftamdan beri kullanıyorum.Hamile kaldığımı öğrendikten hemen sonra zaten coraspine başlamıştım.3 kere de pregesteron iğne oldum.Bi de folik asit içiyordum,folik asiti bırakıyorum vitamin ilacına başlıyorum.Yalnız değilsin kısacası
Ay Rabbim sanada kolaylik versin. Ben bugun agladim sinirden Allah affetsin ama toparladim sonra. Bacagim cok agriyor, bulantim bi geciyor bi basliyor. Bugunde bulantili bi gun. Ah şu zan bi gecsede hepimiz bi avazda dogursak saglikli bebislerimizi
Amin İnsaallah ....Canim bel ve bacak agrisi ben de de var. Sag bacagim inanilmaz kasiliyor. Insallah sona dogru agirlastikca agrilar daha da fenalasmaz. Hepimize kolayliklar.
Amin inşallah...Valla benim canım çok yandığından ben sürekli bugünüme şükrediyorum, elhamdülillah.Rabbim bizi beterinden korusun.Ay Rabbim sanada kolaylik versin. Ben bugun agladim sinirden Allah affetsin ama toparladim sonra. Bacagim cok agriyor, bulantim bi geciyor bi basliyor. Bugunde bulantili bi gun. Ah şu zan bi gecsede hepimiz bi avazda dogursak saglikli bebislerimizi
Daha kesim degil benimki çoğununda a belli değil daha canimArkadaslar çoğunluk öğrendi bebeklerin cinsiyetini ama ilk sayfada ki alan hala boş neden acaba ?bilen var mi
Benim sinavlarim vardı canım ondan bakmıyordum siteye... ogrenenler beni etiketleyip yazsinlar...Arkadaslar çoğunluk öğrendi bebeklerin cinsiyetini ama ilk sayfada ki alan hala boş neden acaba ?bilen var mi
Özel selçuklu da rengin karatayliya sen canimT tugbavebebik sen de benim gibi konyadasin sanirim. Hangi doktora gidiosun canim.
Geçmiş olsun canım, ben de baya gribim, hem hapşırma hem öksürük hem ateş hem boğazlarım, ben de tırsıyorum doktoruma gitmek istiyorum da, bilen var mı, normalde doktorumun randevuları dolu oluyor ama böyle acil durumlarda alıyorlar mı??Günaydın kızlar..
çok hastaymdra gittim dün acile, boğazlarm iltihaplanmış, gitmişken kendi druma da çıktım bebek iyinidir çok ateşlendim diye baktık iyiydi bi sıkıntı yok şükür...
Benimde öyle. Napicagimi sasirdim. Saat ondan beri yatakta kivraniyorAmin inşallah...Valla benim canım çok yandığından ben sürekli bugünüme şükrediyorum, elhamdülillah.Rabbim bizi beterinden korusun.
Biz gayet açık ve net gördük canım :)) hatta 10. haftada bir çıkıntı var ama daha çok erken demişti. Şimdi %99 dedi.. Makinalarla mı alakalı acaba bilemiyorum kiÇok şükür, inşallah sonuç ta temiz çıkacak .. Hayırlı olsun oğluşun, bana da dün erkek dedi ama kesin değil, 16. Haftadayım bacak Arasını gösterdi bakın dolu dedi, ama kesin değil dedi , size nasıl %99 diyorlar , 11. Haftada öğrenmişti arkadaş.. Benim doktorda sorun var herhalde
Kızlar sizinle bi problemimi paylaşmak istiyorum.Şu an moralim çok bozuk ağlıyorum derdimi anlatacak birilerine de ihtiyacım var.Ben okb hastasıyım,yani aşırı temizlik.Dışarıdan gelenlere karşı huyluyum,çoraplara huyluyum eşim camiye bile gitse dönünce ayağına terlik veriyorum sonra çoraplarını alıp makineye atıyorum terlikleride yıkıyorum.Misafirim gelirse ayağına hemen terlik veriyorum,terliksiz basanın arkasından her yeri çamaşır suyuyla siliyorum.Tabi bunlar hamile değilken kolaydı hamile kalınca çamaşır suyundanda midem bulanıyo,fazla yorulmayada gelemiyorum başım dönüyo zaten hamileliğimden beride kimse gelmiyo annem kardeşim hariç,onlarda huyumu bildiği için bana zararları olmuyo.Ta ki bugüne kadar,akşam kayınvalidem aradı sana geliyorum diye.Ben zaten yemek yiyemiyorum,sürekli uyku halim var,evde yemek bile yapamıyorum bana geliyo ve bunun arkasından beni büyük bi temizlik bekliyo.Kayınvalidemde huyumu bilir ama yine de kendi kafasına göre hareket eder,oraya girer buraya eller moralim düştü benim iyce.Neyse geldi,midem bulanıyo o ayrı bide temizlik derdi gerdi beni baya gerginim dokunsalar ağlıycam.2saat önce kalktı gitti anca,bende 2saattir temizlik yapıyorum çamaşır suyuyla her yeri sildim,tuvaleti banyoyu yıkadım karnım aç midem bulanıyo bunun üstüne eşim çıkıştı bu millet ahırdan gelmiyo dedi.iyide huyumu biliyosun,ben o temizliği yapmadan yatamıcam,sana kalk sen yap demiyorum ben kendime ediyorum ama kimsenin umrunda değil,o rahatça yemeğini yer yatar uyur,diğerleri gezer tozar banada yıkılır huyumu bile bile,bende hayvanlar gibi temizlik yaparım bide azar yerim.Huysuz diyo bana ya,tamam bende halimden memnun değilim ama sana bi zararım yok ona bi zararım yok,ben temizliğimi yapar otururum,sigara içiyodum sigara içme,kısa kollu giyerdim giyme,temizlik yapıyorum yapma,niye her şeyi kısıtlanan değiştirilmek istenen benim.Ben de herkes gibi mükemmel değilim işte benim pürüzümde bu.Çocuk çocuk diye başımın etini yediler erken dedim,eşim alınmaya başladı,tamam dedim çocuğum olmadı,olmadı dediğimde evliliğimizin ilk ayları.Doktorlara götürüldüm kaplıcalara götürüldüm bişeyim yok dedikçe hastalıklı muamelesi gördüm,hatta eşimden bi gün hastalıklı lafını bile duydum,8.ayımızda hamile kaldım,hazırmıydım hayır,istiyomuydum hayır ama artık hasta olmadığımıda ispat etme çabam vardı her neyse sitem edip cezalandırılmaktan korkuyorum.ağır bi hamilelik geçiriyorum işe gidiyorum kimin umrunda,arayıp sorup yemek göndermeyle ne hafifliyo hiç bişey,ben çekiyorum ben mahvoluyorum.Ben hep birileri için dert sahibi oldum,hep hayır diyememenin cezasını çektim ve şimdi karnı tok sırtı pek eşim kalkmış bana huysuz diye bağırıyo,ne yapıyım ben kime ne anlatıyım,o kadar yalnız hissediyorumki kendimi,bi çocuğum var karnımda onu okşuyorum elimle artık,bi o beni biliyo benimle birebir yaşıyo yanımdan ayrılmıyo.bu temizlik takıntımın gerçekten çaresi var mı bilmiyorum varsa onuda yine ben yapıyım ondanda yine ben vazgeçiyim,artık kimseden laf söz işitmek istemiyorum,omzuma çöken bi ağırlık,boğazımada düğümlenen bi ağlama istemiyorum.
Gunaydinlar hanımlarikinci bebiste hareketler ne zman hissediliyor tam bilmiyorum ama aksam banyo yaptim,sonra sacimi kurutayim dedim.sac kurutma makinesini acinca kasiklarimda bisey kemiriyor,kaciyor gibi hissettim sonra kesildi.neydi bilmiyorum ama guzel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?