2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sendemi o duruma düştüm
arkadaşım kac haftalikken erkek demişlerdi şimdi kac haftaliksin yani ben bu doktorları anlayamuorum kesin olmadan oylemesinler ya

Sendemi o duruma düştüm

arkadaşım kac haftalikken erkek demişlerdi şimdi kac haftaliksin yani ben bu doktorları anlayamuorum kesin olmadan oylemesinler ya
11+6 iken doktor dedi. Bir de kendi doktorum değil, erken detaylı ultrasona girmiştim o zmn demişti.
Benimkiyle yüzyüze görüşmek kısmet olmadı daha haftaya gitcem bakalım ne diyecek? Hiç çaktırmayacağım %80 erkek dedi filan demicem :))

12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah

İnşallah ya çok üzüldüm ama sanırım riskli haftaları atlattın değil mi şuan da? inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insan korkuyor

Ben de arada aklıma böyle kötü şeyler getiriyorum sonra göğüslerimi yokluyorum acıyor rahatlıyorum hassasiyet hala var sizlerde de var mı?

Bende 10 haftada yüzde elli kiz dedi doktor erkek olmasını ümit ediyorduk bakalım hayırlısı canım sağlıklı olsumda

sen o zaman bol bol su içmeye de devam et.rabbim acil şifa versin inşallah.ama senin bebeğin tam bir savaşçı maşallah seni bırakmayacak içini rahat tut.bugünlerde geçecek rabbimin izniyle :)
Amin canım inşallah bende önce RABBİme sonra bebeğime güveniyorum sımsıkı tutunuyo minnagım inşallah hiç bırakmaz annesini. hepimiz kavusalim yavrularimiza sonra gazıydı uykusuydu uğraşalım :)

Bende 10 haftada yüzde elli kiz dedi doktor erkek olmasını ümit ediyorduk bakalım hayırlısı canım sağlıklı olsumda
Ya canım çok mantıksız konuşmuş.. Zaten hamile kaldığın an %50 kız, %50 erkek..
Bunu ben de derim yani, konuşmak için konuşmuş doktor.. Boşver sen takılma.. 10 haftalıkken portakalda vitamin daha annesiii nerden tahmin edecek cinsiyetini

cnm sen hissetmiş miydin hamile kaldığında ya da sonradan? :)

Canim benim hic uzulme biburuklukoluyor ama bnimde ayni kizim cok sansli diye dusunuyorum bide bana etrafim muthis gaz verdi cok havali olursun 2 kiz annesi herkes tebrik etti cok sansliyim diye yani dun bi dustum agladim kizima bise olacak diye oldum resmen ...

Rabbim acılarını göstermesin geçmiş olsun bu arada .pazartesi günü ogrenecem insallah

Yok canım hiçbir şey hissetmedim, hala da hissetmiyorum. Çok nötr kaldım bu konuda :)
ben de cnm... ilk hamile old. öğrendiğimde kız hissettim.. sonra herkes senn oğlun olucak kesin falan dediler erkek hissetmeye başladım... şimdi dr şüpheye düşürdüğünden beri hiç bişi hissetmiyorum 15gündür falan...
kısmet, sağlıklı olsun da, şu merakımızı bi giderebilseydik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…