Ne guzelmis. Ozaman ikili testin iyi ciktiysa bence gerek yok ama icin nasil rahat ediorsa onu yap
Benim arada oluyor karnimin içi gün içerisinde zaten ağrıyor arada kasigima ağrı giriyor yürümekte bile zorlaniyorum doktor randevu gününde soracamkızlar karnına ağrı, kramp giren var mı?
benim yaşadıgım ilde ayrıntılı ultrason olmadığı için ankaraya gideceğim. baska bı doktor yapacak.aynı doktora mı farklı doktora mı gidiyoorsunuz, ayrıntılıyı da benim kendi doktorum yapacak.
O kasık agrisi bendede var ama bu sabah bi doktorun videosunu seyrettim, bu haftalarda kasik ve bel agrisi normalmis. Ben kendi doktoruma ne zaman kasiklarim agrio desem bana istirahat verdi. 15 haftadir yatiorum yaniBenim arada oluyor karnimin içi gün içerisinde zaten ağrıyor arada kasigima ağrı giriyor yürümekte bile zorlaniyorum doktor randevu gününde soracam
benim yaşadıgım ilde ayrıntılı ultrason olmadığı için ankaraya gideceğim. baska bı doktor yapacak.
Bel agrim fazla değil ama karın ve kasık agrim rahatsız edici daha 10 gün var doktora gitmeme sorduğumda yazarım canimO kasık agrisi bendede var ama bu sabah bi doktorun videosunu seyrettim, bu haftalarda kasik ve bel agrisi normalmis. Ben kendi doktoruma ne zaman kasiklarim agrio desem bana istirahat verdi. 15 haftadir yatiorum yanisenin doktor ne dicek bakalim canim yazarsin merak ettim
Cnm kan veriyosun ikilide olduğu gibi.ama bu sefer 3 yada 4 hormona bakılyor.bende perşembe 3 lü tarama için gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrason demedi 3 lü tarama nasıl yapılıyor
iyiymiş :) 16+5 olucagım gittiğimde :) bizi aydınlattığın için teşekkürler canım :)Cnm kan veriyosun ikilide olduğu gibi.ama bu sefer 3 yada 4 hormona bakılyor.
Bide dr bel kısmını ölçüyo bebişin (omurga kısmı sanırım). İkili taramada enseyi ölçüyordu ya,onun gibi.
İkiliye benziyor yani :)
Ben de yaptırmadım ama dr ba
hsetti geldiğinizde bunları yapcaz diye 16 hafta bitince oluyormuş 16+1 den önce gelme didi :) Aklınızda bulunsun
MarV-el
Cnm kan veriyosun ikilide olduğu gibi.ama bu sefer 3 yada 4 hormona bakılyor.
Bide dr bel kısmını ölçüyo bebişin (omurga kısmı sanırım). İkili taramada enseyi ölçüyordu ya,onun gibi.
İkiliye benziyor yani :)
Ben de yaptırmadım ama dr ba
hsetti geldiğinizde bunları yapcaz diye 16 hafta bitince oluyormuş 16+1 den önce gelme didi :) Aklınızda bulunsun
MarV-el
ay ne guzel ya az kalmış bende 16 nin dolması ni bekliyrm zaman da geçmek bilmiyorinşallah canım ben de cumayı bekliyorum :) doktorum geçen kontrolde gördü ama kesinleşmeden söylemem dedi :) bu cuma öğrencem inşallah :)
benim de so zamanlarda diş ve eklem agrılarım başladı süt içince yoğurt yiyince geçiyor hemen... gerçekten kalsiyumu vücuttan eksik etmememiz lazım..cheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
ya para almak için yapıyodur yada olsun bunada bakalım mantığıyla. sen sor yaptırmasam nolur diye istersen, açıklasın neden yapılması/yapılmaması gerektiğiniikili testte birşey çıkmadı zaten ama doktor bana sornadı zaten direk perşembe günü üçlü tarama var dedi
pa için olması imkansız çünkü sigortam karşılıyor test ücretlerini ben hastaneye hiç ücret ödemiyorumya para almak için yapıyodur yada olsun bunada bakalım mantığıyla. sen sor yaptırmasam nolur diye istersen, açıklasın neden yapılması/yapılmaması gerektiğini
bnde bazen oluyo karın ağrısı ama bnm bağırsaklar pek çalışmadığından bn ona yordum hep. çorapsız gezmelere başladıysan üşütme dikkat et :)kızlar karnına ağrı, kramp giren var mı?
kramplar için muz ve sade sodayıda öneriyolar. dün gece sağ bacağıma kramp girdi benimde bugün 1 soda içicem sonra geçer. hep böyle oluyodu zaten. sade soda olması önemli içemiyosanız limon sıkın içine benim gibi kızlarcheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
sen ödemiyosun ama hastane sigortadan sigortada senden alıyo onu aslında :)pa için olması imkansız çünkü sigortam karşılıyor test ücretlerini ben hastaneye hiç ücret ödemiyorum
sen ödemiyosun ama hastane sigortadan sigortada senden alıyo onu aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?