2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay Rabbim sanada kolaylik versin. Ben bugun agladim sinirden Allah affetsin ama toparladim sonra. Bacagim cok agriyor, bulantim bi geciyor bi basliyor. Bugunde bulantili bi gun. Ah şu zan bi gecsede hepimiz bi avazda dogursak saglikli bebislerimizi

Canim bel ve bacak agrisi ben de de var. Sag bacagim inanilmaz kasiliyor. Insallah sona dogru agirlastikca agrilar daha da fenalasmaz. Hepimize kolayliklar.

Amin inşallah...Valla benim canım çok yandığından ben sürekli bugünüme şükrediyorum, elhamdülillah.Rabbim bizi beterinden korusun.

Arkadaslar çoğunluk öğrendi bebeklerin cinsiyetini ama ilk sayfada ki alan hala boş neden acaba ?bilen var mi

Günaydın kızlar..
çok hastaym dra gittim dün acile, boğazlarm iltihaplanmış, gitmişken kendi druma da çıktım bebek iyinidir çok ateşlendim diye baktık iyiydi bi sıkıntı yok şükür...
Geçmiş olsun canım, ben de baya gribim, hem hapşırma hem öksürük hem ateş hem boğazlarım, ben de tırsıyorum doktoruma gitmek istiyorum da, bilen var mı, normalde doktorumun randevuları dolu oluyor ama böyle acil durumlarda alıyorlar mı??

Amin inşallah...Valla benim canım çok yandığından ben sürekli bugünüme şükrediyorum, elhamdülillah.Rabbim bizi beterinden korusun.
Benimde öyle. Napicagimi sasirdim. Saat ondan beri yatakta kivraniyor bide baldirim resmen avuc kadar şişmiş, dokunamiyorum acisindan, butun bacagima vuruyor agrisi. Acaba ne gecirir, ilacda icemiyorum

Biz gayet açık ve net gördük canım :)) hatta 10. haftada bir çıkıntı var ama daha çok erken demişti. Şimdi %99 dedi.. Makinalarla mı alakalı acaba bilemiyorum ki

çok iyi anlıyorum seni tatlım.. OKB'de en büyük zarar kendine..aynı zamanda etrafınla olan ilişkin çok fena zedeleniyor tüm psikolojik rahatsızlıklarda aile/çevre desteği çok önemlidir.. eşinle problem oluncada takıntıların içinden çıkılamaz bir kısır döngüye giriyor. bilirsin en ufak bir durumda benim ailem senin ailen konusu oluyor.. asıl söylemek istediğim bu durumun kesinlikle tedavisi var.. gebelikte psikiyatrik ilaçlar önerilmez.. emzirme dönemin bitene kadar psikoterapi desteği almalısın. okb'nın temelinde çok başka düşünce ve yaşantılar var. keşfedınce sen bile şaşıracaksın..bulunduğun ilde psikoterapist araştırıp ertelemeden gitmelisin. hayat kaliten ınanılmaz artıcak.. umarım en kısa zamanda daha ıyı hissedersin.. bu arada takıntılarla başa çıkmak diye bir kitap var..psikoterapinin yerini kesinlikle tutmaz. ama hastalığını tanıman amacıyla çok etkili olur. içinde çeşitli alıştırmalar var.. ben psikoloji alanında çalışıyorum. sormak istediğin bir şey olursa çekinme lütfen.. sevgiler

Hayırlı günler arkadaşlar. Bugün yine en erkenci benim galiba.bir haftadır doğru durust giremiyorum. Annem amaliyat oldu hem göbek fıtığı hem böbrek ustu kistinden toplamda 35 dikişi var. Biz 4 kardeşiz 3 u erkek ben tek kız. En büyükleri benim bende 26 yaşındayım. Evli sadece benim. Yani anneme sadece ben bakabilirim. ( o iyi olsun da tabi gerisi boş) iki gün oldu hastaneden çıkalı. Gelen giden bildiğin canim çıkıyor. Yatağa yattığımda öyle yorulmuş oluyorum ki sagimdan soluma dönemi yorum. Birde iki yasında kizim var dış çıkarıyor gecede o başlıyor anlayacağınız başımı kasimaya vaktim yok. Ama sizleri inanın çok özledim. İnş hepiniz iyisinizdir. Sayfaları yetistigim kararınca okuyorum çoğu cinsiyeti öğrendi. Bende çok merak ediyorum nasipse ayın 30 una kontrolum var o zaman öğrenirim. Hepiniz Allah emanet olun minnoslarinizla inş. Güzel bir gün gecirmeniz dileği ile bu :* :)

Gunaydinlar hanımlar ikinci bebiste hareketler ne zman hissediliyor tam bilmiyorum ama aksam banyo yaptim,sonra sacimi kurutayim dedim.sac kurutma makinesini acinca kasiklarimda bisey kemiriyor,kaciyor gibi hissettim sonra kesildi.neydi bilmiyorum ama guzel geldi

Ne güzel canım maşallah.. Benimilk gebelik kimbilir ne zaman hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…