korkuyorum beni de artık ayda bir çağırırsa diyeBEN AYDA BİR GİDİYORUM GEÇMİYOR TABİ ZAMAN AMA YİNE DE BEKLİYORUM :))
Stayin dedi kine kiz da israr ediyorlar mi canim bizimkinde kendi drum gayet net kesin olmasa soylemem dedi banada gosterdi cikinti yok dedi 13 +4 te....... 12.haftada baska dr erkek bebek olabilir demisti ama kiz galiba kizlarda degisme olmuyormus am
Valla canim bana 12. Hafta da kiz dedi 14. Haftada tahmim dedi... Erken dedi bu hafta bende gidicem ama başka drs gitmesin iste gidesimde var o ne diyecek diye.. Öylede kafa daha mi karsir diorumn
Rica ederim cnm.... ben de 16+5 de gidicem doktora 4lü ve cinsiyet için.iyiymiş :) 16+5 olucagım gittiğimde :) bizi aydınlattığın için teşekkürler canım :)
Sagol canm oglum diye sewiyorum karnimi cok guzelOh ne mutlu, hayirli olsun canim :) darisi basima bakalim carsamba gidicem bende İnsaallah
korkuyorum beni de artık ayda bir çağırırsa diyeinşallah ayda bir çağırmaz.yoksa dayanamam kocama acırım hergün adama doktora gitmeye şu kadar gün kaldı diye diye artık ben demeden önce diyor şu kadar gün kaldı demi diyor.3 haftada bir çağırmasınada razı olurum yeterki 1 ay demesin benim için 1 gün 1 gündür.
Sagol cnm benm doktor alisverise baslayabilirsin dedi yani ekle hayirlisiylaiznin varsa cinsiyeti ekliyorum tatlım :) hayırlı olsun bu arada prensin :)
Cnm ben ayseglhkn diye ekliyimdir adimi degistirdim sonradantatlım bu arada sen hiç listede yoksun bilgilerini ver de ekliyim tatlım :)
ayy inşallah canım :) saglıklı bi şekilde kavuşalım hepimiz de inşallah :) bi de isim yeri dolacak daha inşallah :)MarV-el cnm ilk sayfadaki tablomuza baktım 1 tane erkek gördüm maviyle yazmışsın çok şeker olmuş bayıldım eline sağlık
inşallah bi kaç hafta içinde mavilerle pembelerle rengarenk bir tablo olur hepimiz öğrenince
tamam tatlım bakıyorum hemen ve prensini ekliyorum o zaman :)Cnm ben ayseglhkn diye ekliyimdir adimi degistirdim sonradan
Cnm adi da oguzkagan olcak allah nasip edersetamam tatlım bakıyorum hemen ve prensini ekliyorum o zaman :)
çok uzun geliyor dimi :) ayy heyecandan kalbim duracak sanki :) en son gittiğimde parmaklarını açıp el sallamıştı bizeRica ederim cnm.... ben de 16+5 de gidicem doktora 4lü ve cinsiyet için.
daha 15 günüm var
ismiyle buyusu inşallahCnm adi da oguzkagan olcak allah nasip ederse
bence 2 haftada bir çok ideal canım düşük tehliken varsa her hafta kalkıp hazırlanıp doktora gitmekte sakıncalı benim doktorum biraz uzak yani yol 40 dakika sürüyo onun için doktorum bulundugun yerde kan verip bana sonuçlarını söyle buraya kadar kan vermeye sonra sonuç göstermeye gelme diyo. bebegimi 14. Haftada gördüm 1 hafta olacak daha çok özledim ama 18. haftada görüşelim üzme kendini güzel olacak her şey sen dinlenmene bak diyo 16. Haftamda dayanamam giderim diyorum ama haftaya annem babam gelecek onlar bi şekilde tutcak beni biliyorum :) gidince 17 hafta olcak hadi 1 hafta daha dayan diyip durcam tabi su gibi akıntı olursa yesilimsi sapsari akıntı kaşıntı olursa ya da ağrım fazla olursa 1 damla kan görürsem bugün giderim ama bi terslik olmadığı sürece bebeği rahatsız etmeye gerek yok keyifler yerinde sıpaların :) bu da doktorun tavsiyesi sen kendini sıksanda her gün kontrole gelsen de seni karantinaya alsakta ALLAH IN DEDİĞİ OLACAK.Ya kizlar bisey sorucam. Ben bi uyaniklik yaptim, 15 gunde bi kontrole gitmek bana cok geç gibi geldi. Dayanamadim bi hafta sonra baska bi doktora gidip bebişimi gordum. Sonra bi hafta sonra yani 15. gun dolunca kendi doktoruma gittim bidaha gordum. Yani 15 gunde bi degil haftada bi iki ayri doktorla bebikimi goruyorumuyaniklik yaptim diyodum ama şimdi icime bi kurt dustu, haftada bi ultrasonun zarari olmaz dimi bebişe? Cok korktum ya
Cnm benim ilk bebegim cinsiyet erkek dedi doktorumkızlar cinsiyetleri ögrenenler söyleyinn ekliyorum
çok uzun geliyor dimi :) ayy heyecandan kalbim duracak sanki :) en son gittiğimde parmaklarını açıp el sallamıştı bize
yok tatlım normal di renklı değidi :) ama o parmaklar var ya beni benden aldı :) bi de kerata bağdaş kurup oturmuş :) çok keyfine düşkün olcak herhalde :)aynen canım... ben ultrason görüntülerini sevmiyorum ya net göremiyorum. bide hep yüzünü dönüyo bebiş göz çukurlarını gösteriyo komikli :)
detayları renkli ultrasonla mı gösterdi doktorunuz? belki ben geriden geliyorumdur
Canim esim mufettis oldugu icin akademinin esimin kurumuyla anlasmasi varmis Allahtan. Arti bi ucret vermiyoruz. Insanjn icine sinmesi cok onemli insallah hayirlisiyla dogumlarimiz olurBende ilk 6 haftalıkken akademiye gittim bütün tahlilleri ücretli olduğu için bir daha gitmedim benimde bu doktorum mükemmel çok güler yüzlü ve rahatlatici
ekliyorum tatlım :) bu gün 3. prensimizi de ekliyorum :) hayırlı olsun :)Cnm benim ilk bebegim cinsiyet erkek dedi doktorum
Canim benim minik buyuk ihtimal erkek miskızlar cinsiyetleri ögrenenler söyleyinn ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?