Decaviti bende kullandim kisa bi sure ama sanmam bulanti yapicagini, vitamin enerji bile verir bence. Bana cok kilo aldigim icin daha beter olmiyim diye kesti. Benim mide bulantim ve uyku halim hic gecmedi. Kahvaltidan sonra bir bulanti basliyor, ogken uykusu uyuyup kalkana kadar siddetle devam ediyor. 12 haftadan sonra gecer dediler ama bende devam edior. Hele bu uyku, icim uyuyor resmenHerkese merhaba, arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda hamileliğim boyunca hissetmediğim bulantıyı son 1 haftadır çok fazlasıyla hissediyorum çok halsizim bir hafta önce doktor decavit diye bi ilaç verdi onun etkisi varmıdır sizce yoksa bişeyler yolunda mı gitmiyor diye düşünüyorum
Oh ne mutlu, hayirli olsun canim :) darisi basima bakalim carsamba gidicem bende İnsaallahKizlar bebegim iyi cok sukur hersey yolunda ohlum olacak allah nasip ederse insallah herkes bole guzel haberlerle gelir
hamileliğimi öğrendiğim zamanlar hiç bulantı kusma hissetmedim ama 11.haftadan sonra bulantılarım başladı bazen durduk yere midem bulanıyor bazende kokulara karşı çok hassasiyetim oluştu kokulardan bulantım oluyor ama kusmuyorum öğürüyorum sadece :SHerkese merhaba, arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda hamileliğim boyunca hissetmediğim bulantıyı son 1 haftadır çok fazlasıyla hissediyorum çok halsizim bir hafta önce doktor decavit diye bi ilaç verdi onun etkisi varmıdır sizce yoksa bişeyler yolunda mı gitmiyor diye düşünüyorum
hamileliğimi öğrendiğim zamanlar hiç bulantı kusma hissetmedim ama 11.haftadan sonra bulantılarım başladı bazen durduk yere midem bulanıyor bazende kokulara karşı çok hassasiyetim oluştu kokulardan bulantım oluyor ama kusmuyorum öğürüyorum sadece :S
arkadaşlar bişi sorucam en son kontrolüm 8 nisandı
doktor bu ay sonu çağırdı benı ve erken gelmiyorsun diye de tembihledi.. sabırsız olduğumu öğrendi artık.
3 hafta oluyor ama . 3 hafta uzun bir süre değil mi kontrol için.
zaman geçmek bilmiyor ki
bende çok sabırsızım kocamla doktor arkamdan dedikodumu yapıyorlar sabırsızım diye benimde bi kere senin gibi oldu 8+5 günlük iken gitmiştim doktora sonra beni 3 hafta sonra çağırdı ay çatladım bana geçmedi ya o günler şafak sayıyordum resmen ama bunu ikili tarama testi için böyle istemişti teste uygun zamanda gideyim diye.12+1 de testi yaptı ve kendisi dediki 2 hafta sonra gel cinsiyet bakalım dedi benimde canıma minnet keşke hep 2 haftada 1 çağırsa yani uzun bir süre değil doktor uygun zaman söylemiş sana.biz sabırsızız dayanamıyruz
Ben ben ben :) insan kendi gibi birini görünce kader ortağı bulmuş gibi oluyo. bende 11. Haftami bitirdiğimden beri yatıyorum çok aşırı kanamam oldu plesanta rahim ağzındaymis hala içerde kanamam var yatmam gerekiyo. Demir ilacı, progestan, folikasit, enfeksiyon için antibiyotik ve fitil kullanıyorum. yatmaktan her tarafım ağrıyo.bende 20 gün yattıktan sonra hastaneye gidip geldim ki kapının önünden binip arkaya uzandım hastanenin önünde indim ona rağmen ayaklarım bacaklarım spor yapmış gibi ağrıdı. 6 ay daha yatarsam halimiz ne olur bilmiyorumKızlar bende geldim11 ocak son adet tarihim. Ama o zamandan bu zamana yatiyorum. İki tane dusug oldugu icim malesef yaklasik 15 gun once doktor erkege benziyor dedi ama son cuma gittim bacaklarini kapatmis gostermiodu. Ne zaman ögrenicem cinsiyeti ben bide ilac küpü oldum. Her gun kan sulandirici igne, hergun alttan progestan jel, demir hapi, b12, magnezyum, troit hapi. Simdi bide bacak agrilarim basladi, iki dakka yurumiyim hemen ertesi gun sanki saatlerce yurumusum gibi agriyor bacaklarim. Benim gibi sorunlu hamişlik geciren varmi
iznin varsa cinsiyeti ekliyorum tatlım :) hayırlı olsun bu arada prensin :)Kizlar bebegim iyi cok sukur hersey yolunda ohlum olacak allah nasip ederse insallah herkes bole guzel haberlerle gelir
tatlım bu arada sen hiç listede yoksun bilgilerini ver de ekliyim tatlım :)Kizlar bebegim iyi cok sukur hersey yolunda ohlum olacak allah nasip ederse insallah herkes bole guzel haberlerle gelir
aaa üşütmüş olduğumu hiç düşünmemiştim. baya batıyor gibi ağrı oluyor.bnde bazen oluyo karın ağrısı ama bnm bağırsaklar pek çalışmadığından bn ona yordum hep. çorapsız gezmelere başladıysan üşütme dikkat et :)
evet ben de az yiyorum günde 1 kutu ayran, 1 küçük süt içiyorum anca. belki de ondandır. bir de rahim büyüyor diyorlar belki ondan ama merak ediyorum.cheesecake30 canım benimde kramp giriyor süt yogurt az yediğimiz için olabilirmiş biyerde öyle okudum ben gerçekten az yiyorum ondan olabilir
iyi fikir hiç soda içmiyorum. ama sanki bebek tekmeliyor da acıyor gibi batıyor. :Skramplar için muz ve sade sodayıda öneriyolar. dün gece sağ bacağıma kramp girdi benimde bugün 1 soda içicem sonra geçer. hep böyle oluyodu zaten. sade soda olması önemli içemiyosanız limon sıkın içine benim gibi kızlar
Ah ahhh oyle iyi anliyorumkiiiii... Aman İnsaallah kalkariz bi an evvel arkadasim. Sokakda hamileleri goruyorum gerine gerine gezinior icim gidiyorBen ben ben :) insan kendi gibi birini görünce kader ortağı bulmuş gibi oluyo. bende 11. Haftami bitirdiğimden beri yatıyorum çok aşırı kanamam oldu plesanta rahim ağzındaymis hala içerde kanamam var yatmam gerekiyo. Demir ilacı, progestan, folikasit, enfeksiyon için antibiyotik ve fitil kullanıyorum. yatmaktan her tarafım ağrıyo.bende 20 gün yattıktan sonra hastaneye gidip geldim ki kapının önünden binip arkaya uzandım hastanenin önünde indim ona rağmen ayaklarım bacaklarım spor yapmış gibi ağrıdı. 6 ay daha yatarsam halimiz ne olur bilmiyorum
aynen işte benim de, ben doktora sormuştum normal dedi ama emin olamıyorum. kasığıma da vuruyor bazen.Benim arada oluyor karnimin içi gün içerisinde zaten ağrıyor arada kasigima ağrı giriyor yürümekte bile zorlaniyorum doktor randevu gününde soracam
sıkma canını bunlar normal hallerimiz dua edelim bebeğimiz iyi olsun şurda zaten ne kadar kaldı ki doğumaben de aynı şekildeyim birde bazı şeylerin tadları çok kötü gelmeye başladı
geçen gün ayran geldi iş yerine resmen içemedim. tadı çok kötü geldi. kötü bir markada değildi. çöpe atmak zorunda kaldım.
hazır meyve suyu içmiyorum diye dün eşim % 100 doğal meyve suyu almış. 2 yudum zor aldım. içemedim tadı çok kötü geldi. yazık eşim de üzüldü içemedim diye. ne kdar hevesli almış.
Benim 20 haftalık erken dogumum var o yüzden yatacagimi biliyordum hazırdım yani yatmaya ama bu kadar zor olacağını düşünmemism Evimin önü park insanları izliyorum doğurdu dogurcak nasıl geziyo diyorum sonra bebek li biri geçiyo olsun yat seneye bebeginle gezcen inşallah diyorum şükür bu halimize hamileyiz en azındanAh ahhh oyle iyi anliyorumkiiiii... Aman İnsaallah kalkariz bi an evvel arkadasim. Sokakda hamileleri goruyorum gerine gerine gezinior icim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?