aynen cnm bendegidicem umarim bebislerin cinsiyetini ogrenirizGunaydin guzel anneler bugun kontrol var doktorum cinsiyeti de soylerim dedi artik meraktan catliycam biseyler slmak istiyorum insallah bugun gosterir saglikli olduguna dair inanilmaz huzurluyum biliyorum o icimde mutlu mutlu buyuyo
Canim ben daha once kizilay hastanesine gittim azer hanima. Ama hicc hosuma gitmedi cok asabi ve ters bi bayandi. sitres oldum ve Internette baya bir arastirdim akademi hastanesindeki şukra dogru iyi diye duydum. Cumartesi gunu ona gittim sukra hanim cok ilgilwndi sagolsun bir de 45 lerinde yas olarak da deneyimli. Icime sindi cok sukur ya.Özel selçuklu da rengin karatayliya sen canim
Canım allahım inşallah sağlıklısını versin hepimize, ama benim kaynanam ve yengem dışında herkes kız diyordu sadece o ikisi erkek diye tutturmuşlardı :) ama sen yine hissettiğine güven derim ben. bir de öğrendiğinde hemen yaz canım merak ettim bendecanım bende 1 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah gösterir :) bende hamileliğimin en başından beri hep kız hissediyorum kız annesi olucakmış gibi hissediyorum kendimi ama gönlüm kızdan yada erkekten yana diye bir şey diyemem ikiside farketmez benim için :) ben kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum kaynanam iş arkadaşlarım hep erkek diyorlar çok karışık kaldımbakalım benim hislerim mi yoksa dışardan görünen mi doğru çıkıcak acaba çok merak ediyorum bu yüzden
Insallah cnm rabbim guzel haberlerle dondursun benm 12 de randevumaynen cnm bendegidicem umarim bebislerin cinsiyetini ogreniriz
İkili temiz ciktiysa gerek yok bencede. Bazi hastaneler sirf para icin bile yaptirabiliyor canim dikkat et.
Aynen cnm rabbim gönlümüzde olanı nasip etsin hayırlısıyla ins. Tabi önce sağlıklı olsunlar insTakip ediyorum kuşum seni.bi erkek bi kiz senin
Bende ilk 6 haftalıkken akademiye gittim bütün tahlilleri ücretli olduğu için bir daha gitmedim benimde bu doktorum mükemmel çok güler yüzlü ve rahatlaticiCanim ben daha once kizilay hastanesine gittim azer hanima. Ama hicc hosuma gitmedi cok asabi ve ters bi bayandi. sitres oldum ve Internette baya bir arastirdim akademi hastanesindeki şukra dogru iyi diye duydum. Cumartesi gunu ona gittim sukra hanim cok ilgilwndi sagolsun bir de 45 lerinde yas olarak da deneyimli. Icime sindi cok sukur ya.
Seninkine kiz da israr ediyorlar mi canim bizimkinde kendi drum gayet net kesin olmasa soylemem dedi banada gosterdi cikinti yok dedi 13 +4 te....... 12.haftada baska dr erkek bebek olabilir demisti ama kiz galiba kizlarda degisme olmuyormus ama erkek denilip kiz olan cokmusDaha kesim degil benimki çoğununda a belli değil daha canim
inşallah canım ben de cumayı bekliyorum :) doktorum geçen kontrolde gördü ama kesinleşmeden söylemem dedi :) bu cuma öğrencem inşallah :)çoğunluk kız mi erkek mi diye merak ettim. bende ogrenince yazarim inslh :)
tatlım ben de bu cuma gidicem 3 lü tarama ve ayrıtılı olcak saırsam :) 17. hafta olcak benım de...kızlar haftasonu ben de doktora gittim, her şey gayet normal.
ikili test için kan verdim.
2 hafta sonra sonucu alıcam.
bir ay sonra da ayrıntılı ultrasona çağırdı.
16. hafta olacak, sanki ilk hamileliğimde 20. haftada ayrıntılı olmuştu diye hatırlıyorum.
siz ne zaman yaptırdınız/yaptıracaksınız?
tatlım ben de bu cuma gidicem 3 lü tarama ve ayrıtılı olcak saırsam :) 17. hafta olcak benım de...
bilmiyorum tatlım :) çokk tecrübesizimmmbende perşembe 3 lü tarama için gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrason demedi 3 lü tarama nasıl yapılıyor
bilmiyorum tatlım :) çokk tecrübesizimmmkıdemli annelerimiz yok mu söyleseler bize :)
ben 20. haftada gıtmeyı planlıyorum ayrıntılı ultrasona. en uygun o hafta dıye bılıyorum.kızlar haftasonu ben de doktora gittim, her şey gayet normal.
ikili test için kan verdim.
2 hafta sonra sonucu alıcam.
bir ay sonra da ayrıntılı ultrasona çağırdı.
16. hafta olacak, sanki ilk hamileliğimde 20. haftada ayrıntılı olmuştu diye hatırlıyorum.
siz ne zaman yaptırdınız/yaptıracaksınız?
ben 20. haftada gıtmeyı planlıyorum ayrıntılı ultrasona. en uygun o hafta dıye bılıyorum.
perşembe günü akşam var randevum canım inşallah hemen doktordan çıkar çıkmaz yazıcam :))Canım allahım inşallah sağlıklısını versin hepimize, ama benim kaynanam ve yengem dışında herkes kız diyordu sadece o ikisi erkek diye tutturmuşlardı :) ama sen yine hissettiğine güven derim ben. bir de öğrendiğinde hemen yaz canım merak ettim bende
Ne guzelmis. Ozaman ikili testin iyi ciktiysa bence gerek yok ama icin nasil rahat ediorsa onu yapben ücret ödemeiyorum sigortam var ordan oluyor hepsi testlerin hiçbirinde ücret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?