2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin guzel anneler bugun kontrol var doktorum cinsiyeti de soylerim dedi artik meraktan catliycam biseyler slmak istiyorum insallah bugun gosterir saglikli olduguna dair inanilmaz huzurluyum biliyorum o icimde mutlu mutlu buyuyo
aynen cnm bendegidicem umarim bebislerin cinsiyetini ogreniriz

Özel selçuklu da rengin karatayliya sen canim
Canim ben daha once kizilay hastanesine gittim azer hanima. Ama hicc hosuma gitmedi cok asabi ve ters bi bayandi. sitres oldum ve Internette baya bir arastirdim akademi hastanesindeki şukra dogru iyi diye duydum. Cumartesi gunu ona gittim sukra hanim cok ilgilwndi sagolsun bir de 45 lerinde yas olarak da deneyimli. Icime sindi cok sukur ya.

Canım allahım inşallah sağlıklısını versin hepimize, ama benim kaynanam ve yengem dışında herkes kız diyordu sadece o ikisi erkek diye tutturmuşlardı :) ama sen yine hissettiğine güven derim ben. bir de öğrendiğinde hemen yaz canım merak ettim bende

Bende ilk 6 haftalıkken akademiye gittim bütün tahlilleri ücretli olduğu için bir daha gitmedim benimde bu doktorum mükemmel çok güler yüzlü ve rahatlatici

Daha kesim degil benimki çoğununda a belli değil daha canim
Seninkine kiz da israr ediyorlar mi canim bizimkinde kendi drum gayet net kesin olmasa soylemem dedi banada gosterdi cikinti yok dedi 13 +4 te....... 12.haftada baska dr erkek bebek olabilir demisti ama kiz galiba kizlarda degisme olmuyormus ama erkek denilip kiz olan cokmus

kızlar haftasonu ben de doktora gittim, her şey gayet normal.
ikili test için kan verdim.
2 hafta sonra sonucu alıcam.
bir ay sonra da ayrıntılı ultrasona çağırdı.
16. hafta olacak, sanki ilk hamileliğimde 20. haftada ayrıntılı olmuştu diye hatırlıyorum.
siz ne zaman yaptırdınız/yaptıracaksınız?

tatlım ben de bu cuma gidicem 3 lü tarama ve ayrıtılı olcak saırsam :) 17. hafta olcak benım de...

ben 20. haftada gıtmeyı planlıyorum ayrıntılı ultrasona. en uygun o hafta dıye bılıyorum.

perşembe günü akşam var randevum canım inşallah hemen doktordan çıkar çıkmaz yazıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…