2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim arada oluyor karnimin içi gün içerisinde zaten ağrıyor arada kasigima ağrı giriyor yürümekte bile zorlaniyorum doktor randevu gününde soracam
O kasık agrisi bendede var ama bu sabah bi doktorun videosunu seyrettim, bu haftalarda kasik ve bel agrisi normalmis. Ben kendi doktoruma ne zaman kasiklarim agrio desem bana istirahat verdi. 15 haftadir yatiorum yani senin doktor ne dicek bakalim canim yazarsin merak ettim

benim yaşadıgım ilde ayrıntılı ultrason olmadığı için ankaraya gideceğim. baska bı doktor yapacak.

anladım canım, ilk hamileliğimde de forumdaki arkadaşlar ayrıntılı ultrason için başka hekime gitmişlerdi
benim doktorum kendi yapmıştı, benim ultrason aleti gayet iyi, ben de ayrıntılı bakıyorum, yeniden yaptırmana gerek yok demişti.
senin yerinde olsam ben de 20de giderdim, hem hareket ederse ve cd verirse doktorun güzel bir anı olur.

Bel agrim fazla değil ama karın ve kasık agrim rahatsız edici daha 10 gün var doktora gitmeme sorduğumda yazarım canim

bende perşembe 3 lü tarama için gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrason demedi 3 lü tarama nasıl yapılıyor
Cnm kan veriyosun ikilide olduğu gibi.ama bu sefer 3 yada 4 hormona bakılyor.

Bide dr bel kısmını ölçüyo bebişin (omurga kısmı sanırım). İkili taramada enseyi ölçüyordu ya,onun gibi.
İkiliye benziyor yani :)

Ben de yaptırmadım ama dr ba
hsetti geldiğinizde bunları yapcaz diye 16 hafta bitince oluyormuş 16+1 den önce gelme didi :) Aklınızda bulunsun
MarV-el

iyiymiş :) 16+5 olucagım gittiğimde :) bizi aydınlattığın için teşekkürler canım :)

BEN GEÇEN HAFTA GİTTİM HABERİM YOKTU 15+6 DA ŞİMDİ BU HAFTA PERŞEMBE TEKRAR GİDECEĞİM

Herkese merhaba, arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda hamileliğim boyunca hissetmediğim bulantıyı son 1 haftadır çok fazlasıyla hissediyorum çok halsizim bir hafta önce doktor decavit diye bi ilaç verdi onun etkisi varmıdır sizce yoksa bişeyler yolunda mı gitmiyor diye düşünüyorum

Slm ,kızlar.benim ikinci hamileliliğim.ayrıntılı tarama en ii 20.hafta gibi demişti doktorum.o zaman yaptırmıştım.bi de o konu da baska bi uzman yapmıştı.doktorum yönlendirmişti.yani kendi doktorum yapmamıstı

cheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
benim de so zamanlarda diş ve eklem agrılarım başladı süt içince yoğurt yiyince geçiyor hemen... gerçekten kalsiyumu vücuttan eksik etmememiz lazım..

ikili testte birşey çıkmadı zaten ama doktor bana sornadı zaten direk perşembe günü üçlü tarama var dedi
ya para almak için yapıyodur yada olsun bunada bakalım mantığıyla. sen sor yaptırmasam nolur diye istersen, açıklasın neden yapılması/yapılmaması gerektiğini

ya para almak için yapıyodur yada olsun bunada bakalım mantığıyla. sen sor yaptırmasam nolur diye istersen, açıklasın neden yapılması/yapılmaması gerektiğini
pa için olması imkansız çünkü sigortam karşılıyor test ücretlerini ben hastaneye hiç ücret ödemiyorum

cheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
kramplar için muz ve sade sodayıda öneriyolar. dün gece sağ bacağıma kramp girdi benimde bugün 1 soda içicem sonra geçer. hep böyle oluyodu zaten. sade soda olması önemli içemiyosanız limon sıkın içine benim gibi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…