2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin annisler.bugun benimde kontrolum var.cinsiyet kesinlesir insallah.ama ta aksam 4 te randevum.heycanliyim cok.ikince bebekte neyin ne oldugunu bildigin icin hareketi daha iyi anlasiliyo.ben daha disardan hissetmiyorum kipirti ama icerde oynadigini hissediyorum.evimi b.k goturuyo canim hic bisey yapmak istemiyo.randevu saatine kadar mumkunse uyusuk uyusuk yatiyim

Tarihlerimiz aynı cnm kesinleşir bugün cinsiyet :) biz öğrendik.
Rabbim kontrole gidecek tüm arkadaşların güzel haberler ile dönmesini nasip etsin inşallah.

Kızlar günaydın, herkese iyi haftalar. Çalışan annelere bir sorum vardı. Günlük 7,5 saatten çalışmama hakkı için çalıştığım kuruma dilekçe vermem gerekiyormuş. Dilekçeyi verdikten sonra sonucun çıkmasını beklemeli miyim yoksa hakkım başlamış olur mu?

Masallah sana. Ne kuvvetli kadinsin, helal olsun cok özeniyorum senin gibi herkese yetisen yeten kadinlara. Bide hamilesin, İnsaallah eşin annen senin degerini bilir canim :)

canım benden dilekçe istemediler. doktora kontrole gittiğime dair rapor almıştım ondada 5 haftalık gebelik yazdığını görünce sgk'nın ilgili yönetmeliğinin yazdığı ve benim okuduğuma dair imzamın yazdığı kağıdı imzalatılar aynı günde erken çıkmaya başladım. özelde çalışıyorum ben, devlet için dilekçe verip onaylanmasının beklenicek olması gerekebilir. insan kaynaklarına yada idari işlere bi sor istersen

canım ben de özeldeyim ama işlerine gelmeyen konularda devlet mantığında çok ağırdan alabiliyorlar işlerini. sizinki ne güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…