2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
BEN AYDA BİR GİDİYORUM GEÇMİYOR TABİ ZAMAN AMA YİNE DE BEKLİYORUM :))
korkuyorum beni de artık ayda bir çağırırsa diye inşallah ayda bir çağırmaz.yoksa dayanamam kocama acırım hergün adama doktora gitmeye şu kadar gün kaldı diye diye artık ben demeden önce diyor şu kadar gün kaldı demi diyor.3 haftada bir çağırmasınada razı olurum yeterki 1 ay demesin benim için 1 gün 1 gündür.

belli bir süre sonra ayda bir çağırıyorlar ben 12haftaya kadar 2 haftada bir gittim mecburen sonra ayda bire çevirdi artık :)

ayy inşallah canım :) saglıklı bi şekilde kavuşalım hepimiz de inşallah :) bi de isim yeri dolacak daha inşallah :)

bence 2 haftada bir çok ideal canım düşük tehliken varsa her hafta kalkıp hazırlanıp doktora gitmekte sakıncalı benim doktorum biraz uzak yani yol 40 dakika sürüyo onun için doktorum bulundugun yerde kan verip bana sonuçlarını söyle buraya kadar kan vermeye sonra sonuç göstermeye gelme diyo. bebegimi 14. Haftada gördüm 1 hafta olacak daha çok özledim ama 18. haftada görüşelim üzme kendini güzel olacak her şey sen dinlenmene bak diyo 16. Haftamda dayanamam giderim diyorum ama haftaya annem babam gelecek onlar bi şekilde tutcak beni biliyorum :) gidince 17 hafta olcak hadi 1 hafta daha dayan diyip durcam tabi su gibi akıntı olursa yesilimsi sapsari akıntı kaşıntı olursa ya da ağrım fazla olursa 1 damla kan görürsem bugün giderim ama bi terslik olmadığı sürece bebeği rahatsız etmeye gerek yok keyifler yerinde sıpaların :) bu da doktorun tavsiyesi sen kendini sıksanda her gün kontrole gelsen de seni karantinaya alsakta ALLAH IN DEDİĞİ OLACAK.

çok uzun geliyor dimi :) ayy heyecandan kalbim duracak sanki :) en son gittiğimde parmaklarını açıp el sallamıştı bize

aynen canım... ben ultrason görüntülerini sevmiyorum ya net göremiyorum. bide hep yüzünü dönüyo bebiş göz çukurlarını gösteriyo komikli :)
detayları renkli ultrasonla mı gösterdi doktorunuz? belki ben geriden geliyorumdur

yok tatlım normal di renklı değidi :) ama o parmaklar var ya beni benden aldı :) bi de kerata bağdaş kurup oturmuş :) çok keyfine düşkün olcak herhalde :)

Bende ilk 6 haftalıkken akademiye gittim bütün tahlilleri ücretli olduğu için bir daha gitmedim benimde bu doktorum mükemmel çok güler yüzlü ve rahatlatici
Canim esim mufettis oldugu icin akademinin esimin kurumuyla anlasmasi varmis Allahtan. Arti bi ucret vermiyoruz. Insanjn icine sinmesi cok onemli insallah hayirlisiyla dogumlarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…