2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Decaviti bende kullandim kisa bi sure ama sanmam bulanti yapicagini, vitamin enerji bile verir bence. Bana cok kilo aldigim icin daha beter olmiyim diye kesti. Benim mide bulantim ve uyku halim hic gecmedi. Kahvaltidan sonra bir bulanti basliyor, ogken uykusu uyuyup kalkana kadar siddetle devam ediyor. 12 haftadan sonra gecer dediler ama bende devam edior. Hele bu uyku, icim uyuyor resmen İnsaallah gecer hepimizin bulantilarida şu gebişligin tadini cikaririz

arkadaşlar bişi sorucam en son kontrolüm 8 nisandı

doktor bu ay sonu çağırdı benı ve erken gelmiyorsun diye de tembihledi.. sabırsız olduğumu öğrendi artık.

3 hafta oluyor ama . 3 hafta uzun bir süre değil mi kontrol için.

zaman geçmek bilmiyor ki

hamileliğimi öğrendiğim zamanlar hiç bulantı kusma hissetmedim ama 11.haftadan sonra bulantılarım başladı bazen durduk yere midem bulanıyor bazende kokulara karşı çok hassasiyetim oluştu kokulardan bulantım oluyor ama kusmuyorum öğürüyorum sadece :S

ben de aynı şekildeyim birde bazı şeylerin tadları çok kötü gelmeye başladı

geçen gün ayran geldi iş yerine resmen içemedim. tadı çok kötü geldi. kötü bir markada değildi. çöpe atmak zorunda kaldım.

hazır meyve suyu içmiyorum diye dün eşim % 100 doğal meyve suyu almış. 2 yudum zor aldım. içemedim tadı çok kötü geldi. yazık eşim de üzüldü içemedim diye. ne kdar hevesli almış.

bende çok sabırsızım kocamla doktor arkamdan dedikodumu yapıyorlar sabırsızım diye benimde bi kere senin gibi oldu 8+5 günlük iken gitmiştim doktora sonra beni 3 hafta sonra çağırdı ay çatladım bana geçmedi ya o günler şafak sayıyordum resmen ama bunu ikili tarama testi için böyle istemişti teste uygun zamanda gideyim diye.12+1 de testi yaptı ve kendisi dediki 2 hafta sonra gel cinsiyet bakalım dedi benimde canıma minnet keşke hep 2 haftada 1 çağırsa yani uzun bir süre değil doktor uygun zaman söylemiş sana.biz sabırsızız dayanamıyruz

BEN AYDA BİR GİDİYORUM GEÇMİYOR TABİ ZAMAN AMA YİNE DE BEKLİYORUM :))

Ben ben ben :) insan kendi gibi birini görünce kader ortağı bulmuş gibi oluyo. bende 11. Haftami bitirdiğimden beri yatıyorum çok aşırı kanamam oldu plesanta rahim ağzındaymis hala içerde kanamam var yatmam gerekiyo. Demir ilacı, progestan, folikasit, enfeksiyon için antibiyotik ve fitil kullanıyorum. yatmaktan her tarafım ağrıyo.bende 20 gün yattıktan sonra hastaneye gidip geldim ki kapının önünden binip arkaya uzandım hastanenin önünde indim ona rağmen ayaklarım bacaklarım spor yapmış gibi ağrıdı. 6 ay daha yatarsam halimiz ne olur bilmiyorum

cheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
evet ben de az yiyorum günde 1 kutu ayran, 1 küçük süt içiyorum anca. belki de ondandır. bir de rahim büyüyor diyorlar belki ondan ama merak ediyorum.

iyi fikir hiç soda içmiyorum. ama sanki bebek tekmeliyor da acıyor gibi batıyor. :S

Ah ahhh oyle iyi anliyorumkiiiii... Aman İnsaallah kalkariz bi an evvel arkadasim. Sokakda hamileleri goruyorum gerine gerine gezinior icim gidiyor

Ya kizlar bisey sorucam. Ben bi uyaniklik yaptim, 15 gunde bi kontrole gitmek bana cok geç gibi geldi. Dayanamadim bi hafta sonra baska bi doktora gidip bebişimi gordum. Sonra bi hafta sonra yani 15. gun dolunca kendi doktoruma gittim bidaha gordum. Yani 15 gunde bi degil haftada bi iki ayri doktorla bebikimi goruyorum uyaniklik yaptim diyodum ama şimdi icime bi kurt dustu, haftada bi ultrasonun zarari olmaz dimi bebişe? Cok korktum ya

sıkma canını bunlar normal hallerimiz dua edelim bebeğimiz iyi olsun şurda zaten ne kadar kaldı ki doğuma ayıptır söylemesi benim 6 ay azcık daha sıkıcaz dişimizi yeterki o iyi olsun

Ah ahhh oyle iyi anliyorumkiiiii... Aman İnsaallah kalkariz bi an evvel arkadasim. Sokakda hamileleri goruyorum gerine gerine gezinior icim gidiyor
Benim 20 haftalık erken dogumum var o yüzden yatacagimi biliyordum hazırdım yani yatmaya ama bu kadar zor olacağını düşünmemism Evimin önü park insanları izliyorum doğurdu dogurcak nasıl geziyo diyorum sonra bebek li biri geçiyo olsun yat seneye bebeginle gezcen inşallah diyorum şükür bu halimize hamileyiz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…