arkadaşım kac haftalikken erkek demişlerdi şimdi kac haftaliksin yani ben bu doktorları anlayamuorum kesin olmadan oylemesinler yaEvet öyle değişebiliryormuş ilk başta çok net olmuyor ya.. Acaba benimki de %80 erkekten döner mi kiiii :)))
Gerçi dışardan beni gören herkes senin kesin oğlun olacak diyor ama neye göre diyorlar anlamadım gitti
Allah korusun da kalbi dursa anlaşılmıyor mu yani kanama vs. Olmaz mıAy hiç sorma cnm hiç böyle değildim pipirikli oldum.ama daha önceki bebeğimi n kalbi durduğu için endişem. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Amin Allah korusun cnm benim hiç bir belirtim olmamıştı. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllahAllah korusun da kalbi dursa anlaşılmıyor mu yani kanama vs. Olmaz mı
Amin Allah korusun cnm benim hiç bir belirtim olmamıştı. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah
11+6 iken doktor dedi. Bir de kendi doktorum değil, erken detaylı ultrasona girmiştim o zmn demişti.Sendemi o duruma düştüm
arkadaşım kac haftalikken erkek demişlerdi şimdi kac haftaliksin yani ben bu doktorları anlayamuorum kesin olmadan oylemesinler ya
yok canim tek bebekİkiz mi bekliyorsunuz?
12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallahKaçıncı hafta da kaybetniştin canım
Amin12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Bende 10 haftada yüzde elli kiz dedi doktor erkek olmasını ümit ediyorduk bakalım hayırlısı canım sağlıklı olsumda11+6 iken doktor dedi. Bir de kendi doktorum değil, erken detaylı ultrasona girmiştim o zmn demişti.
Benimkiyle yüzyüze görüşmek kısmet olmadı daha haftaya gitcem bakalım ne diyecek? Hiç çaktırmayacağım %80 erkek dedi filan demicem :))
Amin canım inşallah bende önce RABBİme sonra bebeğime güveniyorum sımsıkı tutunuyo minnagım inşallah hiç bırakmaz annesini. hepimiz kavusalim yavrularimiza sonra gazıydı uykusuydu uğraşalım :)sen o zaman bol bol su içmeye de devam et.rabbim acil şifa versin inşallah.ama senin bebeğin tam bir savaşçı maşallah seni bırakmayacak içini rahat tut.bugünlerde geçecek rabbimin izniyle :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşaKızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
Bir önceki kıza benziyo demişti :) kendi doktorum erkek dedi. Hemen size yazdım :)
Ya canım çok mantıksız konuşmuş.. Zaten hamile kaldığın an %50 kız, %50 erkek..Bende 10 haftada yüzde elli kiz dedi doktor erkek olmasını ümit ediyorduk bakalım hayırlısı canım sağlıklı olsumda
cnm sen hissetmiş miydin hamile kaldığında ya da sonradan? :)11+6 iken doktor dedi. Bir de kendi doktorum değil, erken detaylı ultrasona girmiştim o zmn demişti.
Benimkiyle yüzyüze görüşmek kısmet olmadı daha haftaya gitcem bakalım ne diyecek? Hiç çaktırmayacağım %80 erkek dedi filan demicem :))
Yok canım hiçbir şey hissetmedim, hala da hissetmiyorum. Çok nötr kaldım bu konuda :)cnm sen hissetmiş miydin hamile kaldığında ya da sonradan? :)
Canim benim hic uzulme biburuklukoluyor ama bnimde ayni kizim cok sansli diye dusunuyorum bide bana etrafim muthis gaz verdi cok havali olursun 2 kiz annesi herkes tebrik etti cok sansliyim diye yani dun bi dustum agladim kizima bise olacak diye oldum resmen ...Ya bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini
Rabbim acılarını göstermesin geçmiş olsun bu arada .pazartesi günü ogrenecem insallahCanim benim hic uzulme biburuklukoluyor ama bnimde ayni kizim cok sansli diye dusunuyorum bide bana etrafim muthis gaz verdi cok havali olursun 2 kiz annesi herkes tebrik etti cok sansliyim diye yani dun bi dustum agladim kizima bise olacak diye oldum resmen ...
ben de cnm... ilk hamile old. öğrendiğimde kız hissettim.. sonra herkes senn oğlun olucak kesin falan dediler erkek hissetmeye başladım... şimdi dr şüpheye düşürdüğünden beri hiç bişi hissetmiyorum 15gündür falan...Yok canım hiçbir şey hissetmedim, hala da hissetmiyorum. Çok nötr kaldım bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?